Şimdi Ara

G2 10f yazilim hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ustalar d802tr kullaniom 10b den 10c ye gectim..bi kac sorum olacak 10f yuklemek istiyorum..
    dielimki yukledik kitkat gelicek diyorlar
    * 10f kullandigim icin guncellemeyi telefon ota yoluyla bulur yuklermiyim..
    *cihazim 10f yukledigim icin garanti disi oldumu.
    *hangi ulkenin 10f dosyasini yuklim link verebilirmisin yada tam isim ben.bulayim..
    **bide bazi ulkelerde v10g yazilimi var son cikan g galiba sizce.nasildir f mi yuklim g mi
    simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaglarr -- 20 Şubat 2014; 1:10:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip
  • Aynı soruları bende merak ediyorum ayrıca rom dosyaları üzerinde OPEN 16G diye bir ibare var bu ne demek oluyor tam olarak ben 32gb lık versiyon kullanıyorum 16G yazanları yüklememem mi gerekiyor acaba
  • zeratull Z kullanıcısına yanıt
    16 ile 32 gb lık olanlar ayrı rom lar, telefon 32 lik ise 16 lık olanı yükleme sıkıntı cıkabilir
  • acaglarr A kullanıcısına yanıt
    ota uzerınden alamayabılırsın(emın degılım) cunkı europa olarak gecıyor ulke ısmı belırtılmıyor....

evet garantı dısı olur ama tekrar TR romuna dondugunuzde garantı dahılınde olur.

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

tum romların dagıtıldıgı LG sıtesı...

G yı denemedım bı bılgım yok... ama deneyebılırım bugunlerde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

16 ile 32 gb lık olanlar ayrı rom lar, telefon 32 lik ise 16 lık olanı yükleme sıkıntı cıkabilir

Peki mesela alttaki linkten baktığımda united kingdom ın 16G olmayan 10F sürümü gözükmüyor ne yani LG 32gb sürümleri için ingilterede 10F sürümü vermedi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: zeratull

quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

Peki mesela alttaki linkten baktığımda united kingdom ın 16G olmayan 10F sürümü gözükmüyor ne yani LG 32gb sürümleri için ingilterede 10F sürümü vermedi mi

o konuda net bir bilgim yok maalesef hocam oriinal stok rom kullanıyorum, root room olaylarına pek bulaşmam ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefon Secimi
    3 yıl önce açıldı
    Turkce dil destegi hakkinda.
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkese tesekkurler sımdı indirdim dosyayı amerika 10g yazılım atıcam ss atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaglarr -- 20 Şubat 2014; 10:45:50 >
    hocam avruma romunu indir ilk günceleme ona gelecek diye söyleniyr ki 6bin defa indirilmiş rom bildikleri bişi var dememk ki
    hayırrr
    sakınn

amerıka D801 telefonu brıck edersın !!!
  • Yoo brick filan degil amerika d802 attim tele konu actim bakabilirsiniz super oldu tel guncelleme istemiom:)

LGD801BK
    amerıkanın surum numarası

bu terslıkte bı ısvar hadı hayırlısı :)
  • Isterse d100 olsun numara sorun yok d802 ve 10g olarak gozkuyor tel:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.