Şimdi Ara

Gainer kullanımı hk. soru (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seriou Mass Gainer alacağım. Kullanım talimatından ziyade kendi belirlediğim şekilde kullanmayı planlıyorum. Aklımda 3 tür kullanım metodu var, sizce hangisine uymalıyım ?

1) Ant. Önce - Ant. Sonra - Yatmadan Önce

2) Ant. Önce - Ant. sonraki öğünümden sonra - Yatmadan Önce

3) Ant. Önce - Ant. sonra - Ant. sonrasında ki öğünden sonra.

Birde bazı yerde, yatmadan önce gainer kullanmak büyüme hormonunu engeller yazıyor. Aslı var mıdır ?

• Sabah Kahvaltısı - Antremandan sonra.
  • T-Dog en güzelini söylemiş..

Bu arada üstündeki yazanlarada inanmayın.. ''Günde 3 servis almanız önerilir !!!! En uygun olanı sabah kalktığınızda,antrenman öncesinde,sonrasında,yatarkendir !! '' gibi şeyler falan =)
    1 servisi 2 ye bölün.. yarısını kahvaltıda,yarısınıda antrenman sonrasında alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

T-Dog en güzelini söylemiş..

Bu arada üstündeki yazanlarada inanmayın.. ''Günde 3 servis almanız önerilir !!!! En uygun olanı sabah kalktığınızda,antrenman öncesinde,sonrasında,yatarkendir !! '' gibi şeyler falan =)
    1 servisi 2 ye bölün.. yarısını kahvaltıda,yarısınıda antrenman sonrasında alın

1 servisi 2 porsiyonda değil de 3 veya 4 porsiyonda almanın bir dezavantajı olur mu ? Birden yükleme yapınca, midemi bozabiliyor.
  • Hayır tabiki neden sorun olsun =) sonuçta o 1 servisi vücudunuz almış oluyor,isterseniz o 1 servisin oranını 10 porsiyona bölüp alın =) size kalmış birşey..
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    tamamdır, teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

Seriou Mass Gainer alacağım. Kullanım talimatından ziyade kendi belirlediğim şekilde kullanmayı planlıyorum. Aklımda 3 tür kullanım metodu var, sizce hangisine uymalıyım ?

1) Ant. Önce - Ant. Sonra - Yatmadan Önce

2) Ant. Önce - Ant. sonraki öğünümden sonra - Yatmadan Önce

3) Ant. Önce - Ant. sonra - Ant. sonrasında ki öğünden sonra.

Birde bazı yerde, yatmadan önce gainer kullanmak büyüme hormonunu engeller yazıyor. Aslı var mıdır ?

Tozu kullandıysanız tadı hakkında bilgi verebilirmisiniz daha önce hardline progainer kullandım tadı gerçekten iğrençti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tadı güzel hocam çilekli milkshake'den farkı yok. Ürün bana 5-6 kg aldırdı lakin geri verdim o kiloları, düzensiz beslenmeden dolayı. Yani işe yarayan bir ürün tavsiye ederim ama şekerli olduğu söyleniyor imkanınız varsa farklı ürünlere de bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

Tadı güzel hocam çilekli milkshake'den farkı yok. Ürün bana 5-6 kg aldırdı lakin geri verdim o kiloları, düzensiz beslenmeden dolayı. Yani işe yarayan bir ürün tavsiye ederim ama şekerli olduğu söyleniyor imkanınız varsa farklı ürünlere de bakmanızı tavsiye ederim.

Sağolun,bugün siparişi verdim inşAllah faydasını görürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.