Şimdi Ara

G3-Z2-M8-5s (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

5s kullanıyorum touch id güzel birşey fakat yere göğe sığdıralamayacak kadar değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersakarya

hocam 2.500 para verip kılıfsız kullanmak yürek yemişlerin işi :D

O kasayı, malzeme kalitesini hiçe sayarsın o zaman.

• Ses icin aliyorsan m8 al gitsin fakat kamerasindan bir şey bekleme.z2 m8 kadar olmasada o da cift streo hoparlore sahip kaliteli kamera olarak en iyisi zaten.plastik s5 telefondan saymiyorum ben.kimi begenir kimi begenmez tartişilir.benim onerim z2

• Bugün arkadaşım samsung s2 sini değiştirdi ve z2 aldı oldukça memnundu kasa açıklığı filan çıkmadı allahtan ama cihaz cam çerçeve olduğu için bildiğiniz ateş ediyor kılıfla kullanınca sorun teşkil etmiyo ama gereğinden çok ısındığını söyleyebilirim ileride güncelleme gelmezsse sıkıntı çıkarabilir 45 gün deneme süresi olduğunu söyledi m8 ile değişicekmiş z2 den tamamen soğudum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersakarya

Bugün arkadaşım samsung s2 sini değiştirdi ve z2 aldı oldukça memnundu kasa açıklığı filan çıkmadı allahtan ama cihaz cam çerçeve olduğu için bildiğiniz ateş ediyor kılıfla kullanınca sorun teşkil etmiyo ama gereğinden çok ısındığını söyleyebilirim ileride güncelleme gelmezsse sıkıntı çıkarabilir 45 gün deneme süresi olduğunu söyledi m8 ile değişicekmiş z2 den tamamen soğudum şuan

Hocam telefon isiniyor fakat abartilacak kadar degil.Her telefon isinir bende dayimin z2 sini kullandim yarimsaat gta san. oynadim isinmayi hessetmedim fakat yarim saat sonra isiyi harbi hissetdim sonra beklettim biraz.Oyun haricinde telefon isinmiyor.Eger telefonu oyun icin 5 saat oyun oynarim telefonu oyun icin aliyorum illah oyun istiyorsaniz buyrun plastik alin cunku plastik gec isinir gec sogur

• Isınması sorun değil her teelefon ısınır ama z2 normalin üstünde ısınıyor elinde tutulmıyıcak hale geliyo yumutta kırsan beyazı pişer o derece

• omersakarya kullanıcısına yanıt
    uzun ömürlü kullanım için sağlam olmalı, stabil olmalı arayüzü sonradan donma kasma yapmamalı ben iphone almanı tavsiye etmem çünkü batarya sorunu var gerçekten. ekranı da çok küçük bence. ama android tarafında stabilitesini koruyabilecek az cihaz vardır. bir nexuslar korur birde sade arayüzlü olanlar. htc one m8 in sense arayüzü seni uzun yıllar götürür. bu yüzden sana önerim htc one m8 alman. hem diğerlerine kıyaslayınca daha küçük (5 inç). g3 ve z2 de çok iyiler. ama sony böyle 6 aya bir telefon çıkardıkça açıkçası 2000 üstü para veripte 3 ay sonra telefonumun eski model olmasını istemem. g3 de iyidir fakat plastik kasalı bir kere htc ye göre sağlam değil (tek düşürümlük) arayüzü dopdolu bu iyi bir şey ama ilerde güncelleme kesilince bu telefonda donma, kasma yapmaya başlar (bu z2 de de geçerli hatta çoğu android telefonlarda geçerli) bu yüzden sana önerim htc one m8. (tarafsız bir anlatım yaptım burdakilerin çoğu abartıp yanlışa yönlendiriyor dikkat et.)

• ONE M8 VE 5S tercihin olmalı yada 6'yı beklemelisin ..
  • Tabikide M8 diyorum bir telefondan yürümesini beklemiyorsan beklediğin her şeyi ve bir o kadarda beklemediğin şeyi yapıyor gerçekten hani telefonlarda son model alırsın bir sonrası çıktığında çok eski olurya seninkisi o HTC de yok işte çünkü sana zaten en sonunu veriyor sondan bir öncekini değil Örnek M7 - M8 çaktın mı ?Ama ben Z2 aldım hoşuma o gittiği için ama anlayanlar varsa yardımcı olurlarsa bir kaç sorum var konu linki :http://forum.donanimhaber.com/m_94096180/f_//tm.htm#94097152

Edit : z2 telefonumda kamera lensi kaymış durumda ve aklım bu z3 ile arasında 6 ay olursa diye bir hoşnutsuzluk var ayrıca değerini kolay kaybetmeyen htc + özgün dot view kılıfı ve sense arayüzü bence bir telefondan daha çok akıllı telefon özellikleri ama şurada kafam karışıyor z2 deki ses ile m8 arasındaki kaliteyi aramam ama hoşnut kalma ve kamerayı ararım daha hala açmadım iade edip 40 tl farkla htc mi alayım yoksa z2 yi yenisiyle mi değiştireyim bugün en son yarın akşama karar vermek zorundayım htc 12 ultrapixel veya bildiğimiz en azından 16 megapixel veya fıstık gibi 18 megapixel felan olsaydı ışte o zaman htc yi batırmak için bugün firmalar birleşirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım Rehberi -- 6 Temmuz 2014; 12:59:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanım Rehberi

Tabikide M8 diyorum bir telefondan yürümesini beklemiyorsan beklediğin her şeyi ve bir o kadarda beklemediğin şeyi yapıyor gerçekten hani telefonlarda son model alırsın bir sonrası çıktığında çok eski olurya seninkisi o HTC de yok işte çünkü sana zaten en sonunu veriyor sondan bir öncekini değil Örnek M7 - M8 çaktın mı ?Ama ben Z2 aldım hoşuma o gittiği için ama anlayanlar varsa yardımcı olurlarsa bir kaç sorum var konu linki :http://forum.donanimhaber.com/m_94096180/f_//tm.htm#94097152

Bencede hocam M8 gayet güzel tasarımı filan ve Z2 den kanaatimce daha uzun süre götürür Sense 6 arayüzü blinkfeed filan harika özellikler.

+1

• G3 M8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.