Şimdi Ara

Galaksi Note 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Fiyat 1.000 arkadaşımın telefonu olduğu için resim ekleyemiyorum doğal olarak kendisi rica etti satmamı eğer ilgilenen olursa fotoğrafları atılabilir.Sadece İstanbul içi elden satabiliriz diğer şehirlere sadece havale kargo şeklinde satış yaparım yada İstanbulda arkadaşınız vs. varsa o aracılığı ile alın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• telefon satıyorsun açıklama sadece arkadaşımın telefonu ee ? hocam kutusu var mı garantili mi yurt dışı mı yurt dışıysa kayıtlı mı geçici mi pasaport mu imei mi atıldı vs vs yazki talip olalım ya da talip çıksın hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: PreD

telefon satıyorsun açıklama sadece arkadaşımın telefonu ee ? hocam kutusu var mı garantili mi yurt dışı mı yurt dışıysa kayıtlı mı geçici mi pasaport mu imei mi atıldı vs vs yazki talip olalım ya da talip çıksın hemen

Piyasa fiyatını ve cihazı tam bilmiyorum 1.000 liralık cihazı alacak adam zaten az da olsa araştırır en azından PM atar o yüzden uğraşmaya gerek duymadım açıkcası.Arkadaşın cihaz onun için ilk ilanı açtım sonra düzenlerim dedim unutmuşum.Kutusu yok garantisi var türkiye ürünü çiziği yok ancak kenarında çok çok ufak bir kırık var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

quote:

telefon satıyorsun açıklama sadece arkadaşımın telefonu ee ? hocam kutusu var mı garantili mi yurt dışı mı yurt dışıysa kayıtlı mı geçici mi pasaport mu imei mi atıldı vs vs yazki talip olalım ya da talip çıksın hemen

Piyasa fiyatını ve cihazı tam bilmiyorum 1.000 liralık cihazı alacak adam zaten az da olsa araştırır en azından PM atar o yüzden uğraşmaya gerek duymadım açıkcası.Arkadaşın cihaz onun için ilk ilanı açtım sonra düzenlerim dedim unutmuşum.Kutusu yok garantisi var türkiye ürünü çiziği yok ancak kenarında çok çok ufak bir kırık var.

Hayırlı satışlar. ben boy boy resim ekledim ne kırık var ne soyulma çizik bile yok 900tl satılmıyor. 1000tl gitmesi imkansız bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

quote:

quote:

Hayırlı satışlar. ben boy boy resim ekledim ne kırık var ne soyulma çizik bile yok 900tl satılmıyor. 1000tl gitmesi imkansız bilginiz olsun.

PN atnak yerine buraya yazmanızın sebebi sanırım görenlerin sizin ilanınızı incelemesini istemeniz.Bu arada kaça satılırsa satılsın arkadaş 1.000 liraya ilan ver ilgilenen çıkarsa vereyim dedi arkadaşın da benim de paraya ihtiyacımız yok satılacağı zaman satılır satılmazsa da ben alırım arkadaştan 1.000 liraya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

quote:

quote:

PN atnak yerine buraya yazmanızın sebebi sanırım görenlerin sizin ilanınızı incelemesini istemeniz.Bu arada kaça satılırsa satılsın arkadaş 1.000 liraya ilan ver ilgilenen çıkarsa vereyim dedi arkadaşın da benim de paraya ihtiyacımız yok satılacağı zaman satılır satılmazsa da ben alırım arkadaştan 1.000 liraya

Benim öyle bir gayem yok bir haftadır ilanım duruyor konuya bakacak ve alabilecek kitle sayısı belli. isterseniz 2000 liraya satın beni alakadar etmez. zaten gerçek amacınız satış değilmiş

iyi akşamlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meizu Note 8 Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.