Şimdi Ara

G3258 Stutter sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Belirttiğim gibi g3258 işlem isine sahibim.Ancak bir sorunum var.Witcher 3 gibi gta v gibi oyunlarda oyun donuyor.Ben işlemciye Overclock yapsam bu sorunu halledebilir miyim ? Islemciyi stok kullanıyorum ve ekran kartım .Yardimlarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G3258 durum normal.

Oc ile kismi olarak giderebilirsiniz sorunlari.

• Siz yine yapin ama overclock da kurtarmayacaktir 60 fps almaya calisiyorsaniz. Siz fps i 40 a limitleyin bir programla. Hala donuyorsa 30 yapin.

• Hocam ayni işlemci bende kullanıyorum 4.4ghz overclocklu 1050ti ile beraber sorunsuz kullanıyorum bazi oyunlarda çok az bi darbogaz oluyor oda gayet normal eğer 4.7ghz felan çikarsam belki onuda kurtaricak ama bu işlemcinin overclocklu max kaldirabiliceği kart gtx 960 ve rx 460 bu kartlardan üstün kartlarda shuttring problemleri ve darbogaz yaşarsiniz eğer işlemcinizde overclock yoksa ozaman dahada düşük kartlar kullanmak zorundasiniz çünkü o cpu taşiyacaği yük belli aksi taktirde sizin yaptiginiz motorsiklete 4kişi binip bir rampa tırmanmaya çalişmak gibi olur haliyla çikamaz yari yolda tıkanır kalırsınız .
    Siz o yalanci recep baltaş gile inanmayin videolarina bakın Cpu hep %100 gpu 70-60 larda geziyor darbogaz tavan yapmiş titanX zamaninda bende kullanmiştim fx 8350 5ghzde bile darbogaz yaptiran bi ekran karti gerisini siz düşünün

• Gtx 750ti ile kullanıyorum overcşlock sorunu çözer mi dersiniz?

• Çözer, 80-90tlye bir fan alıp overclock yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işlemciyi istersen 5 Ghz yap yine de GTA 5 ve W3 gibi AAA ve yoğun NPC olan oyunlarda stutter yiyeceksin.

Tek çare grafik ayarlarını arttırıp FPS'i 30'a sabitlemek. Anca o zaman stutter problemi çözülüyor.

Nereden biliyorsun dersen 2 sene önce yazın 3 ay kadar kullandım aynı işlemciyi. Allah sabır versin ben 3 ay katlanabildim.
  • Recebin favori işlemcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Recebin favori işlemcisi

akıcı bir oyun deneyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Hocam ayni işlemci bende kullanıyorum 4.4ghz overclocklu 1050ti ile beraber sorunsuz kullanıyorum bazi oyunlarda çok az bi darbogaz oluyor oda gayet normal eğer 4.7ghz felan çikarsam belki onuda kurtaricak ama bu işlemcinin overclocklu max kaldirabiliceği kart gtx 960 ve rx 460 bu kartlardan üstün kartlarda shuttring problemleri ve darbogaz yaşarsiniz eğer işlemcinizde overclock yoksa ozaman dahada düşük kartlar kullanmak zorundasiniz çünkü o cpu taşiyacaği yük belli aksi taktirde sizin yaptiginiz motorsiklete 4kişi binip bir rampa tırmanmaya çalişmak gibi olur haliyla çikamaz yari yolda tıkanır kalırsınız .
    Siz o yalanci recep baltaş gile inanmayin videolarina bakın Cpu hep %100 gpu 70-60 larda geziyor darbogaz tavan yapmiş titanX zamaninda bende kullanmiştim fx 8350 5ghzde bile darbogaz yaptiran bi ekran karti gerisini siz düşünün

Recep Baltaş`ın donanım ve yazılım dahilinde %1 bile bilgisine sahip olmayıp, adama burda sıkmaya çalışan bir ergen daha.

Adamların o videsunu görme organınla izlediğine eminmisin ?

Aç bir daha izle bakalım adamlar çekmişki düşük işlemciyle birlikte yüksek ekran kartlı bir sistem kullanılabilir mi yada kullanılırsa ne olur diye.

Ha senin gibi işte okuma yazma bilmiyenler yada gördüğünü veyahut duyduğunu anlamıyanlar, adamların G3258 ile Titan X tavsiye ettiğini anlar.

Aşağıdaki videonun 48:15 süresinden itibaren açıklamaları dikkatle dinleyiniz. Senin gibi yalan dolan konuşanlarda böylesine rezil rüsva olmaya müstahaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 27 Nisan 2017; 0:47:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

Hocam ayni işlemci bende kullanıyorum 4.4ghz overclocklu 1050ti ile beraber sorunsuz kullanıyorum bazi oyunlarda çok az bi darbogaz oluyor oda gayet normal eğer 4.7ghz felan çikarsam belki onuda kurtaricak ama bu işlemcinin overclocklu max kaldirabiliceği kart gtx 960 ve rx 460 bu kartlardan üstün kartlarda shuttring problemleri ve darbogaz yaşarsiniz eğer işlemcinizde overclock yoksa ozaman dahada düşük kartlar kullanmak zorundasiniz çünkü o cpu taşiyacaği yük belli aksi taktirde sizin yaptiginiz motorsiklete 4kişi binip bir rampa tırmanmaya çalişmak gibi olur haliyla çikamaz yari yolda tıkanır kalırsınız .

