Bildirim
G430 mu yoksa Siberia v2 mi ???????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabi olan yok mu
V2
çok teşşekkür ederim cevap için -
Ben bugün g430 aldım vatandan 225 liraya Bi kaç güne gelir, gelince söylerim deneyimlerimi
çok yardımcı olmuş olursunuz Dört gözle bekliyorum -
Siberia v2 ses kartlı alabiliyorsan ses kartlı al -
FPS oynuyorum demişsin, ben siberia ile çok rahat ses kasıyorum CS'de ve bir yere gittiğimde yanımda götürüyorum kaba durmuyor, mikrofonu saklanabiliyor, şarkı dinleyebiliyorum -
ses kalitesi olarak yorum yapamam g430'a ama vatanbilgisayarda kalite olarak inceleme fırsatı buldum.. kesinlikle kalite bakımından Siberia V2 -
teşekkürler -
Ses kartlı alabilirsen arkadaşında dediği gibi, v2
g430 al siberia ile ses kartı ile uğraşacaksın -
siberia almaya karar verdim ses kartli (biraz gec cevap oldu ama) 15 tatilde almayi dusunuyorum. ilginiz icin tesekkur ederim iyi forumlar ...
quote:
Orijinalden alıntı: UmutAceReiz
siberia almaya karar verdim ses kartli (biraz gec cevap oldu ama) 15 tatilde almayi dusunuyorum. ilginiz icin tesekkur ederim iyi forumlar ...
Bende ikisinin arasında kaldım. G430 220 TL , Siberia v2 ise 195 TL (Ses kartsız sanırım). Senin alacağın ses kartlı ne kadara mal oluyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Neobir75
quote:
Bende ikisinin arasında kaldım. G430 220 TL , Siberia v2 ise 195 TL (Ses kartsız sanırım). Senin alacağın ses kartlı ne kadara mal oluyor ?
Ses kartsiz alacaksan siberia alma ama su anda frost blue modeli gameekstra da 290 lira sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: LoggeS
quote:
Orijinalden alıntı: Neobir75
quote:
Bende ikisinin arasında kaldım. G430 220 TL , Siberia v2 ise 195 TL (Ses kartsız sanırım). Senin alacağın ses kartlı ne kadara mal oluyor ?
Ses kartsiz alacaksan siberia alma ama su anda frost blue modeli gameekstra da 290 lira sanırım
Şuan o kadar bütçem yok. O yüzden onu alamam. Şuan büyük ihtimal G430 alıcam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X