Şimdi Ara

Galactus vs Darkseıd ,Thanos,odin ve sılver surfer (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
4.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam zaten "Celestials" deyip geçiyorsam bunlar isimsiz, namı olmayanlardır. Tabi ki OAA, Exitar, Scathan, Dreaming Celestial özel isimler. Ancak sonuç olarak Galactus'un celestiallara karşı tasviri >>> Odin ya da her hangi bir gök babanınki.
  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    Peki yolladığım çizgi roman karesinde yazanları çevireyim bende. Sizin yolladığınız çoğu feat eski ve doğrudan bir şey kanıtlamıyor. Bu ise direk soruya cevap veriyor.

"Varoluş sonsuz sayıda hareketli parçaya sahip karmaşık bir oyundur."

"Fakat bazı parçalar diğerlerinden ÇOK DAHA GÜÇLÜ VE ÖNEMLİDİR." ( Üst kademedeki karakterlerden bahsediyor. )

"İnanıyorumki sizde sonunda bu sıralamada yer alacaksınız."

Ve sonra bu güç sıralaması gösteriliyor. Galactus Eternity'nin 2 kademe altında yer alıyor. Odin ile aynı sırada.

Ultimate nilüfer konusuna girmiyorum galactus'un ekipmansız gücünü baz alıyorum.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim kendi attığına kanıt, diğerinin attığına da kanıt değil diyemezsiniz. Konunun başlığı Son 5 yıldaki Galactus vs son 5 yıldaki Odin değil. Kıvırmayın.

İki karakteri de bütünüyle karşılaştırıyoruz hadi olsun olsun modern çağ hallerini kıyaslıyoruz. Sana zibilyon tane gösterim sunuyorum. Video, resim, iddia ne varsa sen bana "bir şey kanıtlamıyor" diyorsun. Bu taraflısın ve bu tarz argümanlar oluşturmayı ya da oluşturanlarla nasıl münazara edilmesi gerektiğini bilmiyorsun demektir.Bugün tüm seçkin comics sitelerinde nerede olursan ol Odin ile Galactus denk desen gülerler. Ben gülmedim 2 mesaj attım ikisi de bunun "Neden" böyle olmadığını anlatmak içindi. Sen daha gelmiş senin featler eski diyorsun attığım featleri çoğu yeni şeyler sayılır.

Ben onlarca farklı zamanlara ait farklı çizgi roman kareleri ile bir argüman yapmışım. Sen bana tek resimle gerçekte kimsenin kabul etmediği ve etmeyeceği bir şeyi iddia ediyorsun.

Odin bir Skyfather. Belki Marvel'daki en güçlüsü ama hepi topu bu kadar. Bu da Galaksi level demek. Özel silah, ekipman ve hazırlıkla çoklu galaksi vs oluyor. Öbür adam evrenin var oluşunun 4 temel ayağından biri Galactus ölürse evren de ölüyor. Son retcon a göre değil evren multi-verse bile tehlikeye giriyor.

Ultimate Nullifier denen silah, Thor'Un Mjollnir'i gibi Galactus istediğinde kendisine gelebilen bir şey. Thor'un gücünü konuşurken Mjolnir'i çıkartıyormusunuz ? Ya da Batman konuşurken Batsuit i ? Bu Galactus'un ekstra bir özelliği değil her daim, durumun ciddiyetine göre kullanabileceği ve her daim ulaşımında olan bir silah.

Ki UN olmadan da adamın featleri ve Marvel evreni içerisindeki konumunun tasviri >>> Odin.

Adam Skyfatherları "küçük tanrılar" diye çağırıyor. Daha ne diyebilirim başka bilmiyorum.

Kimsenin altına imza atmadığı bir şeyi nereden geldiğini bilmediğin bir resme dayanarak söyledin ve karşı taraf ne sunarsa sunsun inkar ediyorsun. Kardeşim verimli münazara böyle olmaz.

Odin ve Galactus 3 yıl önce yaratılmadılar sonuçta. Benim attığım featler canon olduğu sürece geçerliliğini korur. Bir şey kanıtlamaz diyemezsin.

Ve türkçeye çevirdiğin yerde hiyerarşiye dair hiç bir şey söylemiyor.Genel konuşuluyor.

