Şimdi Ara

G2 den memnun değilim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. G2 telefonum var ama telefonla konuşurken sesin az çıkması arada boğuklaşması kimi zaman ful çekmesine rağmen arayanın bana ulaşamaması gibi saçma sorunlarından dolayı değiştirmek istiyorum telefonumu. Kamerası ve bataryasından çok memnunum ama dediğim sorunlar tak etti artık. Telefonu satıp üstüne para vermeden alabileceğim bir cihaz istiyorum. Sosyal medya kullanmam bile ben internette aradığımı bulayım kamerası iyi olsun resim çekmeyi severim şarjı bir gün gitsin kafi. Birde böyle kronik sorunları olmasın lütfen. Lumia 925 için ne düşünüyorsunuz mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• obahadir O kullanıcısına yanıt
    olabilir l925 ama bence nexus 5 daha iyi olur. bulabilirsen veya takas edebilirsin noter önünde.
  • Nexus 5

• G2 alarak hata yapmışsın Lumia 925 nexustanda g2dende stabil ve iyidir, rahatlıkla alabilirsin

• Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Benimde aklımda bu iki cihaz var aslında ama karar veremiyorum Android önü daha açık geliyor Nexus daha mantıklı gibi. lumia sıfır alabilirim g2'yi verip ama Nexus alamam ikinci ele ne kadar güvenilir o da bir başka boyut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obahadir -- 5 Temmuz 2014; 13:42:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Benimde aklımda bu iki cihaz var aslında ama karar veremiyorum Android önü daha açık geliyor Nexus daha mantıklı gibi. lumia sıfır alabilirim g2'yi verip ama Nexus alamam ikinci ele ne kadar güvenilir o da bir başka boyut.

Hocam hele hele oyunla işiniz yoksa L925 biçilmiş kaftan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.