Şimdi Ara

G500 Macro Anlatımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
10
Favori
30.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freepomp

quote:

Orijinalden alıntı: furkan199815

quote:

Arkadaslar rapid fire makrosunu left click tusuna atayabilen var mı? Arkadasın anlattıgı gıbı ayarları yapıyorum mouse' nın sol yanında en alttakı tusu makro olarak kaydettım left clıck' e basınca bır defa ates ediyor ama macro olarak kaydettıgım tusa yanı sol yanda en alttakı tusa basınca seri ates edebiliyorum :S Belki yeri burası degil ama BF3'te sol yandakı tuslara
    bisey atayamıyorum benzer sorunları yasayan var mı?

Rapid fireyi sadece makroyu atadgn tusa basarak yapabilhrsin

tüüh keşke bunu önceden öğrenseydim Logitech G5 V2 mouse'um tas gibi çalışıyordu ayrıca BF3 multide mouse'nin yanındaki tuşlara kontrol bindlerini atayamıyorum ne yaptıysam olmadı yani G5 V2 kullanırken ne durumdaysam şuan aynı durumdayım çok sinir bozucu bu durum

Rapid Fire makrosunu sol tuşa atayabilmeniz için "Sol Tuş" atamasını başka bir tuşa yapmanız gerekiyor. Başka bir tuş sol tıklama görevini gördükten sonra sol tuşa makro atanabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar rapid fire makrosunu left click tusuna atayabilen var mı? Arkadasın anlattıgı gıbı ayarları yapıyorum mouse' nın sol yanında en alttakı tusu makro olarak kaydettım left clıck' e basınca bır defa ates ediyor ama macro olarak kaydettıgım tusa yanı sol yanda en alttakı tusa basınca seri ates edebiliyorum :S Belki yeri burası degil ama BF3'te sol yandakı tuslara

tüüh keşke bunu önceden öğrenseydim Logitech G5 V2 mouse'um tas gibi çalışıyordu ayrıca BF3 multide mouse'nin yanındaki tuşlara kontrol bindlerini atayamıyorum ne yaptıysam olmadı yani G5 V2 kullanırken ne durumdaysam şuan aynı durumdayım çok sinir bozucu bu durum

Rapid Fire makrosunu sol tuşa atayabilmeniz için "Sol Tuş" atamasını başka bir tuşa yapmanız gerekiyor. Başka bir tuş sol tıklama görevini gördükten sonra sol tuşa makro atanabiliyor.

Teşekkürler hocam benım ıcın asıl sorun mouse'nın yanında kı tuslara BF3' te tus atayamamak bunun ıcın ne yapabılırım ?

• quote:

Teşekkürler hocam benım ıcın asıl sorun mouse'nın yanında kı tuslara BF3' te tus atayamamak bunun ıcın ne yapabılırım ?

BF3 için özel profil ataması yaparak bu sorunu çözenler bulunuyor; siz de deneyebilirsiniz.
  • Bulunsun.
  • quote:

quote:

BF3 için özel profil ataması yaparak bu sorunu çözenler bulunuyor; siz de deneyebilirsiniz.

Bulamadım.İlgili konu varsa link atarmısınız
  • quote:

Bulamadım.İlgili konu varsa link atarmısınız

http://forums.gametrailers.com/thread/g500-keybinding/1268964?t=1268964&gt=1
  • Teşekkür ederim hocam link işe yaradı anlatıldıgı gıbı yapınca sorun cozuldu.
  • Selamlar.. Bende Logitech Anywhere Mx var.. Makroyu yazdım setpointten. Ama tuş atamalarında yazdığım makroyu bulamıyorum. Acaba bu serisinde olmuyor mu yoksa ben mi beceremedim bilemedim. Macroyu yazarken aynı arayüz var ama tuş atamalarında farklı bir arayüzü var bendeki setpointin. Umutlanmıştım çok olacak diye Umarım olumlu bir cevap alırım.. İyi forumlar... :)
  • Hocam internette biraz araştırma da yaptım fakat Anywhere MX için macro yapılabildiğine dair bir bilgiye rastlayamadım.
  • O zaman yeni alacağım mouseun modeli belli oldu diyelim :) Keşke G500 alsaymışım
    Bilgilendirme ve yardım için çoook teşekkürler :)
  • s.a arkadaşlar ben G500 mouseyi genelde internette gezinmeye çok kulanıyorum. ama bir türlü ayarı tutturamadım ne çok hızlı nede çok yazvaş olsun istiyorum şuan ayarlarım aşağidaki gibi fena değil ama.. mesela explorer açıkken çarpıdan kapatıcakken mosesenin imlecini tam tutturamıyorum.. tam istediği gibi tutturmak içn ayarlar nasıl olmalı?

dpı yı 5700 yaparsam çok hızlı oluyor

G500 Macro Anlatımı

G500 Macro Anlatımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 5 Kasım 2012; 12:34:49 >

• Setpoint'i yüklüyorum ancak sadece "mouse and keyboard settings" diye bir sayfa açılıyor. Mouse'umu tanıdığına dair hiç bir ibare yok. Her şeyden öte bende program yeşil bir arayüze sahip.
  • quote:

Hacam, normalde aynı anda basması için Single Keystroke olarak kaydetmeniz gerekiyor. Fakat o şekilde kaydedince "srrrw2" yerine "srw2" şeklinde basıyor. Bir de Multiple Keystroke olarak, Record Delay seçeneği kapalı dener misiniz? Belki bu şekilde, zaman aşımı olmadığından işe yarayabilir. Bu kombinasyonu tek tek basması gerektiği için butona makro atarken Repeat Options: None yapmanızı gerekiyor.

hocam bende g300 var set point i indirdim verdiğiniz link'ten fakat karşıma mousemi seçebilecegim yer çıkmadı.İsterseniz resim koyarım.
  • Arkadaşlar bu mouseyi kullananlar hangi ağirliklari takıyor? ben 3 tane 1.7 ve 3 tanede 4.5 olan ağirlikları takıyorum normalmı?

DPI ayarı 5700 de kullanıyorum , internet kullanımı için dpı ayarı kaç olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 10 Mart 2013; 10:00:14 >
  • Ben aldığımdan beri ağırlıkları hiç kullanmadım. DPI'ı en rahat ettiğin ayara getirmelisin.
  • quote:

quote:

quote:

Valla "left click fonksiyonunu" başka tuşa atarsanız, "left click tuşuna" istediğinizi yapabilmeniz lazım. En azından g9 da yapabiliyorum. g500 içinde aynı olduğunu varwsaydım.

• G500 için de aynısı geçerli "Left Click" fonksiyonunu başka tuşa atadığımız zaman bu tuşa istediğimiz fonksiyonu atayabiliyoruz.
  • Peki kardeşim battlefield 3 için macro yapan kişiler var no recoil. Nasıl yapıyorlar ? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Hocam isterseniz rapid makrosunda msleri yükselterek bir deneme yapın. Sekmeye devam ediyorsa makro içerisinde imleci aşağı indirme scripti de olması gerekir ki bu da G500 ile yapılamayacağı anlamına gelir. En basit çözüm ise kendi elinizle bu işi yapmakta uzmanlaşmak olacaktır. Tuşa basılı tutmayınız.
  • Oyunu oynamayla ilgili sıkıntı yok yapan adamların örnek;http://www.youtube.com/watch?v=uBgmEQjIo48 vede bir kaç tanıdığım arkadaş mübarek attığını vuruyor ve onlarla beraber ve ya karşısında oynadığımda oyunu bırakma sebebim doğuyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.