Şimdi Ara

G20 zirvesi nedir ve neler olucak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli haberlerde görüyorum türkiyede yapılacakmış şehir olarak antalyada bir otelde ve bunun için suidi arabistan kralı 18 milyon dolarla oteli kapatmış, dolarlar bizim cepe mi giriyor, şimdi dicekseniz 'düşündüğün şeye bak, dünya liderleri geliyor oğlum türkiye'ye' demeyin merak ettim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueLost -- 11 Kasım 2015; 0:07:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Bence burada yapılmasının sebebi ülkemizin avrupaya olan geçis güzergahlarından birtanesi sururiyeli ve diğer göcmenler için muhtemelen suriye konusu konuşulcakdır ve biz bakıcaz muhtemelen suriyelilere onlar diyicek parasını verelim sizde kalsın diye
  • g20 çok önemli bir zirve basit bir nedenle toplanmıyorlar..orta doğudu şuanda boş arazi ve köy halkıda eline orakları almış bu topraklar benim diyor...bölgenin hakim gücü(harekat kabiliyeti ekonomık askeri denge ve konum olarak) biz olduğumuz için mekan benim modundan öte tarla bana daha yakın ben ne dersem o dur goygoyu yapılacağı belkide dünya tarihinin son 50 yılını değiştirebilecek bir zirve.konuşulacak meseller ortadogu petrolleri kurt devletı ve kurt devletı kurulacaksa kımın borusunun otecegının kararlastırılacagı bir toplantı olacak..
  • Güya bir şeylere çözüm bulmak için toplanıyorlar. Gene kendi bildiklerini okurlar toplantıdan çıkınca
  • Ülkemiz için reklamdan başka birşey olmayacak. Orada verilen hiç bir söz yerine getirilmeyecek. Çoktan alınan kararda belli zaten, parasını karşılayalım mültecilere bakmaya devam edin.
  • Normal zamanlarda sadece ekonomiyle ilgili konuşuyorlar ama şimdi birinci gündemleri suriye olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al gulum ver gulum toplantisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023'de Ne olacak ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ışid olurda bir eylem yaparsa g20 zirvesi olurken , bak sen curcunaya
  • AKP elestiriden,Özgür medyadan korkmaya devam ediyor

Kefenle gezenler düzgün soru gelir korkusuyla yandaş medya dışındakilere izin vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.