Şimdi Ara

Kia servis ve yazilim guncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar kia sportage 2018 gdi 1.6 manuel 132bglik arac sahibiyim araci ilk bakima goturdum fakat bazi degisiklikler bas gosterdi bakim araliginda mesela km yi sifirlama islemi yapilabilirken suan o ibare kaldirilmis bunlar ayri bir yazilim mi yukluyorlar yetkili servisler yoksa obd den filan mi ayarliyorlar bilgisi olan varmi yag olarakda shell 5w40 kullanildi fakat onceki performans ile arasinda cok fark var kafamda 2 ihtimal yagdan kaynakli yada yazilimsal bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timed -- 23 Kasım 2019; 17:24:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni aracin otomatigi var ilk bakima soktum 20 sinde. Bende bi degisiklik yok ama tekrar kontrol edeyim. Performans olarak da baya rahatladi arac normal olarak. Sende performans azalmasi mi mevcut ? Benim sikintim multimedya ekraniyla daha cozemedik bakalim. Degisime dogru yol aldik gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 23 Kasım 2019; 18:17:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masterap ayarlardan servis menusune geldiginde sifirla ok yazisi vardi suan sadece km ve gün gorunuyor motor yagi bence 5w30 du 5w40 ile degisince ses ve performans biraz degisti biraz hantallasti bursa- izmir 700 800 km yol yapti bakimdan sonra suan sadece performansta hafif bi sorun var gibi yag yapisindan kaynakli olabilir allah kaza bela vernesin bende otomatik istiyordum fakat maglum fiyat politikalari

• timed T kullanıcısına yanıt
    Hocam benim araca da shell konuldu. Net sekilde ses azaldi performans artti. Yagin 5w40 konulduguna emin misin ? 5w30 olmali. Hangi serviste yaptirdin bakimi ?

• Evet yag 5w40 cunki servis ciktisinda ve faturasinda 5w40 yag yazıyor daha once servis menusunde sifirlama ekrani varken suan yok acaba gizli menu gibi bir ozellik ile kapatilmis olabilirmi

ve anlatmak istedigim ekran goruntuleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timed -- 25 Kasım 2019; 16:28:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.