Şimdi Ara

G430 mu yoksa Siberia v2 mi ???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta olduğu gibi bir sorum olacaktı. Sonuçta ikisi de pahalı ürün yanlış almayalım . Genelde fps tarzı oynuyorum. Yanina g710+ klavye alacagim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutAceReiz -- 20 Ağustos 2013; 0:55:26 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabi olan yok mu

• V2

• çok teşşekkür ederim cevap için
  • Ben bugün g430 aldım vatandan 225 liraya Bi kaç güne gelir, gelince söylerim deneyimlerimi

• çok yardımcı olmuş olursunuz Dört gözle bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGİTECH Mİ EVEREST Mİ ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siberia v2 ses kartlı alabiliyorsan ses kartlı al
  • FPS oynuyorum demişsin, ben siberia ile çok rahat ses kasıyorum CS'de ve bir yere gittiğimde yanımda götürüyorum kaba durmuyor, mikrofonu saklanabiliyor, şarkı dinleyebiliyorum
  • ses kalitesi olarak yorum yapamam g430'a ama vatanbilgisayarda kalite olarak inceleme fırsatı buldum.. kesinlikle kalite bakımından Siberia V2
  • teşekkürler
  • Ses kartlı alabilirsen arkadaşında dediği gibi, v2

• g430 al siberia ile ses kartı ile uğraşacaksın
  • siberia almaya karar verdim ses kartli (biraz gec cevap oldu ama) 15 tatilde almayi dusunuyorum. ilginiz icin tesekkur ederim iyi forumlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutAceReiz

siberia almaya karar verdim ses kartli (biraz gec cevap oldu ama) 15 tatilde almayi dusunuyorum. ilginiz icin tesekkur ederim iyi forumlar ...

Bende ikisinin arasında kaldım. G430 220 TL , Siberia v2 ise 195 TL (Ses kartsız sanırım). Senin alacağın ses kartlı ne kadara mal oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neobir75

quote:

siberia almaya karar verdim ses kartli (biraz gec cevap oldu ama) 15 tatilde almayi dusunuyorum. ilginiz icin tesekkur ederim iyi forumlar ...

Bende ikisinin arasında kaldım. G430 220 TL , Siberia v2 ise 195 TL (Ses kartsız sanırım). Senin alacağın ses kartlı ne kadara mal oluyor ?

Ses kartsiz alacaksan siberia alma ama su anda frost blue modeli gameekstra da 290 lira sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: LoggeS

quote:

Orijinalden alıntı: Neobir75

quote:

Ses kartsiz alacaksan siberia alma ama su anda frost blue modeli gameekstra da 290 lira sanırım

Şuan o kadar bütçem yok. O yüzden onu alamam. Şuan büyük ihtimal G430 alıcam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.