Şimdi Ara

Gigabyte ga-990xa-ud3 rev.1.1 SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM3/AM3+ AMD / Intel #AMD AMD #Gigabyte Anakart #AMD / Intel İşlemci #AMD / Intel AMD / Intel #AMD Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Sitesinde rev. 1.1 bulamadım. Sanırım 1.x 1.1 için de geçerli. ŞURADAN üretici sayfasına ve ŞURADAN işlemci desteğine bakabilirsiniz.

2013 Vatan'dan alınma ve haliyle garantisi bitti. Arka ayna, kutu, fatura, kitapçık, cd vs tamdır. Yanında kuzey köprüsü için bakır borulu aktif soğutucu da verilecektir. Bios son sürüm yüklüdür. Eksik parçası yoktur. Ön panel usb ve ses çıkışları, ram ve pci slotları, soket, arka panel usb çıkışları vs vs hiçbir çalışmayan aksamı yoktur. Yanında sata 3 kablo ve ( isteğe bağlı ) anakartın kasaya montajı için gerekli vidalar verilecektir.

Tercihim İzmir içi elden satış. Get ilanı açmıyorum hiçbir ilanıma zira sağlam gidip kırık geliyor benim başıma kalıyor. 3 kuruş için kimseyi kandıracak insanlar değiliz. Referansı benden yüksek üyelere duruma göre önce kart gönderilir.

Ücret 200 TL

Sadece Ssd, ddr3 soğutuculu ram, hdd ve ekran kartı ile olur. Başka lütfen teklif etmeyiniz. Ciddi ciddi bisiklet iç tekeri takas geldi bir birimizi üzmeyelim.

Bütün ilanlarım gibi her türlü görüş ve eleştiriye açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcb1903 -- 29 Kasım 2016; 16:14:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• @COOLİO1905 mahlaslı arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olsun.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte ga-z68p-ds3 rev.1.0
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.