Şimdi Ara

Galactus vs Darkseıd ,Thanos,odin ve sılver surfer (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
4.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

Hayat veren Galactus en son bu sayıda gözüktühttps://readcomiconline.to/Comic/Infinity-Countdown/Issue-4?id=135345#34 Sonra gene Yokedici haline geri dönmüş.
    Hadeyan olayı çözdu zaten her zaman bazi istisnalar dısında galactus >> odin artik bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 29 Ağustos 2018; 15:31:55 >
  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    Bütün mesajını kışkırtıcı şekilde yazmışsın zaten "Kıvırma" şimdi.

Yazdıkların yanlış zaten. Galactus nasıl eternity seviyesi olabilir nerde multiversal olabilir yok böyle bir şey. Kendisi niluferi kullansın full power olsun ancak universal olabilir.

Kaldıki galactus hiçbir zaman tok değildir. Full power gezmez. Yani Galactus galaksi seviyesi bir karakter. Odinde öyle.

Galactus vs Darkseıd ,Thanos,odin ve sılver surfer

Al sana bir tane daha kare atayım. "Nihai yokedici". Bir evreni yok edemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 29 Ağustos 2018; 15:37:14 >

• Yalnız Nekroswordlu Old King Thor ya da Rune King Thor bunlar Odin'in çok üstü varlıklar. Thor onları yaptı diye bu ODin denk demek değil. Odin Mangog'u yenemezken. RKT bir dokunması ile beynini resetledi mangog'un. Ki biz kendi güç listemizde RKT < Galactus diye listeledik. Ayrıca Nekro Old King Thor, Galactus'u yeniyor ama tamamen yok etmiyor zira tamamen yok olursa evrende yok oluyor. VE Galactus'u orada yenmesinin en büyük sebeplerinden biri elinde necrosword + mjolnir olması idi.

Ayrıca ben o bilgiyi düzelttim Galactus orada yarı aç gibi bir şeymiş çünkü dünya enerjisini emmesi için gerekli makineyi kurmuş dövüşten önce. Nitekim Babasının asla yapamadığını yapıp ondan güçlü olduğunu gösteriyor.

Ki babasından daha güçlü olan ve üç kızından yardım alan Old King Thor. Necrosword'U alana kadar Galactus'dan dayak yiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=4W6ZliNiizo

Sonra onu ölümcül derece de yaralıyor vs vs .

Yine Odin'den güçlü olduğunu kanıtlayan bir olay.

Güzel yorumların için de sağol. Superman'in 12 halini çok önce okuduysan tekrar bak çünkü güncellendi.

Evrenin yok olmasının sebebide Galactus'un evrensel olması değil. Evrenin akışını sürdürmesinde bir denge unsuru olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeyan

Yalnız Nekroswordlu Old King Thor ya da Rune King Thor bunlar Odin'in çok üstü varlıklar. Thor onları yaptı diye bu ODin denk demek değil. Odin Mangog'u yenemezken. RKT bir dokunması ile beynini resetledi mangog'un. Ki biz kendi güç listemizde RKT < Galactus diye listeledik. Ayrıca Nekro Old King Thor, Galactus'u yeniyor ama tamamen yok etmiyor zira tamamen yok olursa evrende yok oluyor. VE Galactus'u orada yenmesinin en büyük sebeplerinden biri elinde necrosword + mjolnir olması idi.

Ayrıca ben o bilgiyi düzelttim Galactus orada yarı aç gibi bir şeymiş çünkü dünya enerjisini emmesi için gerekli makineyi kurmuş dövüşten önce. Nitekim Babasının asla yapamadığını yapıp ondan güçlü olduğunu gösteriyor.

Ki babasından daha güçlü olan ve üç kızından yardım alan Old King Thor. Necrosword'U alana kadar Galactus'dan dayak yiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=4W6ZliNiizo

Sonra onu ölümcül derece de yaralıyor vs vs .

Yine Odin'den güçlü olduğunu kanıtlayan bir olay.

