Şimdi Ara

G2 aliyorum ne söylemek istersiniz ? 1072 TL 32GB

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar n11de 1172 e buldum ve siteden 1000 üzerine 100 TL indirim ile 1072 e 32gb almis olacagim.

Taslar kayalar catlasin butcem 1500 TL. Apple iPhone 5s alamayacagima gore ikinci tercih g2 uygun gordum sizce almam mantikli mi her şey hazir yarin aliyorum.

http://m.n11.com/lg-g2-32-gb-beyaz-siyah-d802-P17176406

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi tercih şimdiden hayırlı olsun pişmanetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

İyi tercih şimdiden hayırlı olsun pişmanetmez

+1 oneririm 11 aydir kullaniyorum dusurdumde ne batarya ne performans acisindan bu fiyatta daha cazip olani yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 23 Ekim 2014; 20:55:45 >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Sizce bu fırsat kaçar mı ? 16gb rahat yeter bana hibir oyunum 50mb üstüne çıkmaz 3-5 oyun yüklerim zaten hafıza önemli değil o yüzden sizce buradan bu telefonu almalı mıyım ? Bu satıcıya güvenip almalımıyım g3 ü ?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d855-g3-16-gb-cep-telefonu-131908187?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

• linyit43 kullanıcısına yanıt
    Alma bence G2 al her işini görür artı olarak batarya performansı daha iyi G3 alınacaksa tabikide 32 alınmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Sizce bu fırsat kaçar mı ? 16gb rahat yeter bana hibir oyunum 50mb üstüne çıkmaz 3-5 oyun yüklerim zaten hafıza önemli değil o yüzden sizce buradan bu telefonu almalı mıyım ? Bu satıcıya güvenip almalımıyım g3 ü ?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d855-g3-16-gb-cep-telefonu-131908187?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

Bahsettigin sekilde 16lik rahat yeter ama saici nasil bilemem yorumlarina bakin iyi olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

Alma bence G2 al her işini görür artı olarak batarya performansı daha iyi G3 alınacaksa tabikide 32 alınmalı.

+1 katiliyorum aylardir yakin arkadasimdaki g2 ye sahidim bende parayi ayarlayinca g2 alacagim.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Senin ana konularında vardi hatirliyorum bilir birine. benziyorsunuz 200 lira daha verip g3 almak çok iyi bence hem son cikmis modeli hem ekran boyutu daha fazla ve özellikleri daha iyi bence g3 ama arkadaslar batarya diyor. s3 miniyi günde 2 sefer şarj ediyorum. Discovery var pilde ekran kullanimi 2.5 saat yaziyor %100 bittiğinde. Yani bu kullanımlarda etkilemiyor beni g3un sorun olacagini sanmam.

amaan koskoca g3 olacak bataryası çok olsa ne olur s3 miniden gecis yapilacak nesi kotu gelebilir ki.

• G3 al

• Hayıriı olsun şımdıden kardeş fıyatıda güzel

• g2 alınmaz. dandik malzeme kaliteli, ekranı çabuk kırılan, sararma ve ısınma kronik sorunları olan bir çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: revision

g2 alınmaz. dandik malzeme kaliteli, ekranı çabuk kırılan, sararma ve ısınma kronik sorunları olan bir çöp

Ne alınır başka bin liraya?

Malzeme o kadar dandik değil.Siyah ve beyaz kasa modellerinde soyulma filan hiç olmuyor samsungun aksine.Ayrıca sararma yeni serilerde yok.Eski serilerin de bir kısmında yok(mesela benimkinde 311k).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

g2 alınmaz. dandik malzeme kaliteli, ekranı çabuk kırılan, sararma ve ısınma kronik sorunları olan bir çöp

Malzeme o kadar dandik değil.Siyah ve beyaz kasa modellerinde soyulma filan hiç olmuyor samsungun aksine.Ayrıca sararma yeni serilerde yok.Eski serilerin de bir kısmında yok(mesela benimkinde 311k).

e bu kadardan savunuyorsan git al alternatife gerek yok.

ama malzeme kalitesi soyulmadan ibaret değildir, lg g2 de samsung leğeninden üretilmiş bir telefon. telefonu eline aldığında arkasının da gıcırdadığını hissedersin. ve forumda 9 sayfa lg g2 ekranım kırıldı konusunda olduğu gibi çok düşük yüksekliklerden bile düştüğünde ekranın kırılma olasılığı çok yüksek. şimdi biri çıkıp "benimki düştü bir şey olmadı bık ık" dicek, olasılık teorisi nedir öğrenilmesi lazım...

lg g2 distribütör garantili alınacaksa fiyatı 1500tl. onun yerine paralel garantili sony z2 alınır. (32gb)
    lg g2 paralel garantili alınacaksa fiyatı 1200tl. onun yerine de distribütör garantili nexus 5 alınır.

• Ve hayırlı olsun başladık 9 sayfa ekranim kirildi olayina :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

e bu kadardan savunuyorsan git al alternatife gerek yok.

ama malzeme kalitesi soyulmadan ibaret değildir, lg g2 de samsung leğeninden üretilmiş bir telefon. telefonu eline aldığında arkasının da gıcırdadığını hissedersin. ve forumda 9 sayfa lg g2 ekranım kırıldı konusunda olduğu gibi çok düşük yüksekliklerden bile düştüğünde ekranın kırılma olasılığı çok yüksek. şimdi biri çıkıp "benimki düştü bir şey olmadı bık ık" dicek, olasılık teorisi nedir öğrenilmesi lazım...

lg g2 distribütör garantili alınacaksa fiyatı 1500tl. onun yerine paralel garantili sony z2 alınır. (32gb)
    lg g2 paralel garantili alınacaksa fiyatı 1200tl. onun yerine de distribütör garantili nexus 5 alınır.

Nexuslar şarj konusunda iyi değil.Ee kasaları da iyi değil.Niye nexus alsın ki.

Kırılma konusunda haklısınız.Fakat başka da sorunu yok.Hani durup dururken de kırılmıyor.Düşünce diğer telefonlar kadar dayanmıyor ekranı doğru.Kasası da öyle aman aman gıcırdamıyor.Bir süre sonra hiç gıcırdamıyor hatta.

Ayrıca 10 aydır g2 kullanıyorum.Lg türkiye garantili 1500 lira değil zaten.1300 lira gibi bir fiyatı var.Z2 daha iyi bir telefon doğru.1500 liraya sony garantili varsa alınabilir.

• G3 aliyorum 1300 liraya 15 gün sonra kredi kartim gelecek kampanya biterse g2.

• linyit43 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ama bence 16 gb lık g3 alacaksan onun yerine paralel 32 lik g2 al derim. 16 lık g3 te 2 gb ram oluyor çünkü. Yine de senin için hangisiyle rahat edecekse o olsun :) Tekrar hayırlı olsun şimdiden
  • Alın hocam pişman etmez.

• Beyler kusura bakmayin 1800 TL ye 5s gold aliyorum. Daha doğrusu ablam aliyor havasi olmasi ayri bir şey yani 5s golf aliyorum iyi forumlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Beyler kusura bakmayin 1800 TL ye 5s gold aliyorum. Daha doğrusu ablam aliyor havasi olmasi ayri bir şey yani 5s golf aliyorum iyi forumlar :)

Golf alıyorsan hayırlı olsun güzel araba.

Şaka bir yana belki arkadaşlar kızacak ama doğru tercih yapmışsın.Ben olsam silver alırdım gerçi.

Belki bir tek şarj olayından yana pişman olursun aldığında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.