Onu da geçtim orada Galactus ile aynı sırada In-Betweener var. In-Betweener'ı dövdü Galactus hem de iki kez.

O sırada Zeus var. Zeus, Chaos King (Mikaboshi-Oblivion) tarafından onlarca kat güçlendirilmişken bile Aç Galactus'u yenemedi. Ama aynı sırada..

Ayrıca aynı sırada Celestialler var. Celestiallerin Odin'den güçlü ve Galactus'dan (özel olanlar hariç) güçsüz olduğu kaç kere belirtildi yani en alt sıra kendi arasında ayrı bir sıralamaya sahip desek yeridir.

Comicvine, cbr, ıgn, killermovies vs gibi tüm seçkin geek sitelerine ya da marvel'ın kendi wikisine bakabilirsin Skyfather sınıfı ile Galactus gibi 4 büyük abstract gücün (Oblivion, Eternity, Infinity & Death) hemen ardından gelen 5. denge unsuru olan birini asla aynı kefeye koymaz kimse. Yakınından dahi geçmez.

• Hadeyan kullanıcısına yanıt
    Nereye konuşulmuyor evrendeki yerleri ve güç düzeyleri sıralanıyor işte. Kafanıza göre yorum yapıyorsunuz dahada tartışmaya girilmez sizinle.

Adama kanıt atıyoruz orda öyle bir şey demiyor, ordakine bakıp konuşulmaz benimkine bak diyor :D
  • Hocalar şimdi yakın zamanda Pes2012forever in dediği gibi odin ve galactus eşit olabilir kanitlamişta ondan önceki donemlerde ve zamanlarda da Hadeyan ın dediği gibi galactus >> odin o da kanıtlamiş çünkü ben buradan bunu anladim şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 29 Ağustos 2018; 14:22:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attığım sayfalar, 2016'da çıkan Ultimates serisine ait. Pesforeverın attığı sayfa gerçekten güç sıralamasıysa o sıralama değişti.
    Galactus vs Darkseıd ,Thanos,odin ve sılver surfer Galactus vs Darkseıd ,Thanos,odin ve sılver surfer Galactus vs Darkseıd ,Thanos,odin ve sılver surfer Galactus vs Darkseıd ,Thanos,odin ve sılver surfer

• quote:

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

Attığım sayfalar, 2016'da çıkan Ultimates serisine ait. Pesforeverın attığı sayfa gerçekten güç sıralamasıysa o sıralama değişti.
    Iyi de bu life bringer galactus değil mi bu olay farklı bir olay daha detaylı biri açıklasın canon bir hikaye bile olmayabilir çünkü bu ben bilmiyorum da zaten başliktaki normal galactus şimdi biz thor ile birini vs attırırken hep rkt olarak mı ele alıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 29 Ağustos 2018; 14:39:0 >

• Canon bir hikaye. Evet Hayat Veren Galactus bu. Bunun farkı seride anlatılana göre, Galactus doğduğu zaman kendisi bir tür küvezin, rahmin içindeydi (kutu gibi bir şey). İçinde bulunduğu kutu kendisinin biyolojisini ya da güçlerini her ne dersen geliştirmekte ve büyütmekte. Ama kutunun yörüngesinde bulunduğu gezegene, başka bir gezegenden düşman filosu saldırınca, bu kutu da o savaşta zarar görmüş. Bu yüzden evrimini tamamlayamadan, gelişimini yarıda bırakmak zorunda kalmış ve kutudan dışarı çıkmış. Bu yüzden de hep aç geziyor. Sonra ise Black Panther, Blue Marvel gibi zeki adamlar bir şey bulmuşlar. Galactusun evriminin tamamlanmasını sağlamak adına bir cihaz kurmuşlar. Galactusta bu cihaz ile evrimini sağlayınca Hayat Verici Galactus olmuş. İngilizcem olmadığı için daha detayını bilmiyorum. İleriki sayılarda daha ilginç şeyler var. Biri Eternityi tutsak ediyor, tutsak edene İlk Doğan diyorlar galiba. Eternityi kurtarmak için Galactus bir ekip falan kuruyor.

Yoo almıyoruz, alsakta bir şey değişmez. Galactus RKT'den de üstün bence. Ayrıca bunu atma sebebim, pes2012foreverın güncel sıralama demesi attığı resime. Bende daha güncelini attım. Ayrıca güncelde Odin daha da zayıflamış bir halde.

