Merhaba arkadaşlar bu forumda yeniyim hepinize SA öncelikle.
Benim 2017 model g30 5.20i aracım var bu araca yazılım attırmayı düşünüyorum. Firma olarak yaptığım araştırmalarda Remaps'in çok iyi olduğunu duydum hayırlısıyla salı günü yazılımı attırmayı düşünüyorum. Stage 1, 170-280bg olarak. Konu hakkında olumlu olumsuz tecrübesi olan var ise paylaşmanızı rica ederim.
Ayrıca aracın egzoz sesinden hiç memnun değilim. Bu konu hakkında hiç tecrübem veya bilgim yok. Downpipe, warex, vanalı sistem gibi tabirler duyuyorum. Bunları açıklayabilecek birisi var ise çok müteşekkir olurum. Ben aracın durmadan bağırmasını istemiyorum bir vana yada bir tuş ile kontrol edebilmek isterim. Birde bu egzoz yaptırdığınız zaman çevirme muayenede sorunlar oluyor mu?
Başka bir durum ise aracı ilk aldığımda 19'' Double Spoke Siyah 238 jant ve bu jantlara uygun 245/40/R19 Pirelli Sottozero 3 kışlık Runflat lastik aldım ancak 4 latiğimin 3'ü de balon yaptı bu nedenle lastikleri ön 245/45/R18 ön 275 arka olacak şekilde değiştirdim. 19'' olan jantlarım siyahtı şimdiki jantlarım gri bu nedenle jantlarımı siyaha boyatmak istiyorum. Hazır jantları boyatırken egzoz uçları ve böbrekleri de boyatmak istiyorum. Konu hakkında tecrübesi olan var mı? Jant kaplandığını da duymuştum acaba kaplatmak uzun ömürlü oluyor mu?
Şimdiden çok teşekkürler
Son olarak 19'' jantlarımı kullanmayacağım için satıyorum. Eğer ilgilenen var ise DM atabilir fotoğraf gönderebilirim. İstanbul içi yüz yüze satmayı tercih ederim.
egzoz olayina girme derim stock halde sadece yazilimla arabanin keyfini cikar. Bobrek boyama olayinida tavsiye etmem orjinale sadik kal bence zamanla o boyalar dokulecek illaki. Jant icin boyacilar geregini yapar zatende kendin yapacaksan plastidip tavsiye etmislerdir illaki ondan uzak dur rezil bir sey. Downpipe ile ilgili cok bilgi var google da bir goz at, varex kumandali egzoz markasidir. Ben buna karsiyim cunku kapattiginda illaki bir sıkıstirma olacak buda iyi bir olay degil acikkende polisle ugrasacaksin.