Şimdi Ara

g5 z5 v10 mi5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangisini almalıyım g5 z5 mi5 v10

• Z5 aralarında en iyi seçim olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni üretim LG G5 ( LG Türkiye garantili olmak şartı ile )

• G5 iyi aralarında...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi5 en iyisi z5 diyenler neyin kafasını yaşıyor mi5 snap820 var z5 810 var ki qualcomm tarihinin en kötü işlemcisi mi5 1300 bulunabiliyor g5 ide tokatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: forever58

Mi5 en iyisi z5 diyenler neyin kafasını yaşıyor mi5 snap820 var z5 810 var ki qualcomm tarihinin en kötü işlemcisi mi5 1300 bulunabiliyor g5 ide tokatlar

SAR değerinden haberin yok sanırım.Performansı iyi olabilir ama sırf bu yüzden alınıp sağlığını bozmak isteyeceğini sanmıyorum.
  • cnnht kullanıcısına yanıt
    iPhone 7 nin sar değerinden daha dusuk note 7 de keza öyle bu telefonlar milyonlarca satiyor hem de 2 katı paraya adamlar yarı fiyatına yasal değerin altinda telefon satıyor daha ne istiyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S9 vs S9 FE+
    5 gün önce açıldı
    Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forever58 kullanıcısına yanıt
    Sizinle ayni kafayi yasamadigimiz kesin. Sizin haddinize mi beni sorgulamak.
    Arkadas oneri istemis. Biz de kendi bildigimiz dogrultuda cevapladik. Bizim verdigimiz cevaptan size ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: forever58

iPhone 7 nin sar değerinden daha dusuk note 7 de keza öyle bu telefonlar milyonlarca satiyor hem de 2 katı paraya adamlar yarı fiyatına yasal değerin altinda telefon satıyor daha ne istiyorsun

Yanlış bilgilendirme yapma insanların kafasını karıştırma.İphone 7 den düşük değil iyice araştır yazmadan önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnnht -- 6 Kasım 2016; 12:30:44 >
  • mvpeko kullanıcısına yanıt
    Adamdaki egoya bak te allahım sen akıl fikir ver

• cnnht kullanıcısına yanıt
    Biri 1.45 biri 1.36 diye biliyorum iPhone zararsız mi5 kanser ediyor öyle mi ozaman

• Görüşlerimi söyleyeyim:g5 alınabilir ama g4 ün bootlop ghost screen gibi olaylarınıda göze alacak iseniz,Z5 in suya dayanıklılığı yok musluğun altına koydunmu kafayı yiyor alınmaz,V10 iyi bir alternatif özellik bakımından,mi5 ise türkiyede bayisi yok sar değeri yüksek riske alıcak iseniz alınabilir.

Doğru söylediniz. Size akıl ve fikir lazım.

Ben İphone zararsız diye bir şey yazmadım farklı yerlere çekme.Arkadaşın konusu dağılmasın.
  • En sorunsuzu z5 olur, mi guzel ama servis falan muamma

• Pardon nasıl kafayı yiyor bizi mi koparıyosunuz
    Hayır kullanmasam inanıcam dediğinize,suyun altındayken bir tek dokunmatik çalışmaz,su altındayken bir tekte kamera açmak mantıklı olduğu için dokunmatiğe gerek kalmıyor.Ki dokunmatikte o kadar sapıtmıyor,ben banyo yaparken bir yandan müzik değiştirebiliyorum.

• G5 küçük v10 hantal z5 de iyi ama snapdragon 810 kullaniyor o paraya 810 mantıklı değil mi 5 alırsan 128 gb lıķ versiyonu al 3d seramik olanı diğerleri parlatıĺmış plastik

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Pardon nasıl kafayı yiyor bizi mi koparıyosunuz
    Hayır kullanmasam inanıcam dediğinize,suyun altındayken bir tek dokunmatik çalışmaz,su altındayken bir tekte kamera açmak mantıklı olduğu için dokunmatiğe gerek kalmıyor.Ki dokunmatikte o kadar sapıtmıyor,ben banyo yaparken bir yandan müzik değiştirebiliyorum.

Haklısın diyeceğim ama maalesef.Ben kendim kullandım bana oldu deseydim tamam siz haklıydınız ,ama benin başıma gelmedi bir forum üyesinin başına geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.