Şimdi Ara

G25 ile oynanacak openworld yarış oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tdu oynuyorum şuanda gayet de zevkli bir oyun. orjinal tdu2 alıp openworld dünyada başka insanlar ile rahatça gezip yarışmak istiiyorum. Bana hem open world hem de tdu'daki gibi arkadaşlarımlar rahat rahat gezip eğlenebileceğimiz bir oyun bakıyorum, sadece yarış oyunu değil yani. trafik kurallarına uymayı seviyorum :)

• Hocam TDU'yu sevdiyseniz tdu2 hayal kırıklığı olabilir kendinizi hazırlayın. Ben tdu2nin kontrollerini hiç beğenmedim ilk oyunu göre vasat altı olmuş.

Eğer multi olması sizin işin şart değilse City Car Driving e mutlaka bakın.

İyi bir araç yaması da kurunca otobanda makas atmak çok zevkli oluyor
  • Hocam güzel diyorsunuzda tdu'ın grafikleri çok iyi değil, ayrıca araç sesleri falanda vasat. G25 ile oynayacağım zaten kontrollerin çok değişeceğini düşünmüyorum. Bakalım neymiş ne değilmiş şu tdu2 City car driving oynuyorum zaten ama online arıyorum işte malesef
  • Hocam The Crew daha çıkmadı ama bir göz atın. Çok güzel olacağa benziyor.
    Bunun haricinde ben de TDU2 önermeye gelmiştim
  • Bende elime ulacaşacak olan driving force gt ile oynamayı düşünüyorum tdu 2 yi yükledim güzel bir oyuna benziyor.
  • SasabtrmS kullanıcısına yanıt
    Ben dfgt ile tdu2yi rahat rahat oynamayı beceremedim eğer g25in ayarlarını çözersen bana da iletir misin?

Bulduğum bütün dfgt g25 g27 ayarları denedim hiç biri city car drivingteki gibi bir sürüş veremedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Ben dfgt ile tdu2yi rahat rahat oynamayı beceremedim eğer g25in ayarlarını çözersen bana da iletir misin?

Bulduğum bütün dfgt g25 g27 ayarları denedim hiç biri city car drivingteki gibi bir sürüş veremedi

Oyunu kurdum ama hala girmedim. Tdu'da gayet rahat kullanıyordum ayarladıktan sonra. tdu2'de de aynı ayarı yapıp size anlatırım eğer kontroller benzerse :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    eski bir simulasyon oyunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.