Şimdi Ara

Galactus vs Darkseıd ,Thanos,odin ve sılver surfer (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
4.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu başında tok galaktus olduğu da belirtildi.Ayrıca o arkadaş yok galaktus tok olamaz gibi muhabbetlere girecekse belirteyim baştan.Galaktus mutlak tok olamaz o onun laneti gibi birşey fakat toka yakın olduğu hikayeler mevcut.Biz vs lerde tok hali derken açlıgının onu zayıflatmadıgi en güçlu halinden bahsediyoruz.Bunlar düsünüldügünde tok galaktus ile bu takım arasında standart bir insan vs 4 tane karınca gibi bi benzetme yapabiliriz gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 29 Ağustos 2018; 23:27:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    "Yazım bilgisi hakkında doğru bir kaynak arıyosan, (arıyosan bak arıyorsan değil) burdaki (buradaki) mutlak otorite benim başka birini (birilerini, birini değil) çağırmana gerek yok"

Sen neyin kafasını yaşıyorsun birader, kendini "Türkçem iyi moruq hehe" diye pohpohlarken bile yazım hatası yapıyorsun. Hala değil bi kere hâlâ, Türk Dil Kurumu sitesinden ekran görüntüsü attım yukarıda var bak istersen. Allah rızası için git sütünü iç kumda oyna cidden. Troll isen ve kendini komik sanıyorsan vay haline...
    Ben saymadım, ben ile MichaelTownley aynı kişiler değiliz koskoca boşluk var arada. Gözünüz de mi görmüyor haydi beyniniz çalışmıyor da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Townley -- 29 Ağustos 2018; 23:20:33 >
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Sırayla gelin arkadaşım.Nickiniz aynı.Arasıra yanlış alıntılayabilirim.

Kardeşim şapkalı a hakkında detaylı bir bilgi istiyorsan veririm sana tarihçesini.Ayrıca dediğim gibi yazdıklarima dikkat etmiyorum telefondan yazıyorum çünkü.

Bir sitede birden fazla aynı nickli tekil kişi bulunamaz, arada boşluk var benim ismimde onunkinde yok. Nickimiz aynı değil kısacası, bilime aykırı olur "nickiniz aynı" demek.
    Konuyu amacından saptırınca ne oluyor?Hayır amacın ne anlamak zor.

• Bişey demiyim diyorum da yeter..

Çocuk gibi kapışıp duruyorsunuz.. Her olaydan tartışma yaratıyorsunuz. Her olaydan kavga çıkarmayı benim 7 yaşındaki kuzenim yapıyor. Artık küçücük veletlerin yaptığı tartışmaları bırakın. Forumun kalitesi yerlerde zaten iyice gömülüyor artık.

Şu Türkçe ile ilgili konuşanlar. Afedersiniz de gidin başka yerde tartışın bu konuyu. Burası yeri değil çünkü..

Benim bu konuya çağrılma sebebim "hala" ile "hâlâ" kelimelerinin ayrı olduğunu, eş sesli kelime olmadığını kanıtlamaktı ve bunu yaptım. Sen ise hâlâ kendini savunma peşindesin, bırak artık bu ayakları, bana cevap yazmayı/alıntılamayı bırak da gideyim şu konudan.
    Evet öyle dedim. Buster levelleri eşit. Ben odin galactus'u tokatlar veya yenerde demedim. Takım alır gayet basit.
  • DS ye bağlı. Diğerlerini çiğ çiğ yer Galactus. Hele tok iken...

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Composite Dante'nin, Goku, Asura ve Kirby üçlüsünü bir anda yenebilecek güce sahip olduğunu savunan, mental rahatsızlığa sahip olan bir kişi ile neden konuşuyorsunuz ki?

Türk Dil Kurumu sitesinden alıntı:http://prntscr.com/koe12a

Hala ile Hâlâ ayrı kelimeler, mesajları okudum, arkadaşın Türkçesi aynen çizgi roman bilgisi kadar kıt.

Alıntıları Göster
    Ah be hocam ben unutmuşum onu. Dediğinize katılıyorum

• pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Hayır eşit falan değil.Gülünç bir iddian var ve bunu sadece 1 çizgi roman sayfasıyla destekleyebiliyorsun.Ben ww supermanı alır derken buna 10 larca örnek verip destekleyebilirim bunu.Ama sen odin galaktus seviyesinde diyip bunu sadece 1 sayfa ile desteklersen (ki galaktusunun odini kaç kez yenmişligi var hadeyan attı bir süru örnek zaten) kusura bakma da sadece gülünür sana.Asgard ın küçük tanrıcıklarını ne seviye görüyorsan artık thor>> superman de diyordun.Unutmaki odin galaxy veya multi galaxy level olarak tasvif ediliyorsa bile bunun çoğu makamına olan saygıdan verilmiştir.Kendisinin star level bir featini bile görmedim çünkü.

• MichaelTownley M kullanıcısına yanıt
    Unuttuğun şey ne?Gokuyu ismen tanıyorum digerlerini hayatım boyunca duymadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Bir sitede birden fazla aynı nickli tekil kişi bulunamaz, arada boşluk var benim ismimde onunkinde yok. Nickimiz aynı değil kısacası, bilime aykırı olur "nickiniz aynı" demek.
    Anlamaz hele o Shrimp denilen şey

Üniversite sınavında bu verdiğiniz bilgiye bakarak yanlıs yapabilir burdaki genç kardeşlerimiz.Boşu boşuna vebale girme.

Bi soruda yazım yanlışı soruyorsa ve bir şıkta şapkalı harf varsa onu işaretleyiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Hayır eşit falan değil.Gülünç bir iddian var ve bunu sadece 1 çizgi roman sayfasıyla destekleyebiliyorsun.Ben ww supermanı alır derken buna 10 larca örnek verip destekleyebilirim bunu.Ama sen odin galaktus seviyesinde diyip bunu sadece 1 sayfa ile desteklersen (ki galaktusunun odini kaç kez yenmişligi var hadeyan attı bir süru örnek zaten) kusura bakma da sadece gülünür sana.Asgard ın küçük tanrıcıklarını ne seviye görüyorsan artık thor>> superman de diyordun.Unutmaki odin galaxy veya multi galaxy level olarak tasvif ediliyorsa bile bunun çoğu makamına olan saygıdan verilmiştir.Kendisinin star level bir featini bile görmedim çünkü.
    Odin in star level bir feati bile mi yok

Galaktik kozmik fırtinayı yeniyor ve seth ile olan savaşında galaxy leri titretiyor sence star level feati bile yok mu ?
    Şurayi bir incele bence featlerini listelemişler :https://comicvine.gamespot.com/forums/gen-discussion-1/odins-galaxy-universal-feats-1841992/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 29 Ağustos 2018; 23:54:5 >

• Benim karşılaştıgım yok.İllaki vardır.Fakat dedıgim arkasındayım.Kendine verilen şu seviye buster dır odin deniyorsa bunun büyük bir kısmı tümlüğün babasina olan saygıdır

• Kozmik fırtınayı hatırladım.Phonix force un bile korktugu bir güç olarak geçiyor.Bu bağlamda haklısın

Ya hadi abisi hadi sen hiçbir şeyi destekleyemezsin yazın vakit kaybı boş adamsın. Sana zamanında kapı gibi sayfalar attıkta ne oldu yine boş boş salladın bişeyler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.