Bildirim
G4 te arka kapak icin en mantiklisi nedir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
telefon alınıyor koltuk değil sonuçta bu kadar aşırı detaycı düşünmemek lazım ,çünkü bu cihazlar üretilirken uzun ömürlü olsun diye hesaplanmıyor ve elbette yıpranıcak. ama en mantıklısı siyah deri olanı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro
telefon alınıyor koltuk değil sonuçta bu kadar aşırı detaycı düşünmemek lazım ,çünkü bu cihazlar üretilirken uzun ömürlü olsun diye hesaplanmıyor ve elbette yıpranıcak. ama en mantıklısı siyah deri olanı
Biraz araşırma yaptım deride çok büyük sıkıntı olmuyormuş.
Çıkarılabilir olması bir bakıma kötü olsa da yıpranmalar için iyi, direk yıpranırsa atarsın yenisini takarsın farklı farklı renk tercihleri olur. -
Deri daha şık
Tercih senin ama -
Şeffaf spigen kılıfla kullanacağım. O zaman da derinin bir manası kalmıyor açıkçası deri konusunda kararsız kaldım. Ama Yurtdışında sadece 45 tl fiyat farkı olduğu için sanırım deri alacağım. Renk konusunda kahverengi çok iddialı duruyor. Siyah daha garanti gibi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Deri olan pil ömrünü %5 arttırıyolg açıkladı yalan değil ama sökülme olmaz doye düşünüyorum gibede bi kılıf kullan düşünce plastikler telefona daha çok zarar verir deri şoku daha rahat emer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X