Güzel yorumların için de sağol. Superman'in 12 halini çok önce okuduysan tekrar bak çünkü güncellendi.
    Sonuçta zorlanmadan yenebiliyor yari ac olsa bile ki yari aç da zayif degil yani bu arada superman e de bir daha bakarim

• pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim saçmalıyorsun. "Yazdıkların yanlış. Galactus nasıl eternity seviyesi olabilir nerede multiversal olabilir yok öyle bir şey" demişsin ama bir dayanağın yok öte yandan ben sana 20 farklı görsel ile bunun doğruluğunu kanıtladım. Sen kabul etmek istemiyorsan keyfin bilir ama gerçek olan bu, doğru olan bu .. Yersin yemezsin sana kalmış. Birinin argümanına yanlış demek için önce çürütmen gerek. İftira ile olmaz o işler.

Dostum, bana kışkırtıcılıktan bahseden kişi olarak senin mesajlarının tonu şu şekide;

"Abi gel burada Galactus şöyle diyenler var".
    " Sizinle konuşulmaz"
    " Seninkiler bir şeyi kanıtlamıyor."
    şeklinde olayı "Siz vs Biz" e getiren ve en sonunda beni sana hiç söylemediğim şeylerle itham eden sensin ve şimdi "kıvırma" dedim diye kışkırtıcı ben mi oluyorum :D :D

Attığın resim de adam bir evreni silemez demiyorki. En genç Nova Sam için "bir galaksiyi silmek" bile çok etkileyici bir şey olduğundan o öyle tarif ediyor. Sana Reed Richards'ın UN ile Multi-Eternity'i silip, Marvel evrenini retcon a götüren olayların startını vermesini söylüyorum sen bana Sam Alexander Nova Jr. ile geliyorsun sonra da bana "sen yanlışsın diyorsun".

Dostum istediğim yabancı geek forumuna gidip Odin = Galactus mu ? Diye sormak da özgürsün. Bakalım ne diyecekler sana.

Ayrıca tam güç Galactus diye bir şey var (en aızndan tam güce yakın) kaç kere gösterildi.

Ayrıca ben Galactus = Eternity demiyorum zaten ama 4 büyük soyut güçten hemen sonra (Eternity, Oblivion, Death, Infinity) (hepsi multi-versal) evrenin dengesinin 5. ayağı Galactus. Son retcona göre 6.marvel çoklu evrenlerinin vücut bulmuş hali Galactus .. Daha ne duymak istiyorsun acaba :D

6. Sonsuz Evrenselliğin kalbi ile birleşmiş Galactus. 6. Sonsuz Evrenlerin Hearth of The Universe'ünün gücü var yani.

Galactus gerçek formu olan enerji formu ile Eternity ile konuşuyor ve bu konuşma da Eternity onu kardeşim diye çağırıyor. Bu da Infinity, Death ve Oblivion'a yakın gördüğü anlamına geliyor.

Daha ne duymak istiyorsun ??

İnatçılık ile bir şey elde edemezsin kardeşim. İyisi mi let it go...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadeyan -- 29 Ağustos 2018; 15:59:32 >

Peki. Franklin'in galactus' u heraldı yapmasına ne diyorsun? Franklin'in baş ettiği celestial' ler ile baş edememesine ne diyorsun?
  • Odin Destroyer Zırhını giydikten sonra bile Celestiallar tarafından bir temiz dayak yemiş biri.

Galactus ise 4 gezegenlik enerji ile 4 celestial ile kapıştı içlerinden birini öldürdü. Kalan üç celestial bir araya gelip daha üst form bir celestial oldu ve Galactus'a tek attı ancak o zaman bile Galactus sadece bayıldı.

Sonrada bana "seninkiler bir şeyi kanıtlamaz" , "sen yanlışsın" , "sen şöylesin" vs. İstersen strawpoll da dünya genelinde anket aç Galactus Vs Odin diye gör bakalım sonuç ne çıkacak..

Daha nasıl anlatılabilir bir insana, daha ne kadar kanıt sunabilirim bilemiyorum. Retcon öncesi ve sonrası her çağdan gösterimler sundum ve bu gösterimlerin olduğu olayları ve hikaye örgülerini adres gösterebildim, yılını verebildim.

