Şimdi Ara

G500 Macro Anlatımı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
10
Favori
30.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

Oyunu oynamayla ilgili sıkıntı yok yapan adamların örnek;http://www.youtube.com/watch?v=uBgmEQjIo48 vede bir kaç tanıdığım arkadaş mübarek attığını vuruyor ve onlarla beraber ve ya karşısında oynadığımda oyunu bırakma sebebim doğuyor

bu macroyu x7 mouse ile yapıyorlar bildiğim kadarıyla mouse nin hareketlerinide kaydeden bir yazılımı var x7 nin ama bana göre no recoil yapmak hile çünkü karşındaki rakibe haksız üstünlük kurmuş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

quote:

Oyunu oynamayla ilgili sıkıntı yok yapan adamların örnek;http://www.youtube.com/watch?v=uBgmEQjIo48 vede bir kaç tanıdığım arkadaş mübarek attığını vuruyor ve onlarla beraber ve ya karşısında oynadığımda oyunu bırakma sebebim doğuyor

bu macroyu x7 mouse ile yapıyorlar bildiğim kadarıyla mouse nin hareketlerinide kaydeden bir yazılımı var x7 nin ama bana göre no recoil yapmak hile çünkü karşındaki rakibe haksız üstünlük kurmuş olursun

Aynen kardeşim bir haksızlık var ancak artık nasıl desem canıma tak etti metroda geliyorlar 64 kişilik serverda pb de yakalamıyor adamın frağı 70-1 80-5 felan filan neymiş ne deyilmiş öylesiller geldimi macroyu açıp bize yapılanın aynısını onlara yapıldığı zamanki hallerini görmek istiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

quote:

Aynen kardeşim bir haksızlık var ancak artık nasıl desem canıma tak etti metroda geliyorlar 64 kişilik serverda pb de yakalamıyor adamın frağı 70-1 80-5 felan filan neymiş ne deyilmiş öylesiller geldimi macroyu açıp bize yapılanın aynısını onlara yapıldığı zamanki hallerini görmek istiyorum

ben öğle bi durum olunca hemen değiştiriyorum server ı zaten metro haritasında yada diğer küçük haritalarda oynamayı tercih etmiyorum eğer daha hızlı daha aksiyonlu oyun istersem cs de takılıyorum zaten o metro haritasında kim ne yapıyor belli değilki adamlar biryere sıkıştırıyorlar kendilerini rasegele el bombası roket allah ne verdiyse yağdırıyorlar ne taktik var ne strateji

recoil i azaltmak için foregrip tak silaha birde atış hızı yüksek silahlar seç ayrıca darbeli atışlar yapmaya çalış birde ateş ederken mouse yi hafiften aşağı doğru çekerek ateş et

• Hocam bu aralar çok yoğun olduğum için böyle bir rehber hazırlamam pek mümkün görünmüyor. Yine de elimden geldiğince hızlı bir şekilde hazırlamaya çalışırım. Ama en basitiyle özel mesaj olarak attığınız videodaki ayarları istiyorsanız makronun nasıl kayıtlı olması gerektiğini aşağıya yazıyorum.

Right Button Down
    15 ms
    Left Button Down
    Q
    Q

Bir de sizden ricam alıntı olarak ilk mesajı almışsınız bu da mesajın gereksiz uzun olmasına neden olmuş. Alıntıyı kaldırırsanız sevinirim.
  • Bende G500 sahibiyim.Gösterdiğiniz makroyu yapınca bazen kesiliyor,aksıyor arada hızlı atmıyor bunun sebebi ne olabilir? Laptop kullanmamla alakası olabilir mi işlemciye yük binme vs ?Ayriyetten uğraşıpta yapamayan arkadaşlar için mouse ta left click tuşunu başka bir tuşa atadıktan sonra makro atayabiliyorsunuz ancak bende ayarları yaptıktan sonra çalışması için set pointi kapatmam gerekiyor... Ve bu sadece Left click tuşuna macro atadığım zaman oluyor diğerlerinde sorun yok.
  • peki @_SeRHaT_ kardeş mesela m16 veya ak47 için ms değeri kaç olmalı?
  • Hocam silahlara özel olarak ne kadar kullanılması gerektiğini bilmiyorum. Youtube'da bununla ilgili videolar falan muhakkak vardır. Ya da Google amcaya sormanızı öneririm.
  • Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama kaç defa sorulmuş hala cevap yok bende G300 Gaming Mouse var Logitech ama bir türlü ayarlarını çözemedim yardım.
  • Hocam hangi ayarlarını çözemediniz tam olarak? Logitech'in yeni yazılımı oldukça kullanışlı ve anlaşılır olmuş açıkçası. Vakit bulamadığım için konuya bakamıyorum fakat zaman bulabilirsem yeni yazılım için de bir rehber hazırlamaya çalışacağım.
  • Arkadaşlar g300 aldım ve battlefield 3 te macro yapmak istiyorum silah sekmiycek m16a3 onları filen nasıl ayarlıycam programını indirdim yapamıyorum yardım edin lütfen :)
  • Üstte yazılanların hiçbirini okumadan direk soru sormak ne kadar da kolay; öyle değil mi? Bu konu hakkında gerekli olan her şeyi yazdık zaten. Makrolarda imleci hareket ettirebilecek scriptler yazılamadığı için bunu yapamazsınız.
  • selam,bende g500 kullanıyorum sorum şu oyunda makro falan kullanmıyorm ama silah doğal olarak tekliyo seri atmıyo benim istediğim tek tuşa basıp seri şekilde atması değil,yine hermermi için tek tek basmak istiyorm tuşa ama seri atacak bunun için bi ayar varmı,sizin dediğiniz gibi zevksiz oluyo bas tek tuşa bi kere bütün silahı boşaltsın onun yerine yine tek tek basalım ama seri atsın silah varmı bunla ilgili bi makro yada ayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rank rank

