Şimdi Ara

G11/G12 2015 BMW 7 SERİSİ YAKALANDI! (RESMİ TANITIM 10 HAZİRAN'DA!) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
4
Favori
21.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Elbetteki yarışamaz.Ama S class maybach bu araçların doğrudan rakibidir.Malzeme kalitesi konusunda onlardan geridedir.Çünkü Rolls Royce ve Bentley in içi direk el işçiliği ve çok özel malzemelerle yapılıyor.Ama arka koltuk konforu,onlar kadar iyi olmasa da neredeyse baştan sona deriden kabini ve onlardan daha sessiz iç mekanıyla onlarla rakiptir.Ve 7 serisi ve A8 in yer aldığı klasmandan daha üsttedir.Bunu da kabul etmek lazım.Tekrar tekrar söylüyorum ama S serisi 7 serisi ve A8 den daha üst klasman hedeflenerek üretilmiş bir araç.Arge si,dizaynı hep üst segment hedeflenerek üretilmiş bir araç.Şimdi bu araçla 7 serisini kıyaslarsak Bmw ye haksızlık yapmış oluruz diyorum.Bmw üst klasmanları hedefler de öyle bir otomobil üretirse -istese üretir ama tercih etmemiş- o zaman S serisi ile kıyaslarız.Ama öyle bir tercih yapmadığı halde kıyaslama yaparsak 7 serisine de S e de haksızlık etmiş oluruz.

İki araçtan birini seçecek olsam 7 serisini de tercih edebilirdim.Çünkü kişisel kullanıma,sürücü odaklı kullanıma daha uygun .Ama kalkıpta S serisinden daha iyi demem.

Yani şöyle diyelim
    RR Bentley > Mercedes S Class Maybach > BMW 7Series ve Audi A8
    Tabikide BMW Aynı Mercedes gibi üst class araçlara rakip olabilecek araç üretir ama RR nin satışları azalır

Hah çok güzel anlamışsın.Çok şükür biri anladı söylediklerimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 1 Ocak 2015; 19:02:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha arabanin opsiyonlari belli degil neyin agzini yapiyorsun sen ya. Goruntu ortada iste gerisi bos laf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S class'in ic mekan ve direksiyon fotolari ilk sizdiginda "kotu, boyle direksiyon mu olur, havalandırma ızgaraları berbat" diye yorumlar sıralanmıştı. Şimdi S clasd guzellemelerinden geçilmiyor, RR rakibi falan oldu.

Bu forum ilginç bir yer. Araç resmi tanitilmadan yorum yapmak erken olur.

• Bildiğin yontulmamış Kütük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inque -- 1 Ocak 2015; 23:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

S class'in ic mekan ve direksiyon fotolari ilk sizdiginda "kotu, boyle direksiyon mu olur, havalandırma ızgaraları berbat" diye yorumlar sıralanmıştı. Şimdi S clasd guzellemelerinden geçilmiyor, RR rakibi falan oldu.

Bu forum ilginç bir yer. Araç resmi tanitilmadan yorum yapmak erken olur.

Yukarda sıralamayıda yaptım herhalde s class ın ilk çıkan fotoğraflarına bakmadınız plastik siyah havalandırmalar vardı

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Yok ön farlarını beğenmedim, yok tamponları kötü vs. çok yorum duyduk. Şimdi Hint ineği gibi tapıyorlar W222'ye.

G11/G12 7 Serisinin resmi fotoğraflarından sonra pek çok kişi kararını değiştirecektir.
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Bi W221 değil W222.

Yine de hatlar korunduğu için sıkıntı yok
  • 10 çeşit hayalet gösterge olsun artık
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Kabul et bekledigin gibi olmadi Araba bitmis iste resmi fotolar hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 2 Ocak 2015; 21:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Kabul et bekledigin gibi olmadi Araba bitmis iste resmi fotolar hikaye.

Bak hala söylüyorum ve cevap vermiyorsun geçtiğimiz aylarda a8 sclass tan daha kaliteli iyi diyiyorsun şimdi bmw ye karşı s class ı savunuyorsun ben s class ı da inceledim daha öncede a8 arka koltuğunda oturdum nasıl s class a8 den kötü dedin anlayamadım ???
    Sıralama bence böyledir
    Bentley RR > Sclass > bmw 7 ve audi a8
    Evet kabul ediyorum 7 serisi vision conceptinden sonra iç tasarım beklediğim gibi olmadı ama dış tasarım gerçekten güzel hem arka farlar 3d far mı normal led far mı ? Bence normal led far

• 7 serisine biraz haksızlık ediliyormuş gibi geldi bana. Tamam S serisine göre biraz daha sportif bir havası olsa da kabul edelim ki hepimizin beğenerek tercih edeceği bir model oldu yıllarca. Bir tarafta tamamlanmış, yollarda, testlerde kendini göstermiş bir S serisi varken diğer tarafta henüz resmiyet kazanmamış bir modelden bahsediyoruz. Şu aşamada araç üzerine yorumlar elbette gelecek ama bence biraz daha temkinli yaklaşmakta fayda var.
  • A8 e neden atladın onu anlamadım. s serisini de a8 i de didik didik inceledim. İkisi de kullanılmamış sıfır arabalardı. A8 in butonlarında kullanılan malzemeler s serisinden kaliteli bu bir. Göze verdiği kalite hissi daha iyi bu da 2. Phaeton'un malzemeleri bile S serisinden daha iyi deniyor bir çok kaynak tarafından. Gereksiz konu açıyorsun. 7 serisi bu iç mekan ''tasarımıyla'' büyük bir fiyaskodur, utanç kaynağıdır. Bak bakalım F segmentinde bu tarz kabin kaldı mı. Resmen orta sınıf araba tasarımı koydular. Arabanın bitmiş hali üstelik. Kapı içlerine sıfır özenmişler zaten. Aşırı sade. Detay denen bişey yok. Direksiyon hele hayatımda gördüğüm en saçma sapan direksiyonlardan biri. Güncel kasadaki direksiyon 10 basar buna. Mercedes S serisinin kabinini 2.5 yılda tasarlamış. Kendi braşüründe yazıyor.

