Şimdi Ara

G2A,dan alıp keyi gelen var mı? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
5
Favori
18.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • La oğlum bune millete catur cutur keyler gidiyo ben mi yanlış yere bakıyorum anlamadım sürekli mailime ve g2a nın my orders sayfasını yeniliyorum çıldırcam ya.
  • iMKoP kullanıcısına yanıt
    Vallaha gina geldi hocam 1 e kadar yollasalar bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet dün alır bugün alır gelir biz 1 hafta önce aldık gelmedi
  • KEYİ ATIN LAN KEYİ YETER
  • g2a dan tonlarca oyun aldim.G2aya guvenmeyin diyenler nasil bir kafa yasiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişim üzerinden soru sordum böyle cevaplamışlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

siparişim üzerinden soru sordum böyle cevaplamışlar hocam

yok ondan değil benimde gelmedi key o yüzden sordum
  • bu nasıl iş anlamadım bende aynı durumdayım 20 eylül de aldım ortada yok her zamanki gibi çıkınca git al niye böyle işlere girersin ki
  • Arkadaşlar Originden bugün fifa 16 almaya çalıştım genç kartımın bank kart bilgilerini girdim belki içinde bakiye vardır diye (içinde o kadar bakiye yoktu diye biliyorum.) proccesing yazmaya başladı ve mail attılar 24 and 72 hours diye

quote:

Your order is currently pending. Most orders are processed within 24 hours of being placed, though in some cases they can take up to 72 hours to complete. Once it's all set, we'll send you an email to let you know!

Thanks,

The Origin Team

yazıyordu. Ben içinde bakiye olmadığını düşündüğüm için refused yazan yere tıkladım daha sonra select dedim ea sayfasında ve otherı işaretledim ilk böyle bir hata verdi

https://scontent-fra3-1...f8a83b3ac65&oe=5605BBF4

ikinci denemem de ise oldu ve bana böyle bir mail gönderdiler

https://scontent-fra3-1...78cde492076&oe=56057CA9

originde ise böyle bir ekran var

https://fbcdn-sphotos-c...3ccdd34d88159c2fb437c4f

şimdi benim anlamadığım içinde para varmıymış parayı çekmiş mi origin çekmemiş benim ne yapmam lazım bu sonuçta bank kart bilgilerim ile almıştım kartıma burs yattığında içinden para çeker mi lütfen bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim :( benim şu an yapmam gereken bir şey var mı ?

• g2a dan yanlışlıkla fifa 16 aldım fiyatına kdv cıkacakmı diye bakmak isterken paypal ile hemen aldı sipariş geçildi dedi. ama kredi kartına baktığımda para gitmemiş ne olmuş olabilir. İade edebilirmiyim ?

ekleme; mail geldi siparişiniz gerçekleşmiştir diye. sipariş numarası verdi. Ama kredi kartından cekılen para yok. Paypala girdim geçmişte yok birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 24 Eylül 2015; 0:02:09 >
  • Nasıl olur size gelmez anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenmemo

ne zaman geldi key ?

şimdi iniyoır hatta dun aldım oyunu
  • arkadaslar sabredın gelır elbet ben gecen alanlar hep son gun alanlara ılk once gelmıstı bahsetmıslerdı bende o yuzden son gunu bekledım sımdı elıme ulastı ınıyor 2 saaat kaldı sııznkılerde gelır sabır bayramda oynarız hep beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

g2a dan yanlışlıkla fifa 16 aldım fiyatına kdv cıkacakmı diye bakmak isterken paypal ile hemen aldı sipariş geçildi dedi. ama kredi kartına baktığımda para gitmemiş ne olmuş olabilir. İade edebilirmiyim ?

ekleme; mail geldi siparişiniz gerçekleşmiştir diye. sipariş numarası verdi. Ama kredi kartından cekılen para yok. Paypala girdim geçmişte yok birşey.

Aynisi banada oldu sordum siz parayi vermezseniz otamatik olarak iptal olur dediler ama sen bi sor istiyosan yinede

• İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum.. Ne anlamı kaldı pre order ın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 2 saat önce satın aldım. Daha gelmedi. iyi ki pre-load.
  • 22 Eylül'de aldım, 23 Eylül'de KEY gönderildi.
  • 18'inde aldım hala key gelmedi hayret edilecek bir şey...
  • 22.45 te aldım gece 01.00 a kadar hepsi verilcekmiş doğru mu ?
  • olm nası fifa oynuyonuz la :dDdD

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.