Daha gelmiş bana yok şu yok bu....

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az kardeşim.. KOnu benim için kapanmıştır. Sohbet için sağolun.

Konu Odin - Galactus. Franklin ne alaka ? Franklin çoklu evrensel bir omega ++ mutant ?! Ki Franklin bile tam gücündeki Galactus'dan çekindiğini söylemişti. Bak işte kıvırma dediğim buydu. Biz "Odin = Galactus mu ?" konusunu konuşuyoruz sen bana Franklin Richards diyorsun :D Neyse dediğim gibi benden bu kadar. İnada dağ dayanmaz.

Edit: Ve gene gösterdiğim hiç bir kanıtı çürütemedin ya da kabul etmedin sadece tartışmanın yönünü oradan oraya çekiştiriyorsun. İyi Günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadeyan -- 29 Ağustos 2018; 16:6:20 >
    Ne ne alaka kardeşim örnek veriyoruz 2 saniyeliğine saçma sapan yorum yapmayı bırak. Şu kıvırma lafınıda kullanma ikide bir. Burdaki 15 yaşındaki çocuklarla konuşmuyorsun.

Çok üslubuna dikkat ediyorsan konuyu değiştirme yazarsın. Rol yapma burda.

Franklin multiversal değil universal'dir. Git yabancı forumlarda yaz multiversal diyen 2 tane adam getir.

Franklin Galactus'u kurtarıyorsa, ölümden döndürüyorsa ondan üstündür. Buda galactus'un universal seviyede olmadığını gösterir.
    Ben saçmalık diyorum. Ha ama yapmışlar bir kere. Nathaniel Richards'ın, Franklin için üç Celestialsle baş edemez demesine ne diyorsun? Zaten 4 tane gelmişti, ilkini Galactus öldürdü enerjisini boşaltarak. Sonra kalan üçlü birleşip Galactusu yere serdi. Reed, bir silahla üç celestialsi birbirinden ayırdı sonra Franklin geldi tam bunlar ölecekken. Franklin önce baştan biraz kapıştı bunlarla. O arada Reedin babası, Franklin üçüyle baş edemez dedi. Franklin, Galactusu uyandırdı ve Galactus bir diğerininde zırhını elleriyle parçalayıp yendi. Diğer ikisini de Franklin yendi. Aslında yazar bile Franklinin Galactustan güçlü olmadığını göstermiş. Ki o Galactus gelmeden önce sadece 4 gezegen tüketmişti. Bilirsin ki Franklinin açlığı, tokluğu olmaz. O hep aynı güçtedir. Franklin tam güçüyle 3 tanesini yenemeyecekti, Galactus onun yanındayken tok bile değildi.

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Galactus hiç tok değilki hep aç Onun sorunu o zaten. Franklin kurtarıyor sonuçta onun baş edemediği celestialler ile baş ediyor.
    Bak kardeşim üslubu başından beri bozuk olan sensin eğer 15 yaşındaki çocuk muamelesi görmek istemiyorsan öyleymiş gibi davranmayı geç. Ayrıca kıvırma bir metafor burada sana "kıvrak" demeye çalışmıyorum. Senin de dediğin gibi sık sık konuyu değiştiriyor ve hiç bir argümanı yanıtlandıramıyor, spekülasyon yaratıyorsun. Bu da argümanın bitip ad hominemin başladığını gösterir.

Franklin 4 yaşında bebek iken kendi evrenini yaratıyordu. Kendi yarattığı evrende bizim dünyamızdaki karakterlerin kendine has versiyonlarını yaratıyordu. Evrensel adam bir evren içinde başka evren yaratmaz.

Adamın velet hali için bile "Low-Mutiversal" denilmişti.

Galactus'u kurtaran ise yetişkin Franklin Richards idi. Odin'in fersah fersah üstü, Celestialların bile..

Bu "Evrenler için diye" bağıran çocuk Franklin düşü sen orasını :D :D

Celestiallara karşı Galactus'un zayıf düşmesi senin savını kuvvetlendirmiyor çünkü aynı Celestialler Zeus, Vishnu ve Odin'i beraber paket yaptılar üç skyfather ı.

