Şimdi Ara

[ G2 ] [ ROM ] [ Flyme OS 4.1.2R Beta Version ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
10
Favori
10.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence bu surume turkcelesstirme filan hic ugrasma degmez rom eksik..yeni surum cikarsa full ona bakarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hic oyle degmez denecek bir tarafi yok yani hocam hakkini yeme bu konuda kac kisi yuklediyse hepsi begendi. Baslikta da trial version diyor zaten bu tur surumlerde her zaman problem vardir. Yeni surum de yolda diyorlar zaten bu ara surum hem ara surum hem deneme surumu ama buna ragmen 2 3 gundur yuklu hic bir problem yasamadim

• PowerHazard kullanıcısına yanıt
    browser sıkıntısı cozulurse bence eksık bır yanı yok + ları cok :)
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    chrome kullanmadigim icin bisey diyemeyecegim hocam ama gappsla birlikte degilde sonradan marketten indirmeyi deneyin sadece piko gapps kurun gereklo olanlari marketten indirin mesela.

• Play store dan yüklediğimiz uygulamaların dilide mi ingilizce olacak? Bir de şuan twrp recovery yüklü. Direkt twrp ile kursam sorun çıkar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    kuranlar var bir problem yasamamislar twrp ile fakat yuklenen uygulamalar turkce destekliyorsa turkcedir oyle zannediyorum

• @#Ramazan

apk ile kurduğum uygulamalar ingilizce idi ama yedekten restore ettiklerim de türkçeydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerHazard

kuranlar var bir problem yasamamislar twrp ile fakat yuklenen uygulamalar turkce destekliyorsa turkcedir oyle zannediyorum

Anladım hocam deneme amaçlı kurup biraz deneyecem sonra tekrar cloudy g3 é geri dönerim. Beğenirsem kararlı sürüm çıktığında yüklerim. Görsellik olarak hoş duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

@#Ramazan

apk ile kurduğum uygulamalar ingilizce idi ama yedekten restore ettiklerim de türkçeydi...

Saolun hocam bişi soracam. Şu titanium backuple aldığımız yedek dosyası yeni rom kurduktan sonra silinir mi? Yani illa yedek dosyasını bilgisayara mı atmam lazım?

Twrp ile kurdum ve bir sıkıntı çıkmadı,uygulamalar dil olarak ingilizce oluyor kurduğun zaman bende öyle oldu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: token45

Twrp ile kurdum ve bir sıkıntı çıkmadı,uygulamalar dil olarak ingilizce oluyor kurduğun zaman bende öyle oldu yani

Teşekkür ederim. Philz ile kurun deniyor da o yüzden sormak istedim.

• PowerHazard kullanıcısına yanıt
    Hocam romu indiremedim. İlk linkte bağlantı hızı 30, 45 kbs arasında gidip geliyor. İkinci media fire linkinde de yüzde 30, 40 larda indirme başarısız diyor. 5 6 defa denememe rağmen indiremedim.

telefondan ADM pc den IDM kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

telefondan ADM pc den IDM kullanın

Hemen deniyorum hocam sağolun.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    benım tıbu neden ıngılterece restore ettı
    hepsi mi amerikanyacaydı uygulamaların :( benim bi tibu avustralyaca idi onu da apk şeklinde kurduğum içindi sanırım, bir de bütün uygulamalara bakmadım whatsapp a falan bakmıştım :/ ve şuan kendimden şüpheye düştüm
    valla hepsı ıngıltereceydı. tıbuda ıngıltereceydı sımdı hepsı ıngılterece dur bıdaha bakayım :D ama oyunlar ıngıltereceydı

baktım valla hepsı ıngılterece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 7 Kasım 2014; 20:15:21 >
    ben hiç yeniden başlatmadım restore ettikten sonra :/ biraz gezindim sonra recovery ye alıp yedeğime geri döndüm, belki ilk yeniden başlatmaan sonra uygulamalar amerikan mandası olmaya karar vermişlerdir

edit : dur bi daha deneyim bakalım ne olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 7 Kasım 2014; 20:17:03 >
    hocam gaps uygulamalarini flashlayarak mi kuruyoruz?

evet hocam reboot tan sonra bi kez daha girerek kurun
    romu kurun
    supersu flah layın
    telefonu başlatın ufak tefek işlerinizi yapın
    yeniden recovery ye geri dönüp gapps flash layın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.