Şimdi Ara

G11/G12 2015 BMW 7 SERİSİ YAKALANDI! (RESMİ TANITIM 10 HAZİRAN'DA!) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
410
Cevap
4
Favori
21.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direksiyon prototipti gerçek oldu...Hayaldi yazık oldu

S Serisi liderdi öylede devam edecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İc mekan 1,2,3,4,5,6 ....milyonuncu bmw modelinde kullanilan konsolun ayni

Dis tasarimi begenen olmus gozunuz mu kor benmi miyopum bilmiyorum arka kisim GT serisi terk Bmw bari yaptin sivamasaydin BMW tarihine kara leke olacak bir arac gorusumdur beni baglar...E38 in mazisinin icine etmisler....

• Şimdiki güncel kasa daha iyi bmw hastasıyım ama ortada yeni s-class varken ne bileyim o daha iyi gibi iç özellikle..

• 7 serisini her zaman beğenmişimdir. Lakin bir S klas değil.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf ile gerçek arasında yaşadığım en büyük şaşkınlık, her zaman ''F segment'' araçlarda oluyor. Bu aracın sokakta, yolda çok daha farklı bir havası var. Her gün karşıma çıkıyor. Önümüzdeki hafta kullanma imkanım olacak. İlk kız arkadaşımla buluştuğumda bile bu kadar heyecanlı değildim.
  • Yine bi S-Class olamadı.

• Bmw bu sınıftaki S'in üstünlüğünü kabullenmiş bence. Kendi müşterilerine yönelik bir tasarım olmuş hem iç hem dış.
    Konuyu tek tek okudum. Aklımda kalan tek şey senin Bmw 7 serisinin ne kadar kötü olduğuna dair yorumların.

Mercedes fanatiği olduğundan mı yoksa eğlence olsun diye mi bu tip bir tarz tutturuyorsun merak ettim hocam

Tamam S class hakikaten çok asil görünüyor ama ne Bmw 7 serisi ne de Audi A8 eskisi gibi değil. Hele hele A8 long'da yolculuk yapan biri olarak ( ön yolcu koltuğundaydım kullanmadım) hayran kalmıştım. A8 3.0 tdi idi

• S classın asaletinin yarısı yok.
    Üzerine defalarca oynanmış, bazıları stüdyo ortamında çekilmiş, üstelik Maybach olan S Class'la, düşük çözünürlüklü kamerayla çekilmiş ışık, açı vs. gözetilmemiş 7 Serisi'yle karşılaştırmak ne derece mantıklı?

Ezer geçer demişsin ama 7 Serisi çok daha fazla teknoloji ile geliyor. Karşılaştırma bile yapılmadan ezer geçer demek fanboyluktan başka birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 1 Ocak 2015; 13:37:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Haklısın doğru okumamışım o kısmı özür dilerim.

Sorun yok :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Üzerine defalarca oynanmış, bazıları stüdyo ortamında çekilmiş, üstelik Maybach olan S Class'la, düşük çözünürlüklü kamerayla çekilmiş ışık, açı vs. gözetilmemiş 7 Serisi'yle karşılaştırmak ne derece mantıklı?

Ezer geçer demişsin ama 7 Serisi çok daha fazla teknoloji ile geliyor. Karşılaştırma bile yapılmadan ezer geçer demek fanboyluktan başka birşey değil.

Haklısın ve alt yapı motor olarak s class ı ezeceği kesin birde iç mekan full dolulukta değil gösterdiği s class fotoğraflarıda maybach modeli yani full plus gibi birşey araba resmi fotoğrafı yayınlansın ondan sonra görüşeceğiz bide bu adamı anlamıyorum audi a8 daha kaliteli diyiyor bmw 7 serisini çıkartacağı zaman s class fotoğrafı koyuyuor ne tuhaf bir şeydir bu !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 1 Ocak 2015; 13:50:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• A8 BMW 7'den kötü diyenlere gelsin bu fotoğraf.
     G11/G12 2015 BMW 7 SERİSİ YAKALANDI! (RESMİ TANITIM 10 HAZİRAN'DA!)
  • Beyler hemen üzülmeyin.