:D biliyorum. Galactusu zaten genelde başkalarını güçlü göstermek istedikleri anlarda kullanıyorlar. Franklin, Galactusu kurtarmak zorunda kalıyor çünkü 3 tane ile baş edemeyecekti.
    Pocket universe oluşturdu küçükken. 616 evreni gibi bir evren değil o.

Emin ol Franklin'i çok araştırdım ve multiversal olduğuna dair bir kanıt bulamadım. Ama universal olduğuna dair bir sürü kanıt var.

Ben nerde kötü konuştum bu arada? Sen kendi kafanda kuruyorsun herhalde?
  • Tamam ya sakinlesin. Bende Franklin icin Multiversal karakter ifadesi gormedim. Eternity ve Galactus icinde. Hedeyanin belki de evrensel tanimi farklidir.
    Galactus multiversal ha? Oda iyimiş

Zaten senin yukarda attığın ss olayı az çok betimlemekte.Ve eğer istersen uzun uzun elimdeki ss lerle galactusun her donemdeki (Classic,pre-NOW,NOW) güç seviyelerini de açıklayabilirim.Ki genede en güçlü hali universal oda classic donemde...

Ama şimdilik bu toplara hiç girmeden şunu diyeceğim,Galactus evrenin temel taşlarından.O olürse evren yok olur(dolaylı olarak),evren için var olması gereklidir.Bu nedenle marveldeki 3-4 multiversenin içindeki sayısız tüm PARALEL EVRENLERDE GALACTUS vardır.Yani bu artkadaş her evrende var olan galactus için multiversal dedi he?

Multiversal karakter dediğin her multiversede bir tane olur.Bak Living Tribunale,tüm multide bir tane var.Galactus gibi her evrende yok.Zaten galactus dediğiniz adam marvel evrenindeki tüm kozmik entitylerle beraber saldırmasına rağmen gücü evrene-eternitye bağlı olan yani evrensel düzeyin hiç bir şekilde üstünde olmayan İG Thanostan tek yediler.

Bu arada bir şey eklieyeyim attığın ss doğru ama tam olarak güncel değil.Now döneminde okuduğum çr de galactus başkalaşım yaşadı.Artık Life-Bringer Galactus.Gezegen yemiyor,oluşturuyor.Yani açlık falan yok.Şu classic dönem saçmalığını bir kenara bırakırsak galactusun en güçlü ve şahsen en beğendim formu.Cidden o seriyi okumanızı tavsiye ederim.isterseniz serinin isminide söyleyebilirim,eğer hatırlarsam.Gerçi o serinin ardından ANAD geldi o geldi bu geldi.Oraları bilmiyorum.Son hatırladığım durum bu.

Umarım cevap yetmiştir arkadaşa.CW Herculesin multiliği bile tartışılırken Galactusa multi denmesi cidden komik

Hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben1905 -- 29 Ağustos 2018; 18:43:22 >

• ben1905 kullanıcısına yanıt
    Hadeyan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yazdığın için :)
  • Bence de galactus multiversal olamaz ama odin den ustun olabilir bunu kabul ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 29 Ağustos 2018; 19:24:9 >
  • ben1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben adam çoklu evrensel dememiştim zaten cümlemin tamamını okumadan arkadaş cımbız yaptığı için öyle bir iddiam var gibi anlaşıldı.

İlk mesajımdaki cümle şu;

"Öte yandan Galactus 6. çoklu evrenin vücut bulmuş hali çok aç iken galaksi, nispeten aç iken evrensel, full gücünde ise NEREDEYSE Eternity'nin dengi olarak belirtilen çoklu evrensel bir varlık." Benim cümlem bu ki bunu da UN'ye bağlı söyledim.

Bir de anlaşılmayan ya da benim anlatamadığım bir şey var. BU ortamlarda.

Bir karakter tek tek evrenleri yok edebilir ancak çok evrenselliğin tamamını (omniverse ya da sınırlı çokluevren farketmez) yok edemiyordur. ve bu low-multiversal ya da multi-universal diye geçer ya da high universal ya da universal + denir Yani Evrensel ile Bir Kaç Evrensel güç arası bir şey Evrensellik ile Çoklu evrensellik arasındaki köprü denebilir bu tier(ler) için. Bu çoklu evren de tek olup olmama olayı da buna bağlanıyor birazcık.Bu tier de olmak için teklik şart değik.

