Şimdi Ara

G700 vs T50 vs discovery2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

su ana kadar hic takilma olmadi real racing felan bir kaç oyun daha vardi yukledim oynadim en ufak bir takilma olmadi su anlik tek eksi yönü benim için 2g den 3 g te yada tam tersi geçişlerde internet için 2 yada 3saniyelik hat gidip geliyor başka her haliyle mukemmel

2g 3g veri bağlantısı çok değişken şartlar için. zaten kendi içinde gidip geliyor.Dediğin olmasa bile fazla bir farkı yok.

Teknik yorum bi noktaya kadar. O cihaz yağ gibi akan bicihaz olmasa üst modeli note 15 milyon önsipariş alamazdı.

O cihazın ekibi çekirdekten gelen memur modunda değilde gönülden yapan bir ekip.

Bide şu var. Bu adam 15 milyon ön sipariş aldığı an kamerayı ekranı satmak için ana üreticiler sıraya geçer. Zaten hepsinde belli işlemciler var. Ama kamera ekran yazılım çok çeşit ve çok farklı. Xiaominin üretmeden toptan alım gücü var.

Daha üretmeden 15 milyon satıyosun. Daha garanti bi iş yok.

Cihazın fotoğraflarını enazından övdüğün karanlık kamera çekimlerini bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 1 Temmuz 2014; 15:05:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Huawei G700 kullanıcısıyım.

Cihazı 1 ay önce Turkcell'den tarifeye ek 36TL lik 2 yıl taahüt ile aldım.
    T50 ile bu cihazı fiyat donanım olarak karşılaştırdım ve sonuç olarak G700^i aldım.Şuanda verdiğim karardan gayet memnunum.
    Cihaz ile ilgili ilk izlenimler şöyle ;

Kamera : Kamera gece çekimlerinde çok zayıf
    İşlemci & Perfonmans : T50 ile kıyaslamadım ama Huawei ascend P6 ile yarışır hatta P6'dan biraz önde olduğunu söylenebilir.
    Android işletim sistemlerinin klasik zaafları şişme , zaman zaman not responding tarzında takılmalar bu telefondada mevcut.Bunu daha çok bir ve çok uygulamayı aynı anda kullanırken anlamsız şekilde verebiliyor.

Ama cihazın fiyatı sahip olduğunuz donanıma göre bir çok marka ve modeli geride bırakabilecek derecede olumlu diyebilirim.
  • gultekin52 kullanıcısına yanıt
    P6'dan ileride dediğin işlemcinin bir test sonucu varmı p6'dan fazla puan aldığı? Hayır g700'ün işlemcisi mt6589t bile değilken nasıl böyle bir sonuca vardın acaba? meraktan soruyorum sadece.f/p olayını abartmaya gerek yok bence.

• gultekin52 kullanıcısına yanıt
    Not responding g610 da ender. Çok benzer cihazlar akıyaslama için yazıyorum. Şişme dediğin yavaşlama kasma lag gibi durumlarsa hiç yok. Apex launcher kullanıyorum sanki ondan sonra not responding azaldı. Uzun kullanımda stok google klavyesi sıkıntı yapıyor. Touchpalla değştirdim daha iyi oldu.

Bazı g610 kullanıcıları uyanmamadan bahsetti hiç karşılaşmadım.

G610 da kamera ışıklı gölgeli karışık gündüz çekiminde gölgelede ayrıntı yok. Yada loş ışık çekimleri kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 1 Temmuz 2014; 18:16:57 >
  • Bizim smartphone piyasamızın ürünleri çok dar.

Moto g dışarda geniş ölçektede kendini kanıtlamış bir cihaz. Zaten gsm arena verileri ortada. Bence türkiyede bulunan piyasadaki en iyi fp telefonu o. Bi tek az tombul diye şeklen yadırganabiliyor ama nexus programında telefon....

• eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Hayret n'oldu sana 4 günde doğru düzgün yorum yapmaya başlamışsın şaka bi yana tamamen katılıyorum mesela bir xiaomi,jiayu,gionee,zte gelse ülkemize bunların esamesi okunmaz.ayrıca bir telefona 2000 lira verilmeyeceğinide anlar insanlar.
    çakal Turkcell kalkıp zte star 2'nin yarı yarıya özelliğini kırpıyor sonra üstüne orijinalinden çok çok daha pahalıya satıyor bizim yurdum insanımız wauuw çok iyi fiyat diyor sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionhearts -- 1 Temmuz 2014; 21:33:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

T50'yi bekleyin. Discovery'ye bulaşmayın. Ekran küçük gelmezse Moto G de iyi bir tercih olabilir, üstelik bir müddet daha yazılım güncellemesi alacağı da garanti.

Aynen moto g. Benim favım oda listede yoktu.

