Şimdi Ara

G2A,dan alıp keyi gelen var mı? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
5
Favori
18.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnstant-gaming.com dan aldım ödemeyi yapar yapmaz kod ekranı geldi. Öneren arkadaşlara teşekkürler.
  • Voidudan oyun aldım copy paste yapyıroum adamlara yazdığım mesajı:

24 Eylülde 21.30 civarı midnight club 2 ve la noire complete aldım 12 tl tuttu. Her zamanki gibi ödeme işlemlerini yaptım 3D Secure girdim sonra ana ekrana gönderdi beni site. Yeni oyun almak için sepetteki o son 2 ürünü(almama rağmen sepet boşalmamıştı) sildim. Sonra siparişlerim sayfasına bi bakıyım dedim fakat aldığım o son 2 ürünü siparişlerim sayfasında göremedim. Sorun nedir? Kredi kartımdan büyük ihtimalle tutar çekildi fakat siparişlerim kısmına o ürünler yansımadı hala.
  • DURMA-PLAY GÜVENLİ SİTE Mİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugter

DURMA-PLAY GÜVENLİ SİTE Mİ ?

Güvenli site

için rahat birşekilde alışveriş yapabilirsin
  • SeFfAh-1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptım 3 dakika içinde yolladılar şu an indiriyorum oyunu çok iyi siteymiş.
  • Voidudan aldım çok iyi site ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakazul

Voidu güvenilirmidir arkadaşlar ? TTNET FATURASI İLE ÖDEME secenegide aktif görünüyor yanlız fiyat 158 tl ? birde taksit imkanı varmıdır ttnet faturası ile ?

ben 1 saat önce aldım bu siteden key 2 dakkada geldi ama geçersiz key gönderdiler mail attım bakalım ne olur tekrar yazarım durumu
  • siteden bi arkadas 75 e satıyor neden ordan almıyorsunuz bende oradan aldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

Voidudan aldım çok iyi site ...

bana geçersiz key gönderdiler
  • Keyi okadar geç yolladılarki oyun hala iniyor G2anın yüzünden ttnetinde ahı alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6DD84D3A -- 25 Eylül 2015; 1:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

siteden bi arkadas 75 e satıyor neden ordan almıyorsunuz bende oradan aldım .

Link verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

siteden bi arkadas 75 e satıyor neden ordan almıyorsunuz bende oradan aldım .

Üyelik tarihi eski referansları yeni değilse alın yoksa kredi kartı çalındı diyip geri alıyorlar key leri bilginiz olsun mağdur olmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instat-gaming'in fiyatı güzel ama pre-order bonusu dahil değilmiş.Voidudan alıp keyi gelmeyen bozuk key alanda var ya g2a dan ya instat gaming'den alacağım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackforreal -- 25 Eylül 2015; 8:46:32 >
  • Voidu ile ttnet fatutası yoluyla fifa 16 alınamıyor verdiği hata (işlem sırasında hata oluştu. Ödeme alınamadı.
    Global anlık toplam miktarı limiti aştı) ttnet ile 200 tl üstüne izin veriyor saçmalık..
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: matias28

açıkcası görüştüm dediğim banka mesaj gönderdi 6 lira faizle 3 taksite bölelim diye bende kabul ettim 3 ay taksite bölünmüş oldu

İş Bankası bana da mail atmış bu konuda. Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
  • Forumdaki 75 liraya satan arkadaş 80 yapmış yeni fiyatı. Ondan aldım hemen verdi keyi. Şu an indiriyorum oyunu.
  • Arkadaş güvenilir mi ki? Bir charge back'e yakalanmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

Orijinalden alıntı: Hakazul

Voidu güvenilirmidir arkadaşlar ? TTNET FATURASI İLE ÖDEME secenegide aktif görünüyor yanlız fiyat 158 tl ? birde taksit imkanı varmıdır ttnet faturası ile ?

ben 1 saat önce aldım bu siteden key 2 dakkada geldi ama geçersiz key gönderdiler mail attım bakalım ne olur tekrar yazarım durumu

arkadaşlar Voidu.com benim keyi gönderdi gece saat 12 gibi mail geldi ekran görüntüsü istediler gönderdim 10 dakka sonra sağlam key geldi bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.