• quote:

Canon bir hikaye. Evet Hayat Veren Galactus bu. Bunun farkı seride anlatılana göre, Galactus doğduğu zaman kendisi bir tür küvezin, rahmin içindeydi (kutu gibi bir şey). İçinde bulunduğu kutu kendisinin biyolojisini ya da güçlerini her ne dersen geliştirmekte ve büyütmekte. Ama kutunun yörüngesinde bulunduğu gezegene, başka bir gezegenden düşman filosu saldırınca, bu kutu da o savaşta zarar görmüş. Bu yüzden evrimini tamamlayamadan, gelişimini yarıda bırakmak zorunda kalmış ve kutudan dışarı çıkmış. Bu yüzden de hep aç geziyor. Sonra ise Black Panther, Blue Marvel gibi zeki adamlar bir şey bulmuşlar. Galactusun evriminin tamamlanmasını sağlamak adına bir cihaz kurmuşlar. Galactusta bu cihaz ile evrimini sağlayınca Hayat Verici Galactus olmuş. İngilizcem olmadığı için daha detayını bilmiyorum. İleriki sayılarda daha ilginç şeyler var. Biri Eternityi tutsak ediyor, tutsak edene İlk Doğan diyorlar galiba. Eternityi kurtarmak için Galactus bir ekip falan kuruyor.

Yoo almıyoruz, alsakta bir şey değişmez. Galactus RKT'den de üstün bence. Ayrıca bunu atma sebebim, pes2012foreverın güncel sıralama demesi attığı resime. Bende daha güncelini attım. Ayrıca güncelde Odin daha da zayıflamış bir halde.
    Iyi de olay rk thor un galactus dan ustun olmasi degil ki biz normal bildigimiz galactusu ele alıyoruz siz farkli bir formunu koyup evrendeki galactusun yeri bu diyorsunuz ben thor ornegini olayi anlamaniz icin verdim ayrıca necro thor tok galactusu kolayca almiş rkt daha guclu olduguna gore rkt alır bence galactus u ama kesin demiyim belki necro thor daha gucludur o yuzden alabilmistir tok galactus u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 29 Ağustos 2018; 15:38:29 >

• Alternatif bir evrenden örnek vermek yanlış. Ben farklı bir formunu bulmuyorum. Adam güncel hali sıralamada budur diyor bende diyorum güncel halinde sıralaması budur artık diyorum. Yokediciyken olan başarılarını da atabilirim.
  • quote:

Alternatif bir evrenden örnek vermek yanlış. Ben farklı bir formunu bulmuyorum. Adam güncel hali sıralamada budur diyor bende diyorum güncel halinde sıralaması budur artık diyorum. Yokediciyken olan başarılarını da atabilirim.
    Bir şey sorucam sana bu bahsettiğin hikaye den sonra galactus hep boyle mi geziyor yani artık hep lifebringer mı galactus ?

• Valla bilmiyorum dostum. Ben Galactusu en son bu seride gördüm. Daha sonra ne yaptı bilmiyorum.
  • quote:

Valla bilmiyorum dostum. Ben Galactusu en son bu seride gördüm. Daha sonra ne yaptı bilmiyorum.
    Hmm öyleyse bende kabul edicem ama degilse hep oyleymiş gibi kabul edemeyiz bunu demek istiyordum işte

• nkt tok galactucusu nerde kolayca yenmiş. benim bildiğim rkt>nkt=galactucus
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Tok Galactus olduğunu ben görmedim. Sayı linki buradahttps://readcomiconline.to/Comic/Thor-God-of-Thunder/Issue-23?id=2062#2
  • Ben sadece arkadaş güncel hallerinde ısrar edince bunu yayınladım. Her zamanki hallerini kabul edersek bence Galactus baya önde.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    " Oradakine bakıp konuşulmaz benimkine bak" dediğim ya da ima ettiğim mesajı ve cümleyi bulabilir misin ? Hadi göster ?

Ben oradakine bakılmaz demedim benim dediğim "tek bir resim ile bu iş bitmez" idi.

