Şimdi Ara

G3258 ve güncel oyunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elindeki kart r7 250 be kardeşim, nerede yağ gibi akıyor oyun, hadi kendini kandırmışsın bari milletin kanına girme. BF serisinde 50 in altında düşünce oyun rezaletleşiyor oynanış olarak. O işlemciyi geçtim o kartla yağ gibi akıyordan kastın 30 fps ise ben daha yorum yapmıyorum.

Ha bi de 1280*1024 te akıyor dersen de canın sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

g3258 in yanına titan x tak sonra bf3 bf4 watch dogs ta gpu usageleri tek tek koy buraya adam akıllı. Eğer GPU kullanımı %50 in üzerine çıkarsa sözüm söz sana 4 gb ram yollayacağım. Yok hala o recep baltaş çomarının dediğini kayıtsız kabul ediyorsan o da senin koyunluğun kardeşim, hiç kusura bakma. O videoları izledim, bir kere olsun gpu usage değerlerinden bahsetmediler, hep "ooo fps 90 ı gördü, ooo oyun gayet akıcı" gibi laflar edip durdular.

Ha recep baltaş denen çomar ın kurduğu şu cümle zaten oyun donanım konusunda kendisini nezdimde ele vermiştir çoktan.

"oyunu multi açınca ne oluyor, oyun motoru mu değişiyor sanki, single ile multi arasında fark olacağını düşünmüyorum" diyen birisidir.

O tip düşün segment bir işlemcinin o tip oyunların altından kalkabildiğini söyledim ve buna kanıt bir video gösterdim. Rahat rahat açarsın cpu bayram eder gibisinden bir laf söylemedim. 200tl verilen bir cpuda asla g3258 deki gibi bir tek çekirdek performansı ve oc imkanı bekleyemeyiz. Fiyatına göre harikalar yaratan bir işlemci deyim yerindeyse. Ben "kaldırır" dedim ama zaten o işlemcinin o oyunları açıp gpuyu beslemeye çalışırken zorlanacağını hepimiz tahmin ederiz. Zorlanır ve cpu kullanımı normalden fazla olur,fazla da ısınır. Ben bunları reddetmedim. Recep baltaşyır veya herhangi biridir ben kimseye bel bağlayarak yazmadım sadece videoda olanı söyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslinda hardcore oyun oynayan biri degilim
    Butce sorunu yasayan kisiler bu islemci ile kaliteli bir kart alip bir kac ay sonra saglam bir islemciye gecebilirler.

Suan 1k islemciye verip gidip 600-700 liralik kart alacagina saglam bir kart alip iki ay sonra saglam bir islemciye gecmek mantikli idi .

Hem 200 liraya aldigin islemciyide ikinci el bolumunden satardin.

Benim aklimdaki sistemde bu sekilde kurulacakti ben saatlerce oyun oynayan biri degilim lakin oyun oynamak istedigimde ise oynayabilecegim bir makina isterim.

Lakin ddr4 ler sebebiyle bu biraz baltalaniyor.
    İleride guncellerken yanlis bilmiyorsam yeniden sistem kurmak gerekecek.

Bu islemci bana gore hergun oyun oynamayan ve saglam pc toplamak isteyen lakin butcesi islemci ve ekran kartinda kisintiya gitmesini gerektirecekler icin en iyi gecis yontemidir.

• bence kampanya ikinci el indirim vs bir yerden yakalayip i3 alman lazim su 4170 midir nedir o aletten.
  • Konuyu hortlatayım :D

GTA5 intel g3220 vs gtx 960 4 gb performansı. msaa 8x içerir
    https://www.youtube.com/watch?v=gvevgUm9Ffc
    fps test
    https://www.youtube.com/watch?v=x_7_SUDSHCw

The witcher 3 ultra setting test İntel g3220 ve gtx960 4gb
    https://www.youtube.com/watch?v=gZ_0oEcg7k0

• Hocam imzan kopardı beni

Satılık HD4650 AGP 512mb, Gta5 açtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodSuccubus

Hocam imzan kopardı beni

Cidden öyle ama :D gta5 açtı. videosuda mevcut, ilgi çeksin diye öyle yazdım
  • Açabilir ona lafım yokta, GTA5'den örneklemen hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodSuccubus

Hocam imzan kopardı beni

Güzel bir detay ilgi çekici :)
  • beyler hepiniz bir konuyu atlıyorsunuz işlemcinin desteklediği komut setlerini.. bu işlemciden bendede var 4.3 ghz stok fanla.kullaniyorum... şöyle örnek vereyim need for speed rivals oyununda kaç çekirdekli.olursa.olsun eski komut setli.işlemcilerde oyunda takilma.ve kasma oluyor... bende core 2 duodan sonra bu islemciye gectim ve tatam.. oyun rahatladi kasma falan kalmadi.. tek aciklamasi islemcinin destekledigi komut setleri.. bu işlemci 4.7 ghz de tabiki bir core i7 değil ama tek çekirdek performansi yüksek olduğu ve yeni mimari olduğu için üstüne bide overclock olunca dusuk butcede orta butce performansi yaşatıyor önceligi ekran kartina verin bu işlemci sizi üzmez gönül isterki bari üç çekirdekli olsun o zaman süper olurdu.. her neyse öncelikle olarak ekran kartini alın sonra ilerde güncellersiniz işlemcinizi 5-6 ay sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 27 Temmuz 2015; 22:44:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

