Şimdi Ara

G700 vs T50 vs discovery2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu telefonlar arasında G700 iyi bir seçenek olacaktır. F/P oranı yüksek ve bilinen kronik bir sıkıntısı yok. Ana konusunda kullanıcı yorumlarına da bakabilirsiniz... Turkcell T50 biliyorsunuz ZTE Star 1'in bir hayli kırpılmış versiyonu ve orjinalinden daha pahalıya satılıyor. Zaten Türkiye'de bu konuda çok şanssızız, Çin'de 500/1000 TL bandında mükemmel diyebileceğimiz marka/modeller varken maalesef bu markalar Türkiye'ye gelmiyor, geliyorsa da T50 örneğinde olduğu gibi kırpılarak daha pahalıya satılıyor..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    G700 ün wifisinde sorun olabilir. Mtk nın genel wifi sorunuda olabilir çünkü g610 da var.G700 dede wifi aynı mt6228 olması gerek.

Ascend p6 da denendi onda wifi pingleri normal. Testin yapım sekli açıklama link bu bölümde baş sayfada sayfada mevcut.

Ha farklı routerla bağlantıda denedim.

Pinglerin ortalama 5 civarı olması gerek. G610 15-20 arası sonuç veriyor. Bu wifi bağlantıda bariz bi problem var demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 23 Haziran 2014; 2:03:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G700 kullanicilari telefonlarından gayet memnun ayrıca fp olarak şu An alınabilecek en iyi telefonlardan. Sonuçta Huawei malzeme kalitesi işçiliği her zaman iyidir.Uzun süre kullanabilirsin sıkıntı yaşamadan.

• En iyi secenek g700 gibi su an ay sonuna kadar alacam hayirlisiyla d2 merak etmiyorum degil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

En iyi secenek g700 gibi su an ay sonuna kadar alacam hayirlisiyla d2 merak etmiyorum degil yani

bence biraz daha beklemekte fayda var,ayrica turkcell t50de 13 mp kamera oldugunu dusunmuyorum,gecmiste sattiklari t20 3mp iken 5mp kamera var diye sattilar bunun icin artik pek guven vermiyorlar bana,huawei nin malzeme kalitesi gercekten cok guzel yazilim alaninda birkac telefonlarda bazi yazilimsal sorunlarin oldugu gercek,ama genellikle guzel is cikariyor huawei ,fiyat performans konusunda.

• quote:

Arkadaslar yardima ihtiyacim var g700 almalimiyim yoksa t50 vs d2 beklemelimiyim benim icin onemli olan ekran parlakligi kamera birde wifi oyun oynamam ama ekran 5 inc olmali ne yapmaliyim g700 alayimmi yoksa ay sonunu mu beklemeliyim diğer telefonlarin cikmasi icin

xiaomi gelecek hocam bekleyin redmi note var cihaz hem ucuz hemde yüksek performanslı beklemede kalın 550 yi geçmeyecek fiyatı diyorlar
  • Yorumları okuyanda bizim liselileri hepten yazılımcı sanacak :)

"Güncelleme geldi"
    "Güncelleme gelmez"
    "Güncelleme"
    "Güncellememe"

Yahu neymiş bu güncelleme, aman yarabbim telefonlarımızı kullanamıyoruz güncelleme gelsinde kullanabilelim. Ne yapacaksın şu an yapamadığın güncelleme gelince diye sorsan cevap veremez.

Kabul edelim güncelleme eşeği at etmiyor, sürü psikolojisine kapılıp gidiyorsunuz...
  • Burda piyasaya az sayıda cihaz geliyor.millet biriki cihaz içinde kısır döngüde.

Huaweinin 50 tane modeli varsa burda 5 tane var. Adam orda sattığı yeni modeli ne getirsin. Zamanında getirdikleri u8800 ün düzgünü pro modeliydi o gelmedi. Bide u8800 ü bozulma ihtimalli atmel dokunmatiklerle getirdiler. o zaman portekizlinin biri fıttırıp huawei bürosuna baskın yaptı örtbas edildi. telefonu görevlinin azına sokup ısırtmış artık dogru yalan bilinmez ama tam çılgındı öyle diyosa en azından fırlatmıştır. Herif cephanelik gibiydi.

Xiaomi tam fp telefonu bide özel miui si var. Zaten çıktığı anda 5 saniyede tüketilmiş 80bin mi satmış öyle bi rekoru var.

İşin beşiginseki cinlide xiaomi oyle bi güven üretmişki adam markayı gördümü saldırıyor. Xiaominin fiyatı burda ne olur bilinmez ama ilk modelde diğerlerine alemin kralı geldi derler bide.

Bide xiaominin getircek 50 modeli yok. Az sayıda model var hiç cürük carığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 23 Haziran 2014; 12:35:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

Burda piyasaya az sayıda cihaz geliyor.millet biriki cihaz içinde kısır döngüde.

Huaweinin 50 tane modeli varsa burda 5 tane var. Adam orda sattığı yeni modeli ne getirsin. Zamanında getirdikleri u8800 ün düzgünü pro modeliydi o gelmedi. Bide u8800 ü bozulma ihtimalli atmel dokunmatiklerle getirdiler. o zaman portekizlinin biri fıttırıp huawei bürosuna baskın yaptı örtbas edildi. telefonu görevlinin azına sokup ısırtmış artık dogru yalan bilinmez ama tam çılgındı öyle diyosa en azından fırlatmıştır. Herif cephanelik gibiydi.

