merhaba arkadaslar bende CPU Intel celeron 466 RAM 128 SD Ram Anakart GA-6VXE7+ var ben buna overlock yapabilirmiyim yapabilirsem nasil yapabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim Tesekkurler SAYGILARIMLA
GA-6VXE7+ Socket 370 for Intel® FC-PGA Pentium® III or other compatible processors Auto/66/75*/83*/100/112*/124*/133/140*/150* MHz FSB Supports CPU multiplier 3.0/3.5/....../10.5 3 DIMMs up to 1.5GB SDRAM Provides AGP slot Supports UDMA ATA 33/66 IDE device Power-on by K/B, PS/2 Mouse, LAN & Modem 3 fan power & speed detection connectors Supports EasyTune III™ & @BIOS™ PC99 connectors
yaparsın tabii aynı anaklarttan bende vardı sadece üzerindeki switch lerle oynıyacaksın anakartın kitabına bakıp
Tesekkur ederim dostum evet kitabina baktim orda baya bi carpan var acaba ben bendeki bu celeron 466 ya gore nasilbi ayar yapmam lazim ?gercekten bilgisayarim cok yavas.hangi carpanlari kullanmam lazim hizlandirmak icin
bilemiyorum celeronlarda çarpan kilidi varmı bende p3 866 vardı onda o/c yapınca ekran kararıyordu falan ama sende yoksa eğer önce çarpanı artır bakalım deneyerek git