Şimdi Ara

G2 Ekran sararması problemi yaşayanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar.. G2 min ekranının sağ üst köşesinde sararma meydana geldi servisle iletişime geçtiğimde ekranın değiştirebileceklerini söylediler..Ekran değişimi konusunda ikilemde kaldım..ekran değiştirtsem mi yoksa böyle kullanmaya devam mı etsem diye. bu konuda tecrübesi olanlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim..Bu arada telim teksel garantili..

• G2 32GB telefonumu ithalatçı firma.dan haziran 2014.te aldım.
    Net hatırlamıyorum ama sene başı gibi 2mm genişliğinde ekranın sol üstünden başlayıp ortasına kadar kalın sarı bir çizgi oluştu, çok önemsemeyip 2-3 ay kullanmaya devam ettim.

Sonra bir gün yahu bunu araştırayım dediğimde Türk sitelerinde bir şey bulamayınca yabancı forumlarda konuyu araştırdım.
    Başkalarının da "benzer" sarılıkları yaşadığını gördüğümde ve sarılığın tüm ekrana yayılabileceğini okuduğumda panikledim ve teknik servisle iletişime geçtim.

Telefonumu kargo ile "karşı taraf ödemeli" gönderdim.
    IntelliCELL , doğubank teknik servisi.

Öyle ithalatçı firma ile gelen telefonlara servis hizmetinin kötü verildiğini duyduğumdan işkillenmiştim ama 5 gün sonra ekranımı sıfır ekran ile değiştirip geri gönderdiler.

Umarım sizinki de değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: qursad

G2 32GB telefonumu ithalatçı firma.dan haziran 2014.te aldım.
    Net hatırlamıyorum ama sene başı gibi 2mm genişliğinde ekranın sol üstünden başlayıp ortasına kadar kalın sarı bir çizgi oluştu, çok önemsemeyip 2-3 ay kullanmaya devam ettim.

Sonra bir gün yahu bunu araştırayım dediğimde Türk sitelerinde bir şey bulamayınca yabancı forumlarda konuyu araştırdım.
    Başkalarının da "benzer" sarılıkları yaşadığını gördüğümde ve sarılığın tüm ekrana yayılabileceğini okuduğumda panikledim ve teknik servisle iletişime geçtim.

Telefonumu kargo ile "karşı taraf ödemeli" gönderdim.
    IntelliCELL , doğubank teknik servisi.

Öyle ithalatçı firma ile gelen telefonlara servis hizmetinin kötü verildiğini duyduğumdan işkillenmiştim ama 5 gün sonra ekranımı sıfır ekran ile değiştirip geri gönderdiler.

Umarım sizinki de değişir.

pazartesi ilk iş bende kargoya göndericem...inşallah sorunsuz hallederler hatta mümkünse cihaz değişimi istediğimi belirticem. belki insafa gelir yenisini yollarlar..

• Önce galeri.deki fotolarını bir kenara al.
    Ebook, mp3 gibi dataların varsa onları da al.
    Sonra,
    LG Suite ile full backup yap,

Sonra factory reset yap, öyle gönder.

Cihaz geri gelince de backup.ı geri yükle, varsa mp3, fotoları da geri kopyala.
    Herşey "TAMAMEN" eski haline geliyor.
  • Bende vardı sararma problemi, bi süre bu şekilde kullandım, telefonum LG Türkiye garantili.
    Geçen çarşamba günü Maltepedeki Senguller servisine elden götürdüm, 4 gibi gittim, cihazın kaydını aldılar, şikayete baktılar, hiç soru sorulmadan ekran değişimi yapıldı, 5 gibi cihaz sapasağlam bir şekilde elimdeydi, Yedek falan da almamıştım. Ekranın çerçevesinde kırıklar vardı onları da değiştirmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon kargoya hazır hatta paketlemesini bile yaptım..yarın göndericez bakalım neler olacak..İnşallah ekranda aynı saçmalık yine oluşmaz..Bu arada yaklaşık iki yıl önce gm discovery telimi servis, ekrandaki beyaz noktalar nedeniyle 3 kere sıfırlamışt,ı ev gm kutusundan geçilmiyordu, 4. teldede aynı sorun çıkınca hemen satmıştım galiba bende bir terslik var :)
  • Bugün saat 11 gibi servise verdim. 1 saat içinde gozumun önünde ekranı değiştirip garanti kaps.değiştirdiler. servis cevahir avm nin yanında şekerbank in üstünde hic uğraşmayın gidin verin anında yapıp veriyorlar.
     G2 Ekran sararması problemi yaşayanlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün verdim kargoya bakalım ne olacak..
  • Telefonum servisten geldi android versiyon güncellemesi yapıp yollamışlar...ee tabi bende kabul etmedim geri yolladım bu sefer servis ekranını değiştirip geri yolladı takılan ekranın samsunlarda olduğu gibi kenarları metal görünümlü idi neyse dedik hiç değilse problemimiz çözüldü..heycanla hattı taktım hattı görmedi sonra android sürekli hata vermeye başladı tekrar servise yolladım.aradım servisi dedim böyle böyle 3 kez yolladım sorunlar birdi bin oldu yapamıyorsanız yeni cihaz gönderin yok talebinizi aldık servis buna karar vericek verilen kararı beğenmezseniz mahkemeye başvurursunuz gibi saçma salak konuştu..bakalım ne olur inşallah bu son olur resmen durup dururken pisikolojim bozuldu,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwolf61

Telefonum servisten geldi android versiyon güncellemesi yapıp yollamışlar...ee tabi bende kabul etmedim geri yolladım bu sefer servis ekranını değiştirip geri yolladı takılan ekranın samsunlarda olduğu gibi kenarları metal görünümlü idi neyse dedik hiç değilse problemimiz çözüldü..heycanla hattı taktım hattı görmedi sonra android sürekli hata vermeye başladı tekrar servise yolladım.aradım servisi dedim böyle böyle 3 kez yolladım sorunlar birdi bin oldu yapamıyorsanız yeni cihaz gönderin yok talebinizi aldık servis buna karar vericek verilen kararı beğenmezseniz mahkemeye başvurursunuz gibi saçma salak konuştu..bakalım ne olur inşallah bu son olur resmen durup dururken pisikolojim bozuldu,,

hangi servis hocam o?
  • maxian kullanıcısına yanıt
    teksel..
  • Bugün Telefonum geldi ekranı ve anakartı değiştirmişler..şimdilik herhangi bir problem gözükmemekte..İnşallah başka bir sıkıntı olmaz bir ekran problemi yüzünden cihazı 3 kez gönderdim neyse ki sorun halloldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.