Şimdi Ara

GaEsMu Online >> Exp: 250 >> Drops: 75 >> S5v1. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç gün yaşarki acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Kaç gün yaşarki acaba

Allah Ömür Verdiği Sürece.
  • Gaesmu Tebrıkler sw de adam kalmasada acık tutuyorsunuz...bunu yapabılen cok az kısı var ;) adam olsun olmasın kapanmıcanıda bılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blecart

Gaesmu Tebrıkler sw de adam kalmasada acık tutuyorsunuz...bunu yapabılen cok az kısı var ;) adam olsun olmasın kapanmıcanıda bılıyorum

Tek eli üzerinde durabilen insan sayısıda azdır amma velakin ne fark ederki
  • quote:

Gaesmu Tebrıkler sw de adam kalmasada acık tutuyorsunuz...bunu yapabılen cok az kısı var ;) adam olsun olmasın kapanmıcanıda bılıyorum

Teşekkür ediyoruz, Amaçımız zaten server oyuncu sayisinin 0 olduğunu görebilsekte açık tutmaktadır ki, GaEsMu Olarak değişikliklere gideceğiz en yakın zaman içersinde.

quote:

quote:

Tek eli üzerinde durabilen insan sayısıda azdır amma velakin ne fark ederki

Çok büyük farklar doğurur arkadaşım, bizler GaEsMu yu faaliyete geçirerek hizmete sunduysak bundan sonra hiçbir karşılık beklemeden devamlılığımız sağlayacağiz..

Sonuçta bizler oynamıyoruz bu oyunu, sizler oynuyorsunuz ve sizlerin istekleri, önerileri ve tavsiyeleri bizler için önemlidir.

• Hocam server aktifmi şuan ?
  • onumuzdekı bır kac gun ıcınde server degısıklıge gırıp tkrardan onlıne olucaktır arkadslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

Hocam server aktifmi şuan ?

Yaklaşık 20 gündür 0 oyuncu sayısıyla AÇIK durumda tutmaktayız, iş yoğunluğundan dolayı yenilik çalışmalarına başlayamadık, en kısa sürede başlayacağız.
  • server resetleseniz daha iyi olmazmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunuy41 -- 15 Ocak 2011; 17:00:14 >
  • Kardeş kusura bakma ama açtığın konalarda kimse senden shoplarda box satılsın demedi, hatta aksini bile belirttiler. Çoğunluk sınırlı reset vs. olsun istemişti sen 65k yapmışsın.

Pardon ama adammı seçiyosun daş...mı geçiyosun? zaten böyle konular açmadan önce de bu tarzda server lar açıyordun, şimdi değişen hiçbişey olmamış, madem dinlemiceksin, neden dinliyormuş gibi yapıyorsun, bununda diğer 54l4k server lardan hiçbir farkı olmicak...

Hayırlı olsun...
    nasıl olacaksa...
  • ARKADASLAR SIZIN GORUSLERINIZI ALMAK ICIN KONU ACMISTIK..ORAYA SW ICIN ISTEKLERINIZI BELIRTEBILIRSINIZ..BIZDE SIZLER ICIN EN UYGUN HIZMETI SAGLAMAKTAN MEMNUNIYET DUYACAGIZ...EWET SW RESETLENCEK FARKLI BI SEKILDE SIZLERE HIZMET VERMEK ICIN TEKRARDAN ACILACAKTIR..
  • THEARTAS BAK KARDESIM DEDIKLERINE DIKKAT ET... HIC BIRSEY GORUNDUGU GIBI DEILDIR AZINI BOZMA BIZIDE BOZDURTMA..BIZIMLE IOYNAMAK MECBURIYET DEILDIR AYRICALIKTIR...HERKEZEDE KAPIMIZ ACIKTIR 65 K DEMISSIN MERAK ETME HERSEY AYARLANCAK SEN GUZEL AKLINI YORMA BOYLE SEYLERE GEREKSIZ SEKILDE POSTADA YAZMA BU SEKILDE DAVRANCAKSAN..
  • Diğer açtığınız konudaki Xobi we benim fikirlerimi herkes doğru buldu..Eğer öyle yapcaksanız geliriz dedik çoğu kişi de öyle istiyo.Reset sınır olmıcaksa bu forumdan adam gelmez benden size söylemesi

Saygılar iyi akşamlar
  • quote:

Kardeş kusura bakma ama açtığın konalarda kimse senden shoplarda box satılsın demedi, hatta aksini bile belirttiler. Çoğunluk sınırlı reset vs. olsun istemişti sen 65k yapmışsın.

