Şimdi Ara

GALAKSI S3 basit 2 SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • galaksi s3 için juice defender indirdim. Pek bi etkisi oluyorm. oluyor dıyolar ama bn wifi yi 3g yi bluetothu kullandıktan sonra hemen kapatıyorum.juice defenderda sanırm unuttugmuz zaman kendısı kapatıyomuş.Kendm kapattıgım ıcın kullanmanıza gerek yok diyen bi arkadaşm olmuştu sizce siliyim mi ?

ikinci sorun ise sarjla ilgili.Telefonu alalı 1 hafta oldu batarya %3 e kadar düştüğünde takıyordum ömru kısalmasın diye. %50-60 civarıyken taksam bataryaya bi zararı olur mu ?

• o tür programların etkisi ters yönde olur yani fazladan şarj yer
    dene bakalım uykumodunda 3 g açık weri trafigi açık şarj gidiyormu
    ben S2 kullanıyorum veri trafigi açık 3g açık stok romda 4-5 saat uyku modunda %2 gidiyor vkrom var kaç kez test ettim gece yatarken şarjım kaçsa sabah uyandığımda aynı hiç gitmiyor hemde 3g açık veri trafigi açık
    şuan cm 10 kullanıyorum 2g de veri trafigi kapalı 3 saate %5 şarj yiyor

Şarj etme olayına çok takılma batarya tam bitmeden telefon kapanmadan şarja takmalısın &2 dede olabilir &10 dada yeterki tel kapanmadan şarja tak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 13 Ekim 2012; 15:09:32 >
  • Hmm teşekkrler bi de ilk defa android kullanıyorum o root falan pek anlamam okudgumdada bazı kısılerın donmus bazılarınınkı daha ıyı olmus hıc gırmıyorum o işlere sizce gerekli bişeymi :))) en iyisii kaldırıyım juiceyi pek bı farkınıda göremedım zaten. teşekkurleer.

birde önerebilcegınız video programı var mı ? mpg dosyalarını acmıyor s3 deki vıdeo oynatıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanErdem93 -- 13 Ekim 2012; 16:04:05 >
  • batarya konusunda istediğin zaman şarj edebilirsin çünkü li-on pillerde tam bitmesini beklemene gerek kalmadan istediğin zaman şarj edebilirsin

ilk soruna gelince eğer cihazın rootlu olsaydı sana enerji tasarrufu konusunda bazı tüyolarda bulunabilirdim

hatta root yaparsan şuradan ilgli makaleme ulaşabilirsin.

http://www.shiftpda.com/TUM-CIHAZLARDA-Batarya-tasarrufu-ve-en-yuksek-performansda-calistirma-rehberi-9895.html

video player içinde mx player kesinlikle öneriyorum codeleriyle beraber kurarasan açamayacağın video yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snatcher1982 -- 13 Ekim 2012; 16:06:38 >

• sağol dostum o sayfanıda zıyaret edıcem. root yaptıktan sonra donma kasma gibi sorunlar oluyor mu peki ?
  • hayır olmaz cihazında sınırsız yetki tanımlaması yapmış olursun sana artısı olur bunun makalemi okursan ne demek istediğimi anlarsın kardeşim görüşmek üzere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 sorum var...
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.