Recep Baltaş`ın donanım ve yazılım dahilinde %1 bile bilgisine sahip olmayıp, adama burda sıkmaya çalışan bir ergen daha.

Aç bir daha izle bakalım adamlar çekmişki düşük işlemciyle birlikte yüksek ekran kartlı bir sistem kullanılabilir mi yada kullanılırsa ne olur diye.

Ha senin gibi işte okuma yazma bilmiyenler yada gördüğünü veyahut duyduğunu anlamıyanlar, adamların G3258 ile Titan X tavsiye ettiğini anlar.

Aşağıdaki videonun 48:15 süresinden itibaren açıklamaları dikkatle dinleyiniz. Senin gibi yalan dolan konuşanlarda böylesine rezil rüsva olmaya müstahaktır.

Al iste reco ali yalancilarina inananbi ergen daha ula yalakalik olsun diye 4faz anakarta 8+2 faz diyen bunlar degilmi?yanlis sularda yuzuyorsun yigen kiminle atistigina dikkat et burasi onlarin forumundaki bebebeliklerin oldugu yere benzemez +18 olanlari kendi yalanlarina inanmayanlari banliyorlar ayni chp zihniyeti .

https://m.youtube.com/watch?v=e5Sz_FZow1o

Ayrica islemci anakart ekran karti tanitiyorlar sozde al bi limitleri zorla hersein bildigi seyleri anlatiyorlar zaten bi cocuk bile godip pc bilesenini pazardan alip takip oynayabilir donanimciysa limitleri bi zorlasinlarda gorelim?cstom si i sogutmayla 5ghz ustu felan iste bole avanak bebeleri kandiriyorlar orda ancak ateist recep ve arkadaslari!....

bide asus yardimcilari bunlar saka gibi gerci asus satislari bunlar guzunden dustu msi in bu salaklar oldugu suretce 1.ciligi kaptirmaz!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

Al iste reco ali yalancilarina inananbi ergen daha ula yalakalik olsun diye 4faz anakarta 8+2 faz diyen bunlar degilmi?yanlis sularda yuzuyorsun yigen kiminle atistigina dikkat et burasi onlarin forumundaki bebebeliklerin oldugu yere benzemez +18 olanlari kendi yalanlarina inanmayanlari banliyorlar ayni chp zihniyeti .

https://m.youtube.com/watch?v=e5Sz_FZow1o

Ayrica islemci anakart ekran karti tanitiyorlar sozde al bi limitleri zorla hersein bildigi seyleri anlatiyorlar zaten bi cocuk bile godip pc bilesenini pazardan alip takip oynayabilir donanimciysa limitleri bi zorlasinlarda gorelim?cstom si i sogutmayla 5ghz ustu felan iste bole avanak bebeleri kandiriyorlar orda ancak ateist recep ve arkadaslari!....

bide asus yardimcilari bunlar saka gibi gerci asus satislari bunlar guzunden dustu msi in bu salaklar oldugu suretce 1.ciligi kaptirmaz!

Ben asus anakartla ilgili birşey dedim mi ?

Siz önce delikanlı olun ve lafınızın arkasında durun.!!

Kimseyi körü körüne savunduğumuz yok, bugün ister donanımarşivi yetkilisi olsun ister teknoseyir olsun bir kişinin söylemediği yada tavsiye vermedeği bir durum hakkında gelip yok onlar tavsiye verdi işte bilgisizler işte cahiller demek etik ve aklı başında bir insan davranışı değildir.

Siz burda yalan konuştunuz bende ispatladım. Bunun hakkında tek kelam laf edemeyip olayı çarpıtmanız ve saçma argümanlar ile savunmaya geçmeniz hatalı bir davranış yaptığınızı kanıtlıyor.

Ayrıca olayı nerden siyasete çektiniz anlaması zor heleki olay işlemci ve ekran kartlı bileşenleri konusunda denge söz konusu iken.

Bu arada 27 yaşındayım rahat olun ergenliği 10 sene önce biz üzerimizden attık ama siz 1983 doğumlu olmanıza rağmen heleki şu konuşma uslubunuza baktığımızda nasıl bir ruh hali içerisinde olduğunuzu anlamak çok zor değil.

Yerinizde olsam internet dünyasında bundan sonra itham ettiğiniz kişilerin cevap hakkı olmadığı mecralarda atıp tutarken daha dikkatli olurdum, sonuçta her aklı başında selim bir insan okuduğu ve gördüğü bir durumu rahatlıkla açıklıyabilir ve sizi daha yeni olduğu gibi tekrardan rezil edebilir.

Ayrıca tekrardan boşuna alıntı yapma zahmetinde bulunmayın emin olun şu an bu konuyu gören, okuyan herkes neler olduğunu anladı.

Birde Türkçe`yi doğru düzgün ve imla kurallarına dikkat ederek yazmayı öğrenin. Sonuçta herkes siz değil okuduğunu doğru ve düzgün anlayıp, buna istinaden yorumda bulunmakta. Aksi halde sizin yaşadığınız durumları başkasının yaşamasını şahsen istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 27 Nisan 2017; 3:1:8 >

• Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Demissiniz ya siz onlarin %1bile bilgisine sahip degilsiniz diye iyikide degilim cunku sakinirim.Allahtan korkarim bi soz soylerken.cunku

Egitim cehaleti alır eşşeklik baki kalır!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.