selam,bende g500 kullanıyorum sorum şu oyunda makro falan kullanmıyorm ama silah doğal olarak tekliyo seri atmıyo benim istediğim tek tuşa basıp seri şekilde atması değil,yine hermermi için tek tek basmak istiyorm tuşa ama seri atacak bunun için bi ayar varmı,sizin dediğiniz gibi zevksiz oluyo bas tek tuşa bi kere bütün silahı boşaltsın onun yerine yine tek tek basalım ama seri atsın silah varmı bunla ilgili bi makro yada ayar

Dostum makro ayarlarından çoklu tuşa gir oradan sol tık aşağı , yıkarı , gecikme , aşağı yıkarı gecikme diye ayarla.

Gecikme süresini kısa tut.Bu durumda silah tam otomatikte sektiğinden daha az seker.Tek tek atması biraz sıkıntılı.Ben tek tek bastığımda 2'li ve ya 3 lü atıyor.Çünkü gecikme süresi çok kısa tutuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Hocam hangi ayarlarını çözemediniz tam olarak? Logitech'in yeni yazılımı oldukça kullanışlı ve anlaşılır olmuş açıkçası. Vakit bulamadığım için konuya bakamıyorum fakat zaman bulabilirsem yeni yazılım için de bir rehber hazırlamaya çalışacağım.

Hocam Battlefield 3'te ayarladığım makroyu kullanamadım neden olabilir? Arkadaşa verdiğiniz linktekileri de denedim ama yapamadım.
    Yapmak istediğim ; 2, 5 kez sol tık ardından tekrar 1. silaha dönmesi.
  • Hocam makronun tam olarak nesini yapamadığınızı anlayamadım. Dediğiniz sırada kaydettiniz de mi olmadı; yoksa kaydedemediniz mi?
  • quote:

Hocam makronun tam olarak nesini yapamadığınızı anlayamadım. Dediğiniz sırada kaydettiniz de mi olmadı; yoksa kaydedemediniz mi?

Evet hocam hem klavyeden tuşlara bastım hem de mouse'tan. Bf3 oynuyorum ve yapmak istediğim 2 numaralı silaha geçip 5 el ateş etmek ve ardından tekrar 1 numaralı silaha geçmek. Bu mümkün mü onu da bilmiyorum gerçi.
  • Hocam eğer Logitech Gaming Software kullanıyorsanız tuşa çoklu tuş işlevi atadıktan sonra kayıt yaparken 2 ve 1 tuşlarını kaydetmelisiniz. Bundan sonra tuşların basıldığını gösteren listeye sağ tıklayarak mouse tıklama işlevi eklemeniz gerekiyor.
  • quote:

Hocam eğer Logitech Gaming Software kullanıyorsanız tuşa çoklu tuş işlevi atadıktan sonra kayıt yaparken 2 ve 1 tuşlarını kaydetmelisiniz. Bundan sonra tuşların basıldığını gösteren listeye sağ tıklayarak mouse tıklama işlevi eklemeniz gerekiyor.

Teşekkür ederim hocam. Gün içersinde denemeyi düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bende yeni aldım g500'ü fakat çok yavaş ve donarak hareket ediyor. Bunu nasıl çözebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

Arkadaşlar bende yeni aldım g500'ü fakat çok yavaş ve donarak hareket ediyor. Bunu nasıl çözebilirim acaba?

Bilgisayarınız ile ilgili sorun olabilir , 2 yıldır G500 kullanıyorum ve donma sorununu hiç yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.