Şimdi Ara

G3 mü Note 4 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asiri sabirsiz bi insanim aylardir para biriktirmeye calisiyorum suan tam 2200 lira param var hep aklimda hayalimde g3 almak vardi suanda kendimi zor tutuyom gidip almamak icin sizce almalimiyim yoksa eylulde lansmani yapilicak olak note 4 u beklemelimiyim ? Note 4 turkiyede sizce ne zaman satisa sunulur ve fiyati 2200 ün ne kadar ustunde olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalem önemli değilse hiç gerek yok G3 32 Gb al geç.
  • Senin telefonunu nasıl arzuladığına göre değişir eğer büyük ekranlı telefon seviyorsan note 4 ü bekle ama yok ben daha küçük yapılarda bir telefon istiyorsan g3 ü al

Kendi Şahsi Fikrim samsung dan uzak dur
  • Note 4dü daha bilmiyoruz ama müthiş bir cihaz olacağı belli bekleyin biraz daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmamış telefonun davası olmaz

• Artik cikti..!!!

• note 4 al derim samsung un tek sevdiğim serisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Milleten duyup duyup herkes birbirine g serisini tavsiye ediyor tamam iyi telefon olabilir ama çok abartılıyor artık .

Kesinlikle samsung note 4 düşünmen hata
  • beyler 5 ağustosta açtığım konuya sımdı neden cevap yazıyosunuz ki :D ben coktan 32 gb gold g3 aldım ve 1 bucuk aydır kullanıyorum :D hatta tam konuyu actıktan 3 gun sonra aldım fakat 15 gundur telefonsuzum cunku ucurumdan fırlattım g3 u ekranı toza döndü suan tamirde yeni ekran takılcak onu beklıyorum :D
  • Note 4 daha iyi bir cihaz.
    Fiyat farkına değer mi ? değmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.