Şimdi Ara

ga-ma780g-ud3h ta Hybrid crossfire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ga-ma780g-ud3h anakartımda bulunan hybrid crossfire desteğini birtürlü kullanamıyorum. user manualdaki bios ayarlarını yapıyorum fakat bir türlü beceremedim. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim?

win-7 kullanıyorum
    GPU sapphire 4850 512mb vapor-x
    CPU amd 7750+
    RAM kingston 2 gb 800mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetztr -- 9 Ekim 2009; 1:20:55 >

• hybird crossfire yalnızca giriş seviyesi kartlar ile yapılabilmektedir. Zaten anakart üzerinde bulunan IGP, kullandığınız ekran kartının yanında devede kulak kalır.
  • 2400 veya 3400 serisi kartlarla oluyor hybrid cf. ayrıca getirisi de çok fazla değil.
  • arkadaşlar teşekkür ederim dediğiniz gibi aradaki fark çok büyük ama ben user manualin biraz dışına çıktım; çıkışı IGP den değilde pci dan aldım böyle yapınca kesin olmamakla birlikte teslerde %10 - 15 ye yakın artış oldu. en basitinde- neye göre puanlıyor bilmiyorum ama- win 7 de 4850 m le 6.0 alırken Hybrid le 7.2 puan aldım. bakalım stabil çalıçacakmı şimdide onu test etme aşamasındayım. araştırdığım kadarıyla hatalar, kilitlenmeler olabiliyormuş. tekrar teşekür ederim ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.