Şimdi Ara

G933 pc kapalıyken şarj olmuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, G933 kulaklığı açık bir şekilde bırakıp usb kablosunu takıp pc ye bağlıyorum pc yi kapattıktan sonra 5 dk şarj olup daha sonra kendini kapatıyor ve şarj olmuyor logitech game software de "ses gelmiyorsa kapatın" hiçbir zaman seçili. kulaklığı ilk kurduğum gün sadece pc kapalıyken şarj etmişti ondan sonrasında ne yaptıysam bi türlü düzelmedi yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Pc kapalıyken usblerinde güç var mı? Anakartında bu ayar açık mı varsa bile? Bence bunlardan birinde sorun var, kulaklık kapalı bile olsa şarj olur akım gelse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Pc kapalıyken usblerinde güç var mı? Anakartında bu ayar açık mı varsa bile? Bence bunlardan birinde sorun var, kulaklık kapalı bile olsa şarj olur akım gelse.

Hocam anakartım MSI Z170A Gaming Pro Carbon bu ayarını bios tan nasıl yapacaz veya hangi ayar bi bilginiz varmı?
  • HarunD kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok her anakartta menğler farklı malum. Markanın sitesine bakabilirsin veya kılavuzuna bak orada da vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Bilgim yok her anakartta menğler farklı malum. Markanın sitesine bakabilirsin veya kılavuzuna bak orada da vardır

eyw
  • HarunD kullanıcısına yanıt
    Bios zaten yeni nesil orada kurcalaya kurcalaya usb güç ayarları usb power usb sleep power falan bunları arayacan, yoksa da tek tek arkada ki usb portlarını denemen lazım. Hangisi destekliyorsa pc kapalıyken usb açık durup şarj vs. etmesini öyle bulman lazım. Ha bios'u taradım işte arkada ki ve öndeki her usb portunu tek tek denedim olmuyor ise yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 9 Kasım 2017; 15:40:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.