Şimdi Ara

GA 965P DQ6 (rev.1.0 /rev.2.0/rev.3.0) ne anlama geliyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selm arkadaşlar ya gigabyte ga 965p gq6 ankartında olan (rev.1.0 /rev.2.0/rev.3.0) ne anlama geliyor.

• aloooo yokmu kimse bilen yaww
  • senin anakartıdan hangisi yazıyor

rev.1.0 ilk cıkan revizyon
    rev.2.0 bazı düzenlemeler yapılmıs revizyon
    rev.3.0 yine değişiklik ve düzenleme yapılmış revizyon

her bir rev bir oncekinden daha saglıklıdır eksikler hatalar ve değişikliller yapılara anakartı daha saglıklı ve dayanıklı hale getirirler güncelleme gibi bişi yani bu en bastan yamayarak yapıyorlar kartı
  • öncelikle teşekkür kardeş sagol.şu anda bilmiyom bakmam lazım.bide şunu soracam bıos gibi günceleme oluyormu.yani benim anakart rev.1.0 ise bunu rev 3.0 yapma imkanı varmı.yok 1.0 2.0 3.0 diye sürümlerimi var
  • tahminimce olmaz güncelleme ile revizyon farklıdır tam olarak bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemcx

tahminimce olmaz güncelleme ile revizyon farklıdır tam olarak bilemiyorum

örnek verdim sadece anlasılsın diye yoksa farklı seylerdir
  • aynın sorun bendede var biosa gunceleme yapıcam rev nerede yazıyor bulamadım...cunku benım bıosu guncellemem lazım..saygıalr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCI Express X16, 2.0 Farkı nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

aynın sorun bendede var biosa gunceleme yapıcam rev nerede yazıyor bulamadım...cunku benım bıosu guncellemem lazım..saygıalr

Anakartın kutusunda yazmıyo mu?
  • Anakartın kutusundada yazar kitapcığındada.
  • yazmıyor arkadslar sadece f2 yzıyor..yanı ıkıncı guncelleme oldugu...ama ver d hepsınde f2 yazıyor...v1.0 v 2.0 hepsının f2 yazılımı avr bız hangı ver son guncelını atıcaz bunu bulamadık...
  • emin olmak istiyorsan kasanın yan kapağını aç ram slotlarını orada yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 16 Haziran 2007; 11:26:47 >
  • öncelik bilgin icin teşekkür karandiru kardeş. iiide ram slotların yanında da yazmıyo.anakartın modelinde başka yazmıyo GA-965P-GQ6 yazıyo başkada yok .başka bildigin yer varsa sölede örenelim.şimdiden teşekkür
  • Revision bilgisi için, PCI yuvalarının olduğu tarafta alt köşeye bakabilirsiniz. Revision 1.0 ile 2.0 arasındaki tek fark ethernet yongası, revision 1.0 ve 2.0 ile 3.3 arasındaki fark da 1333MHz desteği konusunda. Eski revisionlarda 1333MHz işlemciler için biostan overclock yapmak gerekirken, revision 3.3'te otomatik overclock yapılıyor. Ayrıca revision numaraları farklı olsa da aynı bios güncellemesini kullanıyorlar. Benim bildiklerim bu kadar. Başka bir fark varsa yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.