Misal Parallax lı Hal Jordan çoklu evrenleri bozup tamir etmişliği var ancak Hal Jordan çoklu evrende tek değil ancak içindeki güç kaynağı öyle. Bu nokta da da power cosmic tüm çoklu evren için geçerli bir güç. Marvel'ın son retconunda Galactus'un 6. ominverse'ün kalbi ile birleşmesi de bu kanıyı taçlandırdı diyebiliriz. Evet Galactus fiziksel varlığı açısından sadece bir version ancak abstract enerjisi olan Power Cosmic Marvel Omniverse'ünün her yeri için geçerli

Galactus'un durumu biraz böyle ki kendisinin omniverse'ı Impossible Man'den kurtardığı iddia edilen bir olay örgüsü var. Okumadım sadece yorumlarını gördüm.

Ki Galactus'un tasviri ve Marvel kozmik içerisindeki itibarı biraz değişkendir sizin de bildiğiniz gibi. Ve sizin taa 1990lı yıllardaki IG hikayesinden verdiğiniz örnekten bu yana Eternity çoklu evrensel bir varlık oldu Multi-Eternity halleri ile ve bu Multi-Eternity UN ile öldürüldü. Ki IG hikayesinde Thanos , Eternity'i de yendi. IG 616 evreni dışında çalışmıyor ancak 616 evreni içerisinden opere edildiğinde universal + diyebileceğimiz bir şey.

Ve tekrar ediyorum benim direkt net bu adam çoklu evrensel bir karaterdir diye iddiam yok, hiç de olmadı ancak karakterin ileri uç noktaları bunu gösteriyor ki pek çok yabancı kaynak da buna katılıyor (elbette katılmayanları ile birlikte) yani sanıldığı kadar komik ya da alışılmışın dışında bir fikir değil. Ayrıca CW Hercules bir olay örgüsündeki tek bir patlamadır ve feat yoksunluğu çekmektedir. Galactus ise marvel kozmiğin sembolü gibi bir şey. LT ile beraber marvel kozmiğinin en popüler yüzü. Nitekim CW Herc ile ilgili bir şeyin tartışılmasının bizim konumuzla çok alakası yok.

Ayrıca siz konuyu ve mesajlarımı direkt okumadan arkadaşınızın daveti/çağrısı üzerine gelip tartışmayı okumadan daldığınız için bir şey diyemiyorum ancak konuyu bir okuyun. Zira daha komik şeyler söylendi zaten topic içerisinde.

Son mesajım olduğu için topluyorum.

Galactus istikrarlı bir şekilde tüm zamanlarda (hele ki en sonra Lifebringer haliyle) Skyfather sınıfından güçlü gösterilmiş ve savaşlarda üyelerini yenmiş ya da onlar tarafından yenilgiye uğratılamamıştır. Odin = Galactus gerçek değildir, yakın bile değildir.

Biri Galaksi + iken diğeri evrensel ya da evrensel + dır. Ve Odin'in gerçek gücü 9 diyarın üzerinde özellikle de Asgard'da ortaya çıkarken, Galactus için böyle bir sınırlama yoktur. Tarih de Galactus'u yenmiş tek skyfather Necrosword ile intihar dalışı yapan Old King Thor'dur ve Galactus açtı.

Nitekim Galactus >>> Odin. Odin tüm silahlarını kuşansa ve Asgard'da ağırlasa en fazla yakınlığı ">" derecesine getirebilir. Ki daha önce ikili bir kaç kez dövüştü ve galip Galactus idi.

Konunun taaaa en özüne başa dönersek.

Takımın akıbeti Darkseid'ın hangi formu ya da avatarı, hangi çağdaki hali olduğuna bakıyor. Herkes standart ise Galactus'da tok denildiğine göre Galactus hepsini elemine eder. Bunlar benim fikirlerim. Herkese İyi Günler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.