Şimdi Ara

G3258 hakkındaki yorumlarım. Q8200 VS G3258 || Eski Nesil Quad vs Yeni Nesil Dual

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün sistemimi tamamladım ve toparladım. Bana göre geçici bir işlemci olsa bile G3258'den memnun kaldım diyebilirim. 5 ay sonra da İ5 4590 geçmeyi düşünüyorum.

Herneyse sistem tam olarak şu şekilde en yakın zamanda +4GB daha ram eklemeyi düşünüyorum.

G3258 hakkındaki yorumlarım. Q8200 VS G3258 || Eski Nesil Quad vs Yeni Nesil Dual

Öncelikle şunu belirteyim G3258 ,, Q8200'dan STOK HIZDA dahi çok daha seri işlem yapıyor ve oyunlarda en az 5 en fazla 20 fps fark ettirdi.

Daha OC yapamadım çünkü nedense bios izin vermiyor sanırım güncelleme yapmam gerekiyor.

OC yaptıktan sonra da Q9650 ve Phenom II X4 965 gibi işlemcilerden çok daha seri olacağa benziyor.

Yani bu ne demek oluyor. Boşuna ESKİ SİSTEMLERE iyi işlemciler takıp yatırım yapmayın demek oluyor.

Ben duyduğmu değil yaşadığımı anlatırım umraım eski sistemleri olanların kafasında bir şeyler oluşmuştur.

Saygılar.

• Bu arada GSkill Ram'lerde XMP desteği var.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    bu işlemci 4.4 ghz de iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

bu işlemci 4.4 ghz de iş yapar

Dediğim gibi biosda unlocked gorünüyor fakat OC olmuyor. Sanırım bios update gerekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartının modeli ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

Anakartının modeli ne ?

MSI B85M Gaming.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Anakartının modeli ne ?

MSI B85M Gaming.

Oc potansiyeli Yüksek bir kart. H81m-plus ile bile oc Yapılıyor. Son çıkan güncel bios u indirirseniz Oc yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 28 Haziran 2015; 18:45:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Anakartının modeli ne ?

MSI B85M Gaming.

Oc potansiyeli Yüksek bir kart. H81m-plus ile bile pc Yapılıyor. Son çıkan güncel bios u indirirseniz Oc yapabilirsiniz.

Yarın atıcam bios bakalım işlemci takoz çıkmazsa bi 3.8 görelim bakalım.

• q8200 den geçmeyi düşünüyordum bende ama 7850 için g3258 gerekmez bence yoksa geçeyim g3258 oradan duruma göre 3 aya 4690 geçebilirim boşuna masraf mı olur g3258?

• quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

q8200 den geçmeyi düşünüyordum bende ama 7850 için g3258 gerekmez bence yoksa geçeyim g3258 oradan duruma göre 3 aya 4690 geçebilirim boşuna masraf mı olur g3258?

3 ay için değmez. Benim için 5 ay çok çünkü günde en az 6 saat bilgisayardayım. Ben necburdum.

Siz bekleyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.