Şimdi Ara

[ G2 ] [ ROM ] [ Flyme OS 4.1.2R Beta Version ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
10
Favori
10.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece rom'u kurunca gayet güzel çalışıyor fakat gapps'i flashlayınca dili seçip telefonu başlatmaya çalışırken hata veriyor bir yolu yok mu bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Weezer -- 22 Ocak 2015; 12:43:55 >
  • Hocam hangi gapps i kuruyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Picogapps kullanin sorun yasamazsiniz

• gapss ları sonra kurucaksınız...

once kurulumu bıtırın telefon acılsın daha sonra gappsları kurun
  • PowerHazard kullanıcısına yanıt
    Önce picogapps denedim olmadı sonra micro denedim o da olmadı şuan gapps'sız kullanıyorum mobogenie ve apklarla idare etmeye çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

gapss ları sonra kurucaksınız...

once kurulumu bıtırın telefon acılsın daha sonra gappsları kurun

Hemen deniyorum hocam

Edit: Oldu hocam çok teşekkürler. Rom harika bu arada uzun süre değiştirmem sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Weezer -- 22 Ocak 2015; 15:22:26 >
  • romu bende cok begenıyordum. crome sıkıntı cıkartmasa bende degıstırmezdım. crome sıkıntıları var gocuyor sureklı. onun harıcınde guzel rom. kendı tarayıcısıyla kullanırsanız
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Bende sorun çıkmadı henüz Neyse nazar değmesin
  • Tam surum ne zaman gelir

• Yakin zamanda cikacagi soyleniyor beklemedeyim gelir gelmez indirmeden once sizinlr paylasacagim :)

• Hocam konunuzun devamını dilerim..
    1 ay öncesine kadar kullanmış olduğum flyme garezi varki birçok gapps denememe rağmen hatalar bitmedi..
    Ama hataları göz ardı edersem, denemeden geçmeyin
  • Sarj ne alemde bu romda arkadaşlar?

• @carttman

Evet yuklemesi maalasef biraz skintili ama ilerki surumde duzelmesini sabirsizlikla bekliyoruz. Biz inatla bekliyoruz yeni surum de inatla gelmiyor.

@KediTartaklayanBodyciFare

Sanirim 5 5 bucuk saat ekran suresi almistim hocam ekran yuzde 50 parlaklikta. 3g acik yogun kullanim.

• Merhaba arkadaşlar bende yükledim bugün şuana kadar sorunsuz kullanıyorum ancak bir kaç sorum var.
    Clash of clans gibi oyunlarda sanal tuşlar kaybolmuyor mu ?
    Birde yukarıdan çektiğimizde açılan sayfada Full diye birşey var ne olduğunu çözemedim.
  • Meissner kullanıcısına yanıt
    O immersive mode aslinda ama suan aktif degil. Sanal tuslar icin build.prop dan biseyler ayarliyorduk da suan hatirlamiyorum maalesef.

• Hocam menüdeki uygulamayı nasıl ekrandan kaldırıyoruz ? Örnegin romun update diye bir uygulaması var ve üzerine basılı tutunca kaldıramadım.

VCF uzantılı numaraları nasıl alıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 2 Şubat 2015; 0:30:07 >
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Vcf olarak restore işlemini hiç denemedim hocam fakat menü icin soyle anlatiyim. Launcher ios tarzi oldugu icin ana ekranda yuklu uygulamalar gorunur, eger kaldirmak istiyorsaniz uygulamayi silmek zorundasiniz. Fakat unutmayin system uygulamalarini kaldirmak kararliligi bozabilir. Biraz daha bekleyin konuyu takip ediyorum kapali beta suan sunuldu acik beta ya gectiklerinde sizinle paylasacagim cok yakinda :)

• Lollipopu beklemesem gozum kapali yukleyecegim tek rom hocam ya teletonu hard brickten daha yeni kurtsrdim bi daha bu islere girmek istemiyorum ama şeytan durtuyo

• Lollipop dan Once 4.1 surumu gelir diye bekliyorum. Takipte kalin deneyimlerimi paylasacagim.

• PowerHazard kullanıcısına yanıt
    hocam sen istedinmi test sürümünü sitesinden ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.