Ayrıca ben "Orada öyle bir şey demiyor" demedim. Orada bahsedilen iki karakterin denkliği ile ilgili bir şey demiyor dedim. Esas seninkilerin önemi yok benim attığım esas olay muhabbeti yapan sensin. Tencere dibin kara seninki benden kara hesabı.

Ayrıca koca mesaj attım içinden sadece birini cımbızlamışsın diğerlerine bir şey diyememişsin. Galactus'Un Odin'den daha güçlü olduğunu gösteren gösterimlerin hiç birine de bir şey diyemedin tek diyebildiğin "onlar eski" oldu. Ki çoğu 2000 sonrası featler. Hatta bazıları 2015 sonrası.

Sizinle konuşulmaz vs gibi seviye düşürücü şeyler demeden önce kendine bak. Argüman üretemedin, varsayımını kanıtlayamadın ve dünya çevrelerince genel geçer kabul edilen bir gereçeğe karşı gelip altında kaldın ister istemez. Nitekim bunun benimle alakası yok. Benle tartışıp, tartışamaman ile de yok. Çirkeflik ve fanatiklik yapmadan bir konuyu konuşup tartışabiliyorsanız yaparsınız. Yapamıyorsan da yapma.

@YarasaBO

Benim attığım bazı featler pes'in attığı resimdeb daha yeni hatta daha yeni (reed richards ın UN ile multi eternity'i yok etmesi misal) Pes'in attığı 2014 yılındaki Thanos annual #001 sayısından (bir one-shot yani) ve Thanos'un kendi kafasındaki sıralama o ... 2018 yılındaki Thanos Annual'da buhttps://13thdimension.com/exclusive-preview-thanos-annual-1/ oradan anlayın annual one-shotlar ne kadar canon... Ultimate Nullifier'ın Multi-Eternity öldürmesi 2016.
    Life Bringer Galactus ise 2017 falan. Yani yakın tarih de Odin = Galactus.. Eski tarihte Galactus >> Odin diye bir şey yok.

Thanos gibi Odin'den ve Galactus'dan ikisinden de dayak yiyen birisinin ikisini aynı tier e koyması direkt olarak = demek olmuyor. Zira aynı sıradaki Inbetweener'ı Thanos 2 kere dövdü. Life Bringer halini sayarsam 3 kere dövdü. Anlayın oradan o sıranın ne kadar saçma olduğunu. Odin Destroyer zırhı ile yanında Thor varken normal Celestiallardan dayak yedi o resimde Celestialların lideri One Above All'ın yanında duruyor :D :D

Chaor King'in güçlerini verdiği Zeus bile aç Galactus'u yenememişken, Base Zeus o sıralamada Galactus'un yanında. Yani sıralama verildi diye bu direkt = kanıt olmuyor. Diğer çizgi romanlarda olup bitenler bunu destekliyor mu bir bakarsın.

Nitekim hiç bir şeyi kanıtladığı falan yok.

Dünyanın neresine gitsen Galactus > Odin genel geçer kabul edilen bir gerçek. Odin'in aç galactus a dalıp yenemediği bir seri var 3-4 yıl öncesinde daha neyi tartışıyoruz acaba ?

Gördüğünüz gibi her açıdan sadece bir tek o resme (bir annual dan çıkan resme) bakıp koca bir savı ona bağlamak hatalı. Çünkü gerçeği yansıtmıyor. Çünkü Odin ve Galactus denk değil.

Odin adamın elçisi olan SS'den taş çatlasın 4-5 kat daha güçlü biri zaten (asgard dışında) . Elçisinden bile onlarca kat daha güçlü değilken Galactus'Un kendisinden hele ki konuda "Tok Tam Güç Galactus" denmiş. Nasıl daha güçlü olabilir.

Hepsini geçtim Odin o takımın en güçlüsü değil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadeyan -- 29 Ağustos 2018; 15:27:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

nkt tok galactucusu nerde kolayca yenmiş. benim bildiğim rkt>nkt=galactucus
    Ben kahraman baykus da okudum thor un en guçlu 12 halinde supo nun ki de harika olmuş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 29 Ağustos 2018; 15:26:20 >
  • Hayat veren Galactus en son bu sayıda gözüktühttps://readcomiconline.to/Comic/Infinity-Countdown/Issue-4?id=135345#34 Sonra gene Yokedici haline geri dönmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeyan

" Oradakine bakıp konuşulmaz benimkine bak" dediğim ya da ima ettiğim mesajı ve cümleyi bulabilir misin ? Hadi göster ?