Bi S değil ama fiyatı çok daha ucuz gelirse çok satar Amerika'da

BMW voliyi vurur
  • Adamlarda s class ı geçecek potansiyel var tasarım konfor ve güvenlik olarak bence RR nin satışını baltalamamak için iç tasarımla pek uğraşmadılar zamanında s class ve maybach aynı tasarıma sahipti maybach satamadı tasarımınıda yenilemeyince fabrikayı kapatmak zorunda kaldı mercedes te RR ve Bentley ile yarışabilmek için (sadece maybach versiyonu yarışabilir) her şeye çok önem verdiler bence BMW Grubu RR phantom a çok önem verip Bentley Ve mercedes s class maybach ı alt edecektir (Teknoloji, Konfor, Güvenlik ve Kalite olarak tasarımı da modern olur ama elbette mercedes ucuz olduğu için daha çok satar)
  • 7 serisinin kabininin kotulugunun doluluk ya da boslukla alakasi yok. Arabayi doldursan o konsolun tasarimi, o direksiyon degisecek mi hayir. Olay bitmistir. Kaldiki resimdeki arac gayet dolu duruyor. S serisinin bosunun da resmini koyarim sonuc degismez ...Yeni teknolojiler ne mesela merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 1 Ocak 2015; 16:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

7 serisinin kabinininin kotulugunun doluluk ya da boslukla alakasi yok. Arabayi doldursan o konsolun tasarimi, o direksiyon degisecek mi hayir. Olay bitmistir. Kaldiki resimdeki arac gayet dolu duruyor. S serisinin bosunun da resmini koyarim sonuc degismez ...

sen herhalde maybach full dolu mekanın iç tasarımına ve dış tasarımına bak sonra en boş mercedes s class dış ve iç tasarımına bak gel iç tasarımda fark yok am dış tasarım led farsız rezalet atarım birazdan fotoğraf daha iyi görmen için :D
  • Fotolari paylasilan 7 serisinde lazer farlar, 19 jantlar var. En bos s serisini koy diyerek kendini kandirma. Maybach kasanin konsoluyla normal kasanin arasinda zaten pek fark yok. Al orta donanim S serisi kabini.

Anlamiyorum 1 serisinden hallice kabini sununla bir tutmaya calisiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 1 Ocak 2015; 16:50:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Fotolari paylasilan 7 serisinde lazer farlar, 19 jantlar var. En bos s serisini koy diyerek kendini kandirma. Maybach kasanin konsoluyla normal kasanin arasinda zaten pek fark yok. Al orta donanim S serisi kabini.

Anlamiyorum 1 serisinden hallice kabini sununla bir tutmaya calisiyorsun.

Dış full ama iç mekan full değil 2. ekran opsiyonu var osu var busu var tamam vagcı seninle tartışmaya gerek yok geçtiğimiz aylarda a8 s classtan iyi diye bir konuyuda ben açtım dimi :D :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Haklısın ve alt yapı motor olarak s class ı ezeceği kesin birde iç mekan full dolulukta değil gösterdiği s class fotoğraflarıda maybach modeli yani full plus gibi birşey araba resmi fotoğrafı yayınlansın ondan sonra görüşeceğiz bide bu adamı anlamıyorum audi a8 daha kaliteli diyiyor bmw 7 serisini çıkartacağı zaman s class fotoğrafı koyuyuor ne tuhaf bir şeydir bu !!!!

F segmentte ezip gecme diye bişey yok artık eskiden s-class ve diğerleri diye hakikaten bişey varmış ama şu an artık ezici üstünlükler kalmadı teknoloji herkesin emrinde.

Şöyle bişey var 7 serisi makyajla evrim geçirecek değil bmw bi kere öyle bi değişimi hiç yapmadı o yüzden s-class tan üstün bi otomobil olarak çıkması güncel 7 nin de hali ortadayken iyimserlik olur.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.