G11/G12 2015 BMW 7 SERİSİ YAKALANDI! (RESMİ TANITIM 10 HAZİRAN'DA!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 3 Ocak 2015; 0:06:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

A8 e neden atladın onu anlamadım. s serisini de a8 i de didik didik inceledim. İkisi de kullanılmamış sıfır arabalardı. A8 in butonlarında kullanılan malzemeler s serisinden kaliteli bu bir. Göze verdiği kalite hissi daha iyi bu da 2. Phaeton'un malzemeleri bile S serisinden daha iyi deniyor bir çok kaynak tarafından. Gereksiz konu açıyorsun. 7 serisi bu iç mekan ''tasarımıyla'' büyük bir fiyaskodur, utanç kaynağıdır. Bak bakalım F segmentinde bu tarz kabin kaldı mı. Resmen orta sınıf araba tasarımı koydular. Arabanın bitmiş hali üstelik. Kapı içlerine sıfır özenmişler zaten. Aşırı sade. Detay denen bişey yok. Direksiyon hele hayatımda gördüğüm en saçma sapan direksiyonlardan biri. Güncel kasadaki direksiyon 10 basar buna. Mercedes S serisinin kabinini 2.5 yılda tasarlamış. Kendi braşüründe yazıyor.

Ben atladığımın farkındayım ama A8 i iyi gösterip s class ı kötü gösteriyorsun madem a8 kaliteli A8 in fotoğrafını göster s class yerine ve pantheom üretilmiş en kaliteli f segmentidir ( RR bentleyden sonra) zaten vw gücünü göstermek için üretti isterse BMW de üretir ama RR nin satışını baltalamamak için böyle tasarlamış olabilir bu arada resimde s class tasarım olarak müthiş her görüşümde aşık oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 3 Ocak 2015; 0:37:48 >

• BMW'nin ilerleyen yıllarda 9 serisi düşüncesi var.Bmw belkide tüm hünerlerini burada gösterebilir.RR ile ortak platform üretilebilir 9 serisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Araç S serisinden iyi diyenler hangi kafada anlamıyorum.Marka fanatikliğinden başka bir şey değil.S serisi gözünü üst segmentlere dikmişti ve Maybach modeli çıkabilecek kadar lüks bir araç üretti.Yeni 7 serisinin sıradan konsolu bile aracın o klasmanda olmadığını gösteriyor.Bmw bile belli ki Rolls Royce,Bnetley ve S serisinin artık dahil olduğu klasmanda araç üretmeyi hedeflememiş biz o sementin sürücü otomobilini yapalım demiş ama araç kendinden üst klasmanda duran Mercedes ten iyi ilan ediliyor.Hele ki modern bir Bmw iç mekanından farklı olmayan iç mekanıyla.

Aracı tasarım olarak beğenebilirsiniz saygı duyarım,tarzını kendinize daha yakın bulabilirsiniz ama S serisi ile kıyaslamak Bmw 7 ye de haksızlık olur S e de.Biri süper lüks araçları hedefleyen,arka koltuğu konfora boğan ve iç mekanıyla bunu belli eden bir otomobil,diğeri modern,daha büyük 5 sürmek isteyenlerin tercih edeceği bir lüks bir otomobil.7 serisinin rakibi A8 falandır.

Bakın yeni Maybach, S sersinin biraz daha uzun versiyonu ve hedef kitlesi Bentley müşterileri.Onlar kadar iyi olup olmadığı tartışılır,Uzun versiyonu bu üst klasmanı hedefliyorken onla aynı kalitede sadece biraz daha kısa olan normal S serisinin 7 serisi gibi araçlarla kıyaslanması yanlış.

yuh yani s serisini bmw 7 ve a8 le aynı sınıfta değilde bentley ve rr ile aynı sınıfa koymuşun fanboyluk bu olsa gerek

• Her ne kadar araç kamuflajsız fotoğraflanmış olsa da testler devam ediyor ve M Sport pakette ilk defa görüntülendi.

M Sport Paket:

Standart Paket:

• G11 760i ve G12 760Li modelleri, BMW'nin Rolls Royce için ürettiği 6,6 litrelik V12 motorları kullanacak. Motorun gücü 600 beygir. (Güncel ve eski modellerde 6,0 litrelik bir V12 motor vardı. BMW artık ekstra masraf yapmak yerine güncel Rolls Royce Wraith modeli için ürettiği 6,6 litrelik V12 motoru elden geçirip gücünü düşürecek, emisyon değerlerini düşürecek ve Yeni 7 Serisinde kullanmaya başlayacak.)

Yine aynı şekilde bu motor Yeni BMW G07 X7'de de kullanılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 11 Nisan 2015; 1:19:51 >
  • Ic tasarimda farklı çizgiler kullansinlar artık eğer o fotodaki gibi olursa yine iş yapmaz. S class icerse işi bitiriyor zaten

• Isterse 8 litre motor koysun bu tiple ve kabinle kendini bitirdi.

•  G11/G12 2015 BMW 7 SERİSİ YAKALANDI! (RESMİ TANITIM 10 HAZİRAN'DA!)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.