Ben oradakine bakılmaz demedim benim dediğim "tek bir resim ile bu iş bitmez" idi.

Ayrıca ben "Orada öyle bir şey demiyor" demedim. Orada bahsedilen iki karakterin denkliği ile ilgili bir şey demiyor dedim. Esas seninkilerin önemi yok benim attığım esas olay muhabbeti yapan sensin. Tencere dibin kara seninki benden kara hesabı.

Ayrıca koca mesaj attım içinden sadece birini cımbızlamışsın diğerlerine bir şey diyememişsin. Galactus'Un Odin'den daha güçlü olduğunu gösteren gösterimlerin hiç birine de bir şey diyemedin tek diyebildiğin "onlar eski" oldu. Ki çoğu 2000 sonrası featler. Hatta bazıları 2015 sonrası.

Sizinle konuşulmaz vs gibi seviye düşürücü şeyler demeden önce kendine bak. Argüman üretemedin, varsayımını kanıtlayamadın ve dünya çevrelerince genel geçer kabul edilen bir gereçeğe karşı gelip altında kaldın ister istemez. Nitekim bunun benimle alakası yok. Benle tartışıp, tartışamaman ile de yok. Çirkeflik ve fanatiklik yapmadan bir konuyu konuşup tartışabiliyorsanız yaparsınız. Yapamıyorsan da yapma.

@YarasaBO

Benim attığım bazı featler pes'in attığı resimdeb daha yeni hatta daha yeni (reed richards ın UN ile multi eternity'i yok etmesi misal) Pes'in attığı 2014 yılındaki Thanos annual #001 sayısından (bir one-shot yani) ve Thanos'un kendi kafasındaki sıralama o ... 2018 yılındaki Thanos Annual'da buhttps://13thdimension.com/exclusive-preview-thanos-annual-1/ oradan anlayın annual one-shotlar ne kadar canon... Ultimate Nullifier'ın Multi-Eternity öldürmesi 2016.
    Life Bringer Galactus ise 2017 falan. Yani yakın tarih de Odin = Galactus.. Eski tarihte Galactus >> Odin diye bir şey yok.

Thanos gibi Odin'den ve Galactus'dan ikisinden de dayak yiyen birisinin ikisini aynı tier e koyması direkt olarak = demek olmuyor. Zira aynı sıradaki Inbetweener'ı Thanos 2 kere dövdü. Life Bringer halini sayarsam 3 kere dövdü. Anlayın oradan o sıranın ne kadar saçma olduğunu. Odin Destroyer zırhı ile yanında Thor varken normal Celestiallardan dayak yedi o resimde Celestialların lideri One Above All'ın yanında duruyor :D :D

Chaor King'in güçlerini verdiği Zeus bile aç Galactus'u yenememişken, Base Zeus o sıralamada Galactus'un yanında. Yani sıralama verildi diye bu direkt = kanıt olmuyor. Diğer çizgi romanlarda olup bitenler bunu destekliyor mu bir bakarsın.

Nitekim hiç bir şeyi kanıtladığı falan yok.

Dünyanın neresine gitsen Galactus > Odin genel geçer kabul edilen bir gerçek. Odin'in aç galactus a dalıp yenemediği bir seri var 3-4 yıl öncesinde daha neyi tartışıyoruz acaba ?

Gördüğünüz gibi her açıdan sadece bir tek o resme (bir annual dan çıkan resme) bakıp koca bir savı ona bağlamak hatalı. Çünkü gerçeği yansıtmıyor. Çünkü Odin ve Galactus denk değil.

Odin adamın elçisi olan SS'den taş çatlasın 4-5 kat daha güçlü biri zaten (asgard dışında) . Elçisinden bile onlarca kat daha güçlü değilken Galactus'Un kendisinden hele ki konuda "Tok Tam Güç Galactus" denmiş. Nasıl daha güçlü olabilir.

Hepsini geçtim Odin o takımın en güçlüsü değil :D
    Dogrudur kanitlamişsiniz da zaten açıklama için de tesekkurler bu arada

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.