Şimdi Ara

Gaia FreakZ Union ve Tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar unionumuzu kurduk.. Unionda Piton ve _Efendi_ Arkadaşlarımızda varlar.. Gaia acılmadan önce herkesi topladılar ve guildlerini kurdular şuan için amaçlarında gayet iyi ilerliyolar onları tebrik ediyorum :)

Unionumuz 6/8 durumda 2 tane daha Sağlam kendine güvenen türk arkadaşlarla dolduracağız ki umarım ..
    Hedeflerimiz büyük bizde hedeflerimize göre büyük oynuyoruz.. Gaia'nın ilk Fw'nı Unionumuzca almak istiyoruz .. Umarım bu kurulan güsel ilişkiler bozulmaz..

Gaia FreakZ Union ve Tanıtım

Ayrıca Guildimize 30+ pre ve 7/24 bot ile kasabilicek arkadaşları beklerim .. 2 kişilik yer kaldı arta kalan arkadaşlar CheckMate'in guildine gidebilirler..

Söyliceklerim bukadar iyiyiz ve dahada iyi olmaya uraşıcas şimdilik teşekkür ederim..

Edit :Yazım Hatası [Hattinden fazla]
    Not: Extranoop iyi incele -.-

• Waww union baya saglamda Private da gelcekmi?

Bu arada sromax ta orda..
  • Başarılar baya saglam bi uniona benziyor
  • iyi yorumlarınız için teşekür ederim ;)

@ZzWitchzZ
    şuan gelmeleri belirsiz.. Kendileri ile bi derdimiz yok ama sanırmm onlar nwo ile unionlar.. biz böylede güclüyüz yanlızca 2 tane yoldaş daha arıyoruz
  • tebrikler fakat hepsini geçtim bu guild için 12,5m goldu nereden buldunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

iyi yorumlarınız için teşekür ederim ;)

@ZzWitchzZ
    şuan gelmeleri belirsiz.. Kendileri ile bi derdimiz yok ama sanırmm onlar nwo ile unionlar.. biz böylede güclüyüz yanlızca 2 tane yoldaş daha arıyoruz

Hmm peki saol bu arada sen kac oldun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CevherCan

tebrikler fakat hepsini geçtim bu guild için 12,5m goldu nereden buldunuz

12m zor bişiymiki ... ? lv 4de olucas ama gp kurtarmıyor ..:( Ama iyi dayanışma şart böyle şeyler için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZzWitchzZ

quote:

iyi yorumlarınız için teşekür ederim ;)

@ZzWitchzZ

Hmm peki saol bu arada sen kac oldun?

40ım ben .. inş sabaha 42im :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symposium -- 4 Eylül 2008; 21:59:20 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CevherCan

tebrikler fakat hepsini geçtim bu guild için 12,5m goldu nereden buldunuz

12m zor bişiymiki ... ? lv 4de olucas ama gp kurtarmıyor ..:( Ama iyi dayanışma şart böyle şeyler için

hacım tek kişinin cebinden çıkarsa zor 3 günlük server
    ha bütün guild pet silk vs. alıp 7/24 bottig yapıyorsanız ayrı
    +40 olan var mı bari aranızda
  • 45 olan war suan max hedefleri boyle birlestirdik
  • 45 olan kimmis ya :D

Neyse FreakZ guild masteri olarak herkeze Basarilar diliyorum burdan Private gildine siz cevrenizi degil kendinizi dinleyen tek bir gercek var uniona geldiniz an kale bizim ellerimizde olur ama biz ayri olursak hicbirimizde olmaz size benden bi teklif/fikir nasil algilarsaniz ;)

Suan guildde ortam süper herkez canli aktif ve komik :D
    Kimse yok ben guildlvlupa para vermem söyle etmem yetki plz falan diyen yok cok memnunum
    unionda ayni sekilde abi ne diyim sro oyniyan daha ne ister kaleyide aldikmi tmmdir
    murat (kafadar) arkdasima tskler guildimizin tanitimini yapiyor

PS: murat benim ortagim(kafadar) :)
    ii forumlar
  • tabi suan problem yok ama private bizim unıona gelmeli birisi ulaşsın !!!
  • Privatede silkroadmaxdan deepbluenin guildi değil mi? öleyse o halde unionunuza gelirler bence.Unioın süper yolunuz açık Gaiada hera gibi olmalı
  • Globallen Bildirirm gelirler gelmezler kendi sorunları fakat gelirlerse fw kesinlikle bizim gelmezler ise kendileri biliceği iştir ki biz gine anlmızın akıyla cıkıas burdan ..
  • ölümüne freakz :D
    antiexl xD
  • Yarın büyük bombayı patlatıp sağlam bir guild oluşturacağız belkide unionun en sağlam guildi hatta serverin...
  • Hayırdır yeni bi guild mi kuruyosun
    Birleşmemi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Yarın büyük bombayı patlatıp sağlam bir guild oluşturacağız belkide unionun en sağlam guildi hatta serverin...

inş inş.. Ayrıca private masterı ile görüşüyoruz..
  • private masterı gelmiyor biras fazla kendilerine güveniyorlar bizde freakz isek eğer alıcas bu fwde kaleyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LifesGood®

Privatede silkroadmaxdan deepbluenin guildi değil mi? öleyse o halde unionunuza gelirler bence.Unioın süper yolunuz açık Gaiada hera gibi olmalı

Hayır DeepBlue nun ki FinalFantasy onlarda unionda zaten...

Bu arada o union a bi Private girse allstarz fln kalmaz...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.