Pardon ama adammı seçiyosun daş...mı geçiyosun? zaten böyle konular açmadan önce de bu tarzda server lar açıyordun, şimdi değişen hiçbişey olmamış, madem dinlemiceksin, neden dinliyormuş gibi yapıyorsun, bununda diğer 54l4k server lardan hiçbir farkı olmicak...

Hayırlı olsun...
    nasıl olacaksa...

Bu konu eski konu arkadaşım
    öncelikle bunu bilmeni istiyorum, sadece konu yorum yapıldığı üzere bende karşılık verdim bir arkadaşımıza.

Evet diğer konuda sizleri dinlemek istedim ama bu konudaki özellikler ve tarz tamamıyla eski gaesmu server'a aittir, yeniliğini yapıp hizmete geçireceğiz.

Rica ediyorum, dereyi görmeden pacaları sıvamayalım lütfen henüz uygulamaya geçirmedim, bir önceki mesajımda da belirttim, iş yoğunluğumdan dolayı ilgilenemediğimi.

Server Resetlenecek, Yeni Ayarlamalar Yapılacaktır
    İnanın arkadaşlar, yarın (pazar) bile çalışıyorum ama bugün ön hazırlığa başladım, yarın iş yerinde devam edeceğim hazırlıklara devamınıda getireceğiz inşallah ekip arkadaşlarımızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaEsMu -- 15 Ocak 2011; 23:19:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

Diğer açtığınız konudaki Xobi we benim fikirlerimi herkes doğru buldu..Eğer öyle yapcaksanız geliriz dedik çoğu kişi de öyle istiyo.Reset sınır olmıcaksa bu forumdan adam gelmez benden size söylemesi

Saygılar iyi akşamlar

Arkadaşım lütfen hiçbirşeye ön yargılıyla yaklaşmayınız. Sonuçta kendi zevkimi ortaya koysam server kimseye açmam zevk amaçlı girer kendim ve arkadaşlarımla oynarım..

Evet bir konu açtık ve sizlerin fikirlerini aldık bu da demek oluyor ki; Server SİZLER İÇİN AÇILACAK VE AYARLANACAKTIR!.
    Ben girip oynamıyacağım veya girip oynayamıyacağım. Sizler oynayacak, zevk alacak ve keyfini çıkartacaksınız..

Ayrıca herşeyinde bir anda olmasını beklemeyiniz.. Herşey zamanla olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GaEsMu

quote:

Diğer açtığınız konudaki Xobi we benim fikirlerimi herkes doğru buldu..Eğer öyle yapcaksanız geliriz dedik çoğu kişi de öyle istiyo.Reset sınır olmıcaksa bu forumdan adam gelmez benden size söylemesi

Saygılar iyi akşamlar

Arkadaşım lütfen hiçbirşeye ön yargılıyla yaklaşmayınız. Sonuçta kendi zevkimi ortaya koysam server kimseye açmam zevk amaçlı girer kendim ve arkadaşlarımla oynarım..

Evet bir konu açtık ve sizlerin fikirlerini aldık bu da demek oluyor ki; Server SİZLER İÇİN AÇILACAK VE AYARLANACAKTIR!.
    Ben girip oynamıyacağım veya girip oynayamıyacağım. Sizler oynayacak, zevk alacak ve keyfini çıkartacaksınız..

Ben ön yargılı falan değilim ki sadece görüşlerimi dile getrdm neyse kolay gelsn inş güzel olur serveriniz

İyi forumlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GaEsMu

quote:

Saygılar iyi akşamlar

Ben ön yargılı falan değilim ki sadece görüşlerimi dile getrdm neyse kolay gelsn inş güzel olur serveriniz

İyi forumlar

Onu söylemedeki amaçım; biz şartlarımızı sunduk, yaparsınız geliriz ve bu forumdan o şekilde demeniz bir ön yargıdır. O yüzden söyledim.

Ben zaten o konuyu açtıysam eğer bilesiniz ki oyunda o düzey ve gidişatla açılacak daha güzel boyutlara getirilecektir.

Merak etmeyin, işlerimden fırsat buldukça ve ekip arkadaşlarımda fırsat buldukça server ile ilgilenmektedir.

Sizlerden sadece anlayış ve sabır bekliyoruz. Server açıldıktan sonra da eksik kalan noktaların tamamlanması..

Hayırlı akşamlar.

• sw ne zaman online olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: core03

sw ne zaman online olacak

Elimizden gelen gayreti göstermekteyiz arkadaşım, en kısa zamanda acacağız inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.