Şimdi Ara

[ G2 ] [ ROM ] [ Flyme OS 4.1.2R Beta Version ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
10
Favori
10.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi ziraat bankası türkçe, whatsapp ı falan yedeklememiştim ama multi olanlar hep ingilizce oluyor sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 7 Kasım 2014; 20:31:32 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    rom amerıkan usagı cıktı
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Swiftkey de sorun olmasa kalırdım amerika falan dinlemeyip :) bu aralar g3 kullanmak daha uygun bana :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum 2 gundur :) swype kullanıyorum sıkıntı yok :) onu turkce yapabıldım
    Swype a alışamadım :/ neyse bi mahdi kurayım bende bi kaç günlüğüne :) salıya kadar kamera ile işim yok zaten :)
  • lg nin yapamadığını bunlar yapmış helal olsun türkçe olsa birde knock on çalışsa on numara yağ gibi akar
  • erte2 E kullanıcısına yanıt
    knock on var off yok..
    xposed la home tuşuna uzun bas a kapatmayi ayarladim bir sikinri yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erte2

lg nin yapamadığını bunlar yapmış helal olsun türkçe olsa birde knock on çalışsa on numara yağ gibi akar

Meizu hem cihazı hem de romu sağlam yapmış.Türkiye'ye gelirse Meizu X4 alırım
    Ancak bu rom henüz Lg G2 için tam uyumlu değil kanımca.En büyük eksiklik bana göre Türkçe olmaması..
    home tusuna uzun basma zaten ayarli hocam :) xposede gerek yok yani orjinalde o sekilde ayarli :)

• 2 gündür kullanıyorum rom çok şahane keşke lg böyle arayüze sahip bir rom yazabilse, bu roma g2 ye has olan bazı özellikler eklense çok iyi olacak, mesela bildirim ışıkları, kulağa götürdüğünde arama cevaplama, göz takip ederek ekran kapanmama,kablosuz depolama gibi. O zaman bu rom en iyi ve en stabil rom olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi token45 -- 8 Kasım 2014; 1:22:01 >
  • token45 T kullanıcısına yanıt
    zamanla onlar da olur hocam hic merak etmeyin suan icin ufak tefek seyleri var sadece duzeltilmesi gereken. Yakinda stabil olunca artik turkcelestirme ve lgnin yazilimlarini port etme uyumlandirma calismalarina da baslariz insallah :)

• PowerHazard kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam o zaman tadından yenmez bu romun şu hali bile çok iyi kusursuz denecek kadar iyi, telefona ayrı bir hava kattı android ve ios birleşimi sanki

• beyler galari resim muzikleri felan nasil tanitiyoruz ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    Müzikleri sdcard/music klasörüne atın tanıyacaktır galeri denemediğim için bilmiyorum

• token45 T kullanıcısına yanıt
    hocam yaptim gormedi ya

muzikler music klasorune sanirim resimler pictures videolar da videos olmali net bilgiyi yarin verebilirim calismazsa

music klasörüne attıktan sonra music uygulamasına girip my Collection a bakın bende gördü sizde de görmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: erte2

lg nin yapamadığını bunlar yapmış helal olsun türkçe olsa birde knock on çalışsa on numara yağ gibi akar

Meizu hem cihazı hem de romu sağlam yapmış.Türkiye'ye gelirse Meizu X4 alırım
    Ancak bu rom henüz Lg G2 için tam uyumlu değil kanımca.En büyük eksiklik bana göre Türkçe olmaması..

rom cm tabanlı türkçe olabilirdi aslında.. belki ilerde eklerler
  • hallettim arkadaslar tesekkurler

• erte2 E kullanıcısına yanıt
    hocam cm tabanli oldugunu nerden cikarttiniz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.