Şimdi Ara

G500 Macro Anlatımı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
10
Favori
30.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çıkarıp takınca düzeldi fakat ben bir türlü bunun işleyişini anlamadım. Knight Online oyununu oynuyorum ve makro atamak istiyorum ama malesef yapamadım. Sizin bu oyun hakkında bir bilginiz var mı acaba?
  • Yapmak istediğiniz makronun tuş kombinasyonu nasıl olacak onu söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • hocam elimde logitech g300 var bunla no recoil makro yapmam mümkünmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Yapmak istediğiniz makronun tuş kombinasyonu nasıl olacak onu söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

G300 mouse ile bu maccroyu yapinca mausu hareket ettirebiliyor muyuz macro esnasinda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni gelen 6.65 sürüm setpoint de nasıl macro yapıcaz g500 e
  • bendede g300 gaming mouse var koordinatlı bir şekilde makro yapılabildigini ögrendim fakat nasıl yapılacagını cözemdim yardımcı olabilir misiniz ?
    koordinatlıdan kastım makro ayarını yaptımızda tıkladıgımız zaman ekranın tam ortasını bulmak böyle bir özellik g300 de varmıs ayrıca yapmak istedigim oyunda bu olay yapılmıs videosuda var aynı makroyu yapan kişinide mouse g300 yardımlarınızı bekliyorum tşk

G300 Gaming Mouse Tepmeme Makrosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer3434 -- 2 Nisan 2015; 17:24:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Yapmak istediğiniz makronun tuş kombinasyonu nasıl olacak onu söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Ben söyleyim.. Misal 1 2 7 8 4 basıcak durmadan. Ayrıca ben kapatana kadar basması lazım. Son olarak bende g500 kullanıyorum ama tıkladığımda mause hep çift tıklıyor ve canımı sıkıyor. Bu bir arızamı acaba neyden kaynaklanabilir.?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.