beyler hepiniz bir konuyu atlıyorsunuz işlemcinin desteklediği komut setlerini.. bu işlemciden bendede var 4.3 ghz stok fanla.kullaniyorum... şöyle örnek vereyim need for speed rivals oyununda kaç çekirdekli.olursa.olsun eski komut setli.işlemcilerde oyunda takilma.ve kasma oluyor... bende core 2 duodan sonra bu islemciye gectim ve tatam.. oyun rahatladi kasma falan kalmadi.. tek aciklamasi islemcinin destekledigi komut setleri.. bu işlemci 4.7 ghz de tabiki bir core i7 değil ama tek çekirdek performansi yüksek olduğu ve yeni mimari olduğu için üstüne bide overclock olunca dusuk butcede orta butce performansi yaşatıyor önceligi ekran kartina verin bu işlemci sizi üzmez gönül isterki bari üç çekirdekli olsun o zaman süper olurdu.. her neyse öncelikle olarak ekran kartini alın sonra ilerde güncellersiniz işlemcinizi 5-6 ay sonra

Ben öyle yaptım, gta5 ve diğer yüksek oyunlarda ultra ayarlarda 1440x900 çözünürlükte kasmadan oynayabiliyorum :D bu gece battlefield 4 indiriyorum bakalım nasıl bir performans verecek g3220 ve gtx 960 4gb ile

• Hozeis. kullanıcısına yanıt
    merak etme dostum i3 e bile yaklaşamaz o çöp tenekesi (g3258) technopattakiler çok şişirdiler bu işlemciyi sonra herkes aldı sonuç berbat..
  • kardeş gözlerin iyi görmüyor herhalde birdaha izle istersen videoyu gpu kullanımı %80 nin altına inmiyor neyin %50 sinden bahsediiyorsun ?
  • Dün akşam battlefield 4 yükledim ultra ayarlarda 1440x900 çözünürlükte kasmadan oynadım :D

oynadığım sistem
    intel g3220
    gtx 960 4gb 128 bit
    8 gb ddr3 1600

Şu lanet olası nvidia programında güncelleme olmasaydı oyun içi video çekecektim, bu akşama kaldı yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 29 Temmuz 2015; 14:20:32 >
  • UstaPc123 U kullanıcısına yanıt
    Kardeş algıda problem var sanırım orada usage diye bir şey geçiyor mu, okuduğunuzu mu anlamıyor musunuz?

Bi kere cümlede 50nin altına düşünce oyun rezalet hale geliyor dediğimde bunun FPS olduğunu anlamiyorsaniz daha yorum yapmaya gerek ne desem idrak edilmeyecek...

• Bu işlemci neden bu kadar çok tuttu ? Peynir ekmek gibi satıyor. Bilmediğimden soruyorum.
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    F/P olarak iyi konumda olması ve ileride anakartını değiştirmeye gerek duymadan daha iyi işlemcilere geçebilme durumundan dolayı
  • ya yürü git gpu kullanımı diyor sonra fpsye çeviriyor neyse problemlilere ayıracak vaktim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UstaPc123

ya yürü git gpu kullanımı diyor sonra fpsye çeviriyor neyse problemlilere ayıracak vaktim yok.

Mongol değilsen yazdığımı bi daha okur anlarsın. Kaskafa olup da koyun gibi davranmanın lüzumu yok.

"Elindeki kart r7 250 be kardeşim, nerede yağ gibi akıyor oyun, hadi kendini kandırmışsın bari milletin kanına girme. BF serisinde 50 in altında düşünce oyun rezaletleşiyor oynanış olarak. O işlemciyi geçtim o kartla yağ gibi akıyordan kastın 30 fps ise ben daha yorum yapmıyorum.

Ha bi de 1280*1024 te akıyor dersen de canın sağolsun."

Bak bu 2. postum.

"g3258 in yanına titan x tak sonra bf3 bf4 watch dogs ta gpu usageleri tek tek koy buraya adam akıllı. Eğer GPU kullanımı %50 in üzerine çıkarsa sözüm söz sana 4 gb Ram yollayacağım. Yok hala o recep baltaş çomarının dediğini kayıtsız kabul ediyorsan o da senin koyunluğun kardeşim, hiç kusura bakma. O videoları izledim, bir kere olsun gpu usage değerlerinden bahsetmediler, hep "ooo fps 90 ı gördü, ooo oyun gayet akıcı" gibi laflar edip durdular.

Ha recep baltaş denen çomar ın kurduğu şu cümle zaten oyun donanım konusunda kendisini nezdimde ele vermiştir çoktan.

"oyunu multi açınca ne oluyor, oyun motoru mu değişiyor sanki, single ile multi arasında fark olacağını düşünmüyorum" diyen birisidir."

Oku bakalım ne yazıyor. Dediğim oyunlarda gpu usage değerlerini ispat et. Aksiyon esnasında o dediğin değerlerde kalacak mı işlemci onu göster. Bak en başta yazmışım tak kullan testini at 4 gb ram benden diye. Bu oyunlar harici gidip cs go oynayıp da aa %80 oldu diye zırvalama tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 29 Temmuz 2015; 21:44:24 >

• senin gibi adama cevap yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.