Şimdi Ara

G2A,dan alıp keyi gelen var mı? (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
5
Favori
18.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ön sipariş diye aldık oyun çıktı bizde hala key yok
  • 25 dakikadır canlı desteğe bağlanmak için bekledim. Dedim 1 de girerim 2-3 maç atarım ama daha key elimizde geçmedi. Umarım sabah kalktığımda key gelmiş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey g2a nın sitesinde msi ile olan anlaşması görünüyor. 117 tl oyun diyor. Ödeme yap dedim ama sonrasında aylık 1 euro çekeceğiz diyor. Bu parayı ödemek istemiyorum ben. Ne yapabiliriz acaba?

edit: simgeye tıklayınca iptal edebiliyormusuz tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 24 Eylül 2015; 2:06:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeshnda

Bişey g2a nın sitesinde msi ile olan anlaşması görünüyor. 117 tl oyun diyor. Ödeme yap dedim ama sonrasında aylık 1 euro çekeceğiz diyor. Bu parayı ödemek istemiyorum ben. Ne yapabiliriz acaba?

Önce kabul edin. Sonra işlemler tamamlanınca Paypal otomatik ödemeler kısmından iptal edebilirsiniz. Paypal , otomatik ödeme oluşturuyor. Her ay aynı gün o ücreti kredi kartlarından tahsil ediyor. Bunu manuel (el ile ) kapatabilirsiniz. Bir tür minik ama etkili bir pazarlama stratejisi, hem paypala müşteri kazandırıyorlar hem de otomatik ödemeyi fark edemeyenler için 1 euro cuklar topluyorlar ..
  • canlı desteğe giriş yerinde fifa 16 pre order keyleri 24 eylül sonuna kadar teslim edilcektir diye yazı eklemişler
  • Bende dahil olmak üzere buradaki arkadaşların çoğunluğu bir oyuna Hele ki pc oyununa 200 TL verse 1 hafta uyuyamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: cobtr

Fakat banlanma riski var ordan alınca.

hiçbir riski yok yıllardır tüm oyunlarımı öyle aldım steam gibi değil orası zaten ea farkında değilmi reddit aç bak herkes meksika dan alıyor 60 euro vereceğine 40 dolar veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_93_

canlı desteğe giriş yerinde fifa 16 pre order keyleri 24 eylül sonuna kadar teslim edilcektir diye yazı eklemişler

Onlar için bu kadar basit. Malesef ..

G2A,dan alıp keyi gelen var mı?
  • g2a dan güzel ekmek yedim, hb vasıtasıyla. o yüzden erken yorum yapmayın derim :).
  • twitterdan baktımda sadece biz değil bekleyen yabancılarda var
  • Arkadaslae keyigelen olursa haber versin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde ben bu kadar aceleci olmam ancak bir haftamoyunu oynama ihtimalim yogunluktan dolayi cokmaz olacak. Bayramda oynadim oynadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala yokk

• Kartımda limit olmasına rağmen alamıyorum?

Transaction failed
    Please try a different method..
  • Nedense konu bu videoyu hatırlattı g2a vs oyuncular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 24 Eylül 2015; 6:49:41 >
  • Ben Rusya key aldım. Ama ingilizceye hem menüleri hem de spikeri nasıl çevirebilirim? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  • Yok..gelmiyir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

Hala yokk

Hocam bazı yabancılar live chatte kendilerine oglene kadar gonderileceğini söylediklerini söylüyorlar. Öğlene kadar gelse keşke. Delirceem
  • Hala key bekliyoruz, preorderın anlamı bu mu ?

• Sevgili arkadaşlar sonuçta oyunu çok çok iyi fiyata almışsınız, gün bitmeden keyler gelecek, o yüzden biraz sabırlı olun. 100 tl ucuza alınan oyun için en fazla 24 saat beklenecek, o kadar da olsun

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.