< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar2323 -- 24 Ocak 2023; 10:15:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
silinsin
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Geç açılma sebebi Ssd olur. Ssd'nin markası ne ve sağlık durumu nasıl, Hdtune ile yavaş tarat. Crystal Disk Mark ile okuma yazma testi yap. HdSentinel ile de disk sağlığına bak.
-
Casper ile görüşünce gönderin inceleyelim diyecekler. Göndereceksin haftalarca gelmeyecek. Kabul etmeyip üstüne daha da bozacaklar, yaşadım. Daha fazla sorun yaşamak istemiyorsan olduğu şekilde idare et. Ben alarak hata yaptım, servise göndererek daha büyük hata yaptım
-
sifirlamadan once yaptim disk sagligi 99 cikti okuma yazma da 2700 le 1800 arasiydi orjinal ustunde gelen ssd m2 nvme var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sizdedemi bu sorun vardi
bende de geç açılma vardı ama öyle önemsencek kadar değil sonrasında daha büyük problemler çıktı. daha önceki bilgisayarım daha eski bir model olmasına rağmen daha hızlı açılıyordu. şu anki g900
-
bios ayarlarına gır default yap olmadı ıse bıos guncellemesı var ise bıos guncellemesı yap.....
vırus taraması yap malwarebytes uygulaması ıyıdır.
bıoslarda hızlı acılma secenegı vardır ayrıca wındows kendısındede oyle bır ayar vardı sanırm
-
formatladik duzeldi hocam 7 saniyede falan aciliyor
bilgisayarci formatladi duzeldi 7 saniye civarina dustu acilma hizi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X