Şimdi Ara

G3 (D855) Love Mei kılıf incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 25 gün önce sipariş ettiğim Love mei lg g3 kılıfım 3 gün önce  geldi ufak bir inceleme yapmak istiyorum. suya toza  ve darbeye dayanıklı bir malzemeden yapmış adamlar 2 parça metal ana gövde arasına balistik silikon dedikleri shock emici bir malzeme sarıyor telefonu üstünde gorilla glass benzeri bir cam var kılıf cıvata ile sabitleniyor ve telefona tok bir görüntü veriyor kulaklık kısmının olduğu bölüm kırmızı yine metal bir malzeme ile korunuyor ve bu malzeme mandallı yani kılıftan çıkmadan açılıp kapana biliyor usb/şarj ünitesi ise yine silikon bir malzeme ile korunuyor sağ üst köşede ise ayrı bir koruma bölümü var lakin o kısmı çözemedim o kısımda silikon ile korunuyor. Sol alt bölümde ise Love  mei bize bir güzellik yapmış ve eski zamanlarda telefonlarımıza taka bildiğimiz Bileklik,aksesuar girişi yapmış ve buna istinaden bir adette Bileklik yollamış evet arkadaşlar şimdilik deneyimlerim bunlar bir kaç gün sonra düşme testi,su testi ve toz testi yapmaya çalışacağım sorularınız var ise sormaktan çekinmeyin.
     G3 (D855) Love Mei kılıf incelemesi G3 (D855) Love Mei kılıf incelemesi G3 (D855) Love Mei kılıf incelemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güle güle kullan

Su geçirmez mi kılıf?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekürler hocam kılıfın testlerini daha yapamadım yaklaşık 20 günlük kullanımda telefonu tozdan ve ufak düşmelerden korudu daha detaylı dayanıklılık testleri yapacağım yakın zamanda ilginiz için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.