Şimdi Ara

G2a güvenilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam bu G2a adlı site güvenilir midir fiyatlar cidden ucuz alırken nelere dikkat etmem gerekir bir sorun olduğunda ne yapmam gerekir bu arada ingilizceyi yeni öğrenme aşamasındayım bir sorun olursa forumda çeviri yapabilecek arkadaş var mıdır son olarak iş bankası maestro kartlar geçerli mi ödeme seçeneklerinde var sanırsam teşekkürler iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• microatx kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle güvenli, bir kişi bile güvenli değil diyemez. Yapman gereken bir şey alırken g2a sheld yada guard olarak adlandırılan sigortayı yaptırman bu sigorta 2-3 lira civarı ve sana aldığın ürüne karşı %100 garanti veriyorlar. her hangi bir sorunda karşında Türkçe konuşan bir destek ekibi buluyorsun. G2A dan hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsin. Çoğu oyun piyasaya göre uygun fiyatlı, ek olarak oyun alırken bölge kilidi olayına dikkat et bazı oyunlar bazı ülkelerde etkinleştirilemiyor. hadi iyi alışverişler.
  • Teşekkürler hocam bir soru sormak istiyorum maestro kart geçerli midir sitede

denemek lazım bilmiyorum.
  • 3-4 sefer guard'sız oyun satın aldım hiç sıkıntı olmadı. Satıcıların yıldızı önemli tabi onu göze alarak satın alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunQueenHimiko

Kesinlikle güvenli, bir kişi bile güvenli değil diyemez. Yapman gereken bir şey alırken g2a sheld yada guard olarak adlandırılan sigortayı yaptırman bu sigorta 2-3 lira civarı ve sana aldığın ürüne karşı %100 garanti veriyorlar. her hangi bir sorunda karşında Türkçe konuşan bir destek ekibi buluyorsun. G2A dan hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsin. Çoğu oyun piyasaya göre uygun fiyatlı, ek olarak oyun alırken bölge kilidi olayına dikkat et bazı oyunlar bazı ülkelerde etkinleştirilemiyor. hadi iyi alışverişler.

Beyler g2a dan gta5 alıcam sanırım key halinde degilde steam gift şeklinde veriyorlarmış.Nasıl oluyor bu olay bilgisi olan varmı?Parayı verdikten sonra steam trade linkimi falanmı atıcam bilgisi olan varmı?

• Beyler g2a dan gta5 alıcam sanırım key halinde degilde steam gift şeklinde veriyorlarmış.Nasıl oluyor bu olay bilgisi olan varmı?Parayı verdikten sonra steam trade linkimi falanmı atıcam bilgisi olan varmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bets10 Güvenilir mi ?
    12 yıl önce açıldı
    PROTEİNOCEAN güvenilir mi?
    6 yıl önce açıldı
    Oyunfor güvenilir mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Crowie07 kullanıcısına yanıt
    G2A'dan aldığı komisyonlar yüzünden alışveriş yapmıyorum fakat dün Steamgifts sitesinde okumuştum, G2A'daki satıcılar tarafından hediye olarak gönderilen oyunlar aktifleştirildikten sonra ertesi gün Steam tarafından siliniyormuş muhtemelen kredi kartı olaylarından dolayıdır. Yine de her satıcı öyle değil, sonuçta size kalmış.
  • Crowie07 kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok ne yazık ki. Ben genelde key olarak tercih ediyorum gifte pek sıcak bakmıyorum

• Bence de hocam araştırmalarım sonucuda güvenilir satıcılardan key şeklinde almanın mantıklı olduğunu gördüm bence de bulaşmayın gift işine

• quote:

Orijinalden alıntı: microatx

Bence de hocam araştırmalarım sonucuda güvenilir satıcılardan key şeklinde almanın mantıklı olduğunu gördüm bence de bulaşmayın gift işine

Dostum gta key şeklinde satılmıyorki

• Yok hocam var bildiğim kadarıyla eğer yoksa da yapcak bişey yok steam kış indirimlerini bekliycez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microatx -- 11 Eylül 2016; 13:01:16 >
    Steam disinda key halinde satan site bulamadım.sanirim riske girip g2a dan alıcam

• Bu siteden Watch Dogs Uplay 10 tl olduğu zamanlarda almıştım. Kod geldi. Çalışmadığını söyledim bir kod daha verdiler. Onun da çalışmadığını belirttim. Bana paramı geri verdiler. 2 Watch Dogs ile geri döndüm Tüm bunlar G2A Shield olmadan oluyor. Yani çalışmadığını-kullanılmış belirttiğin taktirde iade mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcan_B

Bu siteden Watch Dogs Uplay 10 tl olduğu zamanlarda almıştım. Kod geldi. Çalışmadığını söyledim bir kod daha verdiler. Onun da çalışmadığını belirttim. Bana paramı geri verdiler. 2 Watch Dogs ile geri döndüm Tüm bunlar G2A Shield olmadan oluyor. Yani çalışmadığını-kullanılmış belirttiğin taktirde iade mümkün.

Şimdi bu arkadaşı neyden şikayet edipte cizdirecegiz ????

• Biolystick kullanıcısına yanıt
    blm ?????
  • %100 güvenli şüphen olmasın ama yinede alım sonrası KK bilgilerini kaydetme!
  • Bende deneyeyim diye 4 oyun aldım. Ayrı zamanlarda. Hiç sorun yaşamadım. Umarım kimse yaşamaz. Peki bu DGP dijital games prices nasıl bir site. Mesela hindistan store da uygun oyun var. Alsam sorun olur mu? Benim Xbox çalıştırır mı? Dil konusu sorun olur mu? Vs. Çeşitli sorular var aklımda. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşım lütfen.

• Oldukça güvenli ama yine de satıcının yıldız sayısına dikkat edin.
    Ben gift olarakta aldım key olarakta en az 20 30 siparişim olmuştur yarısına yakını gift şeklinde hiç bir sıkıntı olmadı ama yıldızlara ve yorumlara hep çok dikkat ettim. G2A shield almadım ama garanti olsun diyorsanız alın.

Maestro kart geçiyor iş bankasının bende onunla alıyorum.

Satan kişilere baya sıkı tedbir uyguluyor G2A ben burada bir oyun satacaktım keyi kopyalarken hata olmuş keyin 1 basamağı eksikmiydi yanlış mıydı neydi. Daha oyunu koyar koymaz 2 saat sonra( daha oyunuda kimse almış değildi) hesabımı satışa kapatmışlardı. Sonunda yanlışlıkla olduğunu anlatabildim ama 2 ayda falan anca ikna oldular bu açıdan kimsenin kolay kolay bilerek öyle bir işe girişeceğini sanmıyorum. Nasıl bir kontrol sistemleri var bilmiyorum ama anlayabiliyorlar yani. Ama iyi oldu kimsenin benim hatalı keyime para verip uğraşmasını istemezdim bu sebeple farketmeleri iyi oldu.

yani özetle bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz düşük.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.