Şimdi Ara

G41M-Combo Rev.2.0 Uyumlu Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakkartım başlıktaki gibi g41m-combo bana 4x2 8gb Ddr3 ram lazım ama anakartta uyumluluk sorunu olduğu için birkaçı dışında kesin çalışıcak denilen bir ram bulamadım.Forumda bu anakartı olup 8gb ram kullanan varsa ramlerinin modelini yazabilirimi veya ''ben bunla kullanan görmüştüm'' diyenler varsa lütfen bir el atarmısınız.

BULABİLDİĞİM RAMLER BUNLAR (PİYASADA OLAN) BUNLARDAN KULLANAN VARSA YORUM OLARAK YAZARSA SEVİNİRİM.
    http://www.nanokatalog.com/GSkill-4GB-PC3-10600-4GB-DDR3-1333MHz-bellek-modulu,PR-47578.html?gclid=Cj0KCQjw--DLBRCNARIsAFIwR276qTyith9jlyz9rU6MZezWpb4a9jx7Vq6iOtXcYdNlTc7sLvjuZQIaAuBgEALw_wcB
    http://urun.n11.com/bellek-ram/4-gb-ddr3-1333-mhz-kingston-kvr1333d3n94g-ram-bellek-P193947414

• N11 deki Kingston'un uyumlu olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 775 soket 4gb ddr3 tek modül ram için 16 çip ram şart,bunun dışında listedeki modeller önemli çünkü 16 çip bile olsa uyum sorunu olabiliyor 775 te

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba.

uyumlu
    sıfır
    Ballistix 4gb ddr3 1600

90tl uygun ise pm atabilirsiniz..
  • Araştırdım ve internetten ram aldım 4gbx2 dual kit crucial markası sorunsuzca çalıştı Core 2 Quad 8400 islemci ve Rx 460 ile iyi bir bütün oldu. G41M combo anakartta ram olayı sıkıntı diğer arkadaşlara yardımcı olur umarım.

G41M-Combo Rev.2.0 Uyumlu Ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zekican Akarsu

Hocam aynı anakart ve işlemciyi kullanıyorm. Ramleri nerden aldınız acaba link atabilirmsnz ucuza nerden bulabilirim

Hocam sahibinden üzerinden get satışıyla aldım ikinci el ürün 180 liraya aldım. İnternetten araştırmalarıma göre 16 chipli ramlar çalışıyor. Şu modellerinde çalıştığını çok yerde okumuştum.
    -Crucial CT51264BA160B
    -F3-10600CL9S-4GBNT

Video Ram
  • Benzer combo anakart ile GSkill Ripjaws X 4x2 CL8 1.5v Mavi renk soğutucu olan ramler sorunsuz çalıştı, bilginize.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.