Bildirim
Galactus vs Darkseıd ,Thanos,odin ve sılver surfer
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sence kim alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben Galactus diyorum :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 28 Ağustos 2018; 21:52:22 > -
Bence de
sebebi ile yazarsak daha iyi olur hocam -
Galaktus baya kolay alır.Sağ tarafı güçlendir biraz.
şimdi bakın ? ben hayla Galactus diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 28 Ağustos 2018; 21:58:21 > -
Herkes base?
evet base haldeler :D -
Galactus ama zorlanır
Odin'in varlığı biraz şüpheye düşürttü ama Galactus
Hala (hayla değil hala) galaktus.Sağ tarafı buffla ne bileyim mjolnir destroyer zırh falan ver odine veya sol tarafı zayıflat tok olmasın.
yazım yanlışına pek takmayın :D tamam odine bir kaç cephane veririm fazladan +1 adam daha eklerim -
Tok galaktus asgarda titana ve apokalipse aynı anda saldırsa 3 ünü de yer(gerçek manasıyla)
Doğru söyledinquote:
Orijinalden alıntı: Shrimp6
Tok galaktus asgarda titana ve apokalipse aynı anda saldırsa 3 ünü de yer(gerçek manasıyla)
Takım alır. Zaten odin galactusla eşit tutuluyor. Tok haliylemi aç haliylemi bilemem. Ama zaten 3 tane ağır abi var. Alırlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 28 Ağustos 2018; 22:8:32 > -
kurallar bölümünü değiştirdim ve sağ tarafa sılver surfer'ı ekledim pekte etkisi olmaz ama yinede kalsın şimdiki fikirleriniz ne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 28 Ağustos 2018; 22:8:52 > -
valla ben galactucus diyorum -
beyonder hepsini alır -
Odin ile galaktusu kim eşit tutuyor veya nerde tutuluyor.Öyle bir şey yok.Aç galaktus bi hayli zayıflıyor ve odin aç galaktusa bir müddet direnebiliyor.Daha fazla da odin için iyimser olamam bu vs de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X