Gsmarena da rekor gibi tutan telefon. Orjinal nexus android programında olduğundan bloatware içermiyor yazılım on numara.

Çipset+wifi+gps olarakta güçlü. Sestir sarzdır ekran kalitesidir fiyatına göre çok tutmuş. Gsmarena işin gurusu ona istinaden yazıyorum.

Moto g hakkında çok yanlış bir bilgi vermişsin.wifi olarak en güçsüz telefonlardan biri.telefonun üst kısmını elinle kapatınca 2 birim düşüyor wifi

• enbiyax kullanıcısına yanıt
    Qualcommlarda gelişmiş güç yönetimi tam çalışıyor. Wifi gelişmişte kablosuzda güç optimizasyon gibi bir ayar var. Onu iptal edersin normal çalışır. Yoksa pil kazandırmak için wifi gücünü kırpıyor.

Telefonun kaç şerit gösterdiğine bakma. Çekip çekmemesi farklıdır. Misal tek şerit gösteren ipad kopmuyor ama biri iki hatta 3 şerit gösterip oynayan telefon kopabiliyor.

Ayrıca wifi router / telefon uyumuda bu durumu etkiler.

Bazı açılarda tutunca wifi güç düşmesi g610 da da var.

Bahçenin öbür ucunda ipad 3 (new) g610 ve moto g ( 4.4.4 official ) denedik en iyi moto g çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 24 Temmuz 2014; 20:55:17 >
  • İçlerinde tartışmasız en güçlüsü discovery 2 ama fullhd ekranı t50 den bile kötü performans vermesine sebep olabilir.Bir espirisi kalmıyor o donanımın.
    Ucuza moto g mantıklı olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 24 Temmuz 2014; 21:06:57 >
  • Hocam GMD II direk Ascend p7 ile kafa kafaya ve 888 TL belki 850 TLye bulunabilir bence 888 TL sacma bi fiyat :D

G700 Ascend P7den düşük bir cihaz ve 750 TL arada 100 TL var değer mi derseniz bence değer sizin kriterleriniz ne bilemiyorum. 7

T50 bunlardan eksileri yazılım 1 Gb ram ve fiyat 700 TL bence bulaşılmaz
  • Discovery 2

• AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    ---- edit : konunun doğrulaması aşağıdaki satırlarda -----

Gmd 2 de snapdragon 400 varmış.

Yani işlemci moto g - tt50 çizgisinde. 28nm quad cortex a7

P7 de 28 nm kirin 910t var. 1.8 ghz quad cortex a9 ve gpu da mali 450mp4

Dostum p7 nin işlemcisi snapdragon 400 lerden bariz üstün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 24 Temmuz 2014; 22:18:13 >
  • quote:

Gmd 2 de snapdragon 400 varmış.

Yani işlemci moto g - tt50 çizgisinde. 28nm quad cortex a7

P7 de 28 nm kirin 910t var. 1.8 ghz quad cortex a9 ve gpu da mali 450mp4

Dostum p7 nin işlemcisi snapdragon 400 lerden bariz üstün.

Discovery 2de Mt6592T 2.0 Ghz 8 çekirdek var hocam. 31.000 antutu skoru alıyor mali 450 MP4 700 Mhz GPUsu var. 2 GB ram 13 MP arka 5 Mp ön kamerası var 2500 Mah pili var 5' full hd ekran var.
    http://www.mobilamca.com/general-mobile-discovery-2-inceleme-ve-ozellikleri/

Buraya bakarak yazdım. Ozaman burası yanlış.

Ya zaten mtk 6592 nin türkiyede bukadar gecikmesi saçma ötesiydi.

Gmd yeni voleyide ordan vuracak.

Diğerleride bolunun pazarı geçtikten sonra t100 diye transformers reklamlarıyla teselli arar artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 24 Temmuz 2014; 22:09:10 >
  • quote:

Diğerleride bolunun pazarı geçtikten sonra t100 diye transformers reklamlarıyla teselli arar artık :)

Haftaiçinde Teknoseyir teknoblog sdn teknokulis incelemeleri gelicek :D bekleyin ve görün ben ekrana aşık oldum :D

Mtk 6592 tam bir fp smartphone işlemcisi. Ülkeye girişi zaten çok gecikti.

Turkcell avea vodafone üçüde yanlış bilmiyorsam tek mtk 6592 modele sahip değil. Gmd yine satış rekoru kırdıktan sonra jeton düşer.

Mi tüm modellerle gelirse bide ozaman göreceğiz hallerini :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Haftaiçinde Teknoseyir teknoblog sdn teknokulis incelemeleri gelicek :D bekleyin ve görün ben ekrana aşık oldum :D

Hocam burdada snapdragon 400 diyor.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86360953

Ama bir fake yapıp cihazı mtk 6592 ile çıkarırlarsa çook güzel bir numara olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.