Şimdi Ara

[ G2 ] [ ROM ] [ Flyme OS 4.1.2R Beta Version ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
10
Favori
10.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece çince bilenleri beta takimina aliyorlar. Forum dili çince, ingilizce bile kullanmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerHazard kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam sabirsizim :)

• Bir aydır kullanıyorum kısaca deneyimlerin şöyle

Telefon çok akıcı cidden bazı bugları can sıkıcı olsa bile sırf bu yüzden yeni rom yüklemedim. Bir önceki kullandığım rom rremix idi.

Auto hide softkey programını kurarsanız oyunlarda sorun yaşamassınız

Herşey sabit çalışırken kendi download uygulaması chrome kullanırken dosya indirmemeye başladı
    Sildim titan. Backup ile, şimdi de gplay den birşey indiremiyorum geri yükledim ama nafile.
    Mesaj yazarken yada not alırken alt bar klavyeyi kapatıyor buna da tam çözüm bulamadım.
    Batarya süresi iyi ortalama 5 saat ki 3g sürekli açık.
    Güncellense çok iyi olur

• Swiftkey Kullanımını nasıl yapabiliriz ? Para verip tema satın aldım ve elim çok alışkın başka bir uygulama kullanamıyorum. Yardım edebilir misiniz ?
  • hrnsn23 kullanıcısına yanıt
    Sorun tam olarak nedir?

• Ya kendi mesajlaşma uygulamasında switkeyin son tuş sırası gözükmiyor.

Birde o ana ekran sayfalarını nasıl ayarlayabilirim.

Ekstra olarak stock sms uygulamasını değiştiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrnsn23 -- 7 Şubat 2015; 17:25:13 >
  • color os daha güzel bence :)
  • Can dostlar.

Uzuuuuuuun bekleyiş sonrasında nihayet yeni sürümü verdiler.

İlk mesajı düzenlemedim. Sadece indirme linkini ekledim.

Test etmek isteyen varsa ilk mesajın sonuna bakabilirler.
    Mesajını gördükten sonra hemen romu indirdim telefonuma kurdum fakat Gapps kuramıyorum Rom Gapps olmadan açılıyor ama gapps kurunca cloud hata veriyor sorunu çözdüysen döner misin ?
    Hocam daha yeni eve gectim dedigim gibi hic denemedim daha birazdan kurar size donerim

• Bekliyoruz

• meizu app store a girip google yazarak arama yapiyorsunuz.

Asagida google installer var. Onu yukleyip aciyorsunuz.

Daha sonra menuden google playe normal bisekilde giriyorsunuz.

Herhangi bir sebeple gplay in ekranindaki imlec surekli donerse kapatma tusuna basili tutup restart diyoruz ve olay bitiyor. Hayirli ugurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerHazard -- 12 Şubat 2015; 15:09:43 >
    Teğmenim o kadar uğraşmama gerek kalmadı Gapps dosyasını size vereyim buyrunhttps://my.pcloud.com/publink/show?code=XZO1A7Z7MEy1NEKqbQtkfERq8ulByBUE0vk :) deneyimlerimi isterseniz ve aradaki farkları falan yardımcı olabilirim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrnsn23 -- 12 Şubat 2015; 18:53:18 >
    O engin bilgilerinizle bana framework için modül oluşturmayı anlatabilirseniz iyi olur.

Bakın. Romu kurmadim arkadaşlar. Takip ediyorum cunku bu konudaki herkese söz verdim. Hastayım ve diger yandan da harıl harıl çalışıyorum. Denemek isteyenler için link ekledim. Uygun bir vaktimde kurup konuyu tekrar duzenleyebilirim. Duzenlemeyedebilirim cunku hergun bir hevesle o dandirik çin forumuna gunde 10 11 defa girmek ve bunu yaklasik 2 aydir yapmak beni bircok seyden soguttu.

Estağfurullah o kadar engin bir bilgi kütüphanem yok. Bunu da araştırmalarım ve deneme yanılma sonucu buldum. Romu kurdum stabil güzel bir kere kapanıp açıldı neden bilmiyorum pek takmıyorum ama eski sürüme göre batarya ömründe azalma var diyebilirim. Eğer min 4 saat ekran alamazsam eskisine geçerim.
  • Türkçe dil varsa lollipoptan sonra denemeyi dusunuyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Bilmediginiz yerlerden gapps yuklemeyin.

Flash atmak sisteme tamamen erisen uygulamalara erisim izni vermektir.

Kotu niyetli birilerine denk gelirseniz uzulurum.

2 veya 3 tam sarj dongusunden once rom alisma surecinde olacagi icin tam anlamiyla birsey soylemek icin zor olur.

Nerdeyse tum hatalar fixlenmis durumda.

Herhangi bir problemle karsilasmamak icin dahili hafizadaki android klasorunu silmek, wipe seceneklerinin rom kurmadan once system data cache seklinde yapriktan sonra reboot recovery diyip wipe data factory reset ve wipe cache partition demek en temiz yontemdir.

sadece Xda galaxy s4 sayfasından buldum :D bizim romun aynı sürüm denedim çalıştı öyle her yerden denemem :)
  • türkçe dil şeçeneği olmadıktan sonra isterse ios8 olsun ne işe yarar bundan önceki sürümdede tr dil seçeneği yoktu bundada yok olacağınıda pek sanmıyorum romu bende kurdum çok hoşuma gitti fakat gel gelelim bu işten iyi anlayan bir geliştirici türkçe dil paketi hazırlayıp portlaması gerek miui de olduğu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarac -- 12 Şubat 2015; 19:16:51 >
  • sarac kullanıcısına yanıt
    Türkçe kolay zor degil sadece vakit lazim.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.