Şimdi Ara

g5 ücret iadesi kargaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yaklaşık 6 ay önce g5 aldım. ekranda ghost screen meydana geldi. vatan bilgisayar aracılığı ile ordu vatan şubesinden telefonu teknik servise yolladım. vintek servise gitti. telefon kargoya verildi yazıyor vintek servisin sitesinde. tam 3 gün içinde tamir edildiğini düşündüm ilk başta. servisi aradım ama açan yok. 15 - 20 dakika hatta bekletip telefon kapanıyor. lgyi aradım yazılım atılmış diyorlar. sorun donanımsal dediğimde ise bizim yapabileceğimiz birşey yok vintek servisle görüşün diyorlar. hakem heyetine gittim. oradaki memurlardan biri servis raporu aldıktan sonra şikayet edebilirsin dedi. telefon bana ulaştığında telefonla beraber servis formuda gönderilecek. ama telefon İstanbuldaki vatan bilgisayarın merkezinde ve 6 ayın dolmasına 5 gün kaldı. biliyorum 5 gün içinde telefon bana ulaşmayacak.

bu durumda ne yapmamı önerirsiniz.

Not: neden 6 aya taktığımı düşününenler için açıklayayım. elektronik ürünler ilk 6 ay içinde arıza cıkarırsa ücret iadesi alabiliyorsunuz.

• 6 ay olayı yok diye biliyorum.
  • 1)
    Garantiye telefonun ulaştığı an garanti süresi dondurulurve geldiği zaman garantinin süresi devam eder.
    2)
    dediğin doğru 6-12 ay arası kulanımda telefon ücret iadesi bile alsan %10 luk kesinti oluyor.

kısacası senin endişelenmene gerek yok garanti süresi telefonun kargoya verildiği an dondurulur.Yani atıyorum garantinin 50. günü yolladın servise ve 20 gün serviste kaldı. sana telefonun geldiğinde aldığın günden itibaren 70 gün geçmiş olacak ama senin garanti kullanım günün 50 gün olacak bu konuda için rahat olsun.Umarım açıklayabişmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CpT-aizeN

6 ay olayı yok diye biliyorum.

var hocam kesin bilgi yayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alponur01

1)
    Garantiye telefonun ulaştığı an garanti süresi dondurulurve geldiği zaman garantinin süresi devam eder.
    2)
    dediğin doğru 6-12 ay arası kulanımda telefon ücret iadesi bile alsan %10 luk kesinti oluyor.

kısacası senin endişelenmene gerek yok garanti süresi telefonun kargoya verildiği an dondurulur.Yani atıyorum garantinin 50. günü yolladın servise ve 20 gün serviste kaldı. sana telefonun geldiğinde aldığın günden itibaren 70 gün geçmiş olacak ama senin garanti kullanım günün 50 gün olacak bu konuda için rahat olsun.Umarım açıklayabişmişimdir.

hocam içime su serptin vallahi. Allah razı olsun. dediğin doğruysa çok iyi olacak. tekrar teşekkür ederim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaantalha

quote:

Orijinalden alıntı: CpT-aizeN

6 ay olayı yok diye biliyorum.

var hocam kesin bilgi yayalım.

O zaman 20 iş günü olayıyla farklı sizin dediğiniz. Çünkü servis 20 iş gününü geçirirse para iadesi talep edebiliyorsunuz 6 veya 12 ay farketmiyor.
  • https://forum.donanimhaber.com/m_113984313//tm.htm#113984313

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 17 Kasım 2016; 0:2:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.