Xiaomi tam fp telefonu bide özel miui si var. Zaten çıktığı anda 5 saniyede tüketilmiş 80bin mi satmış öyle bi rekoru var.

İşin beşiginseki cinlide xiaomi oyle bi güven üretmişki adam markayı gördümü saldırıyor. Xiaominin fiyatı burda ne olur bilinmez ama ilk modelde diğerlerine alemin kralı geldi derler bide.

Bide xiaominin getircek 50 modeli yok. Az sayıda model var hiç cürük carığı yok.

tamam kardeş getirsin alacaz fakat kafamda soru işaretiolarak garanti için servisini nereye açacak o kaldı

• En iyi garanti sağlam cihazdır. Servisin biriyle anlaşır yada kendi servisini kurar.

Bak burda yazısı var. Arkadas g610 un ekranını kırmış fiyat almış 270 lira. Bide telefonu geciktirmişler.

Kendi 60 liraya alıp değiştirmiş şahanede olmuş. Bi imei için anakart değiştiriyoz üfürüp 350 lira isticeklermi (kvk u8800) yada ekran muhabbeti teleservis vodafone 270 tl.

Xiaomi tüm parayı telefondan kazanıyor bide huawei gibi kapitalist dev değil. Cyanogenmod gibi bir.miui yazılım ekibi var. Adamlar bu işi severek yapıyor. Telefon miui için çıkmış bi tutmuş. Cyanogenin telefon çıkardığını düşün.

Adamlar çinde piyasayı belirliyor.

Xiamoi miui sayesinde piyasayı hallaç pamuğu gibi atıyor. Bu budur. reisi yazılım belirliyor ötesi yok.

Redefinning android diyorlar. Yani androidi yeniden tanımlıyoruz.

xiaomi buraya geldiği an huaweinin asıl modelleride gelmeye başlıyacak. İlgi alakada değişecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 23 Haziran 2014; 14:04:06 >

• eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    kardeş herşeye katılıyorum çok haklısın miui bir harika imzamda mevcut :)
  • Hocam xiaomi bende takip ediyorum ama eylul yada ekim deniliyor muiu rom gibi artisi var bide adamlar her hafta güncelliyor ama iste gelmesi uzun surecek gibi burde zopo firmasi nin yaptigi gibi yaparsa rezillik olur

• quote:

Hocam xiaomi bende takip ediyorum ama eylul yada ekim deniliyor muiu rom gibi artisi var bide adamlar her hafta güncelliyor ama iste gelmesi uzun surecek gibi burde zopo firmasi nin yaptigi gibi yaparsa rezillik olur

Zopo zaten gelmedi denebilir. Birileri getirdi.

Bizim millet sevimli telefonu seviyor. Iphone gibi... Mevcut phone uileri kaba kullanışsız.

Xiaomi bu yönden çok iyi. Adamlar özene bözene hazırlıyor. Huawei öyle değil onun fabrikası intiharlarıyla ünlüdür.

İphone u iphone yapan yazılım. Mi yi de mi yapan miui.

Xiami piyayı belirlediği an diğer firmalarda ayağını denk alacak.

Sadece türkçeleştirmeleri türkçe sürümleri düzgün güncel yapsınlar. Fiyatlarıda ucuz tutarlarsa dağıtırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 23 Haziran 2014; 19:00:16 >

• gokhankuzu kullanıcısına yanıt
    bu saydıkların arasında yine en iyisi g700.sonuçta huawei malzeme kalitesi olsun işçilik olsun kendini kanıtlamış büyük bir firma.ben daha önce p1 kullanıyordum sonra p6'ya geçtim.gözüm kapalı alırım huawei hiç yarı yolda bırakmadı.
  • Discovery 2 çıkmaz bence yeni çikardiklari telefonlar bile piyasada bulunmuyor bence moto g alin moto g istemiyorsaniz t50yi bekleyin

• yıllardır x5 kullandım , hiç üzmedimi beni,bugünde hızlıaldan g700 spariş verdim, 600 e geldi bana , bu fiyata 2gb ne var yazında bilelim ,boşuna kötülemeyin teli, güncelleme çokta lazımdı olmasa ne olur
  • arkadaşlar ay sonunu bekleyemedim ve kendime xiaomi red rice wcdma modelini aldım umarım hayırlı olur bakalım
  • gokhankuzu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Tahminlerim:

Dokunmatiği çok iyi. Yan özelliklerin tamamı stabil ve ortalamanın üzerinde.

Android alt tuşlarınıda mutlaka iyileştirmişlerdir.

• Umarim oyledir bugun yarin elimde olur izlenimleri mi paylasirim

• quote:

arkadaşlar ay sonunu bekleyemedim ve kendime xiaomi red rice wcdma modelini aldım umarım hayırlı olur bakalım

oda en az g700 kadar iyi bir telefondur hayırlı olsun.tabi miui gibi önemli bir artısıda var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.