Şimdi Ara

GALAKSİLERARASI ARAŞTIRMA AĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar,bilgisayar tek:10,hiperuzay tek:8 ve bilimsel araş. lab:12. kademedeler. galak,arası araş.ağım ise 1. kademede.şimdi, bunu tam verimli kullanabilmem için neler gerekiyor, ayrıca en verimli şekilde nasıl kullanabilirim?lütfen cevaplarsanız çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abbasazbas -- 25 Aralık 2005 12:16:21 >

• Galaksiler arasi araştırma agı araştırmalrının süresini kısaltır bunu en etkili kullanma yolu diger bir gezegeninde bastigin bilimsel araştırma artırmakla olur.eger bunu 2 e cıkarırsan 3 gezeninde birden basman gerekir ki cok daha kısalsın arastırma sürelerin ayrıca bir cok gezegende bastıysan bunlardan en yüksek üçünün toplamı göz onunde bulundurulur mesela ana gezegende 12 somürgelerindede 8 9 5 ve 7 bamış ol burada gecerli olacak olan sayı 12+8+7 olur yani 27 olarak kabul edilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oydelee

Galaksiler arasi araştırma agı araştırmalrının süresini kısaltır bunu en etkili kullanma yolu diger bir gezegeninde bastigin bilimsel araştırma artırmakla olur.eger bunu 2 e cıkarırsan 3 gezeninde birden basman gerekir ki cok daha kısalsın arastırma sürelerin ayrıca bir cok gezegende bastıysan bunlardan en yüksek üçünün toplamı göz onunde bulundurulur mesela ana gezegende 12 somürgelerindede 8 9 5 ve 7 bamış ol burada gecerli olacak olan sayı 12+8+7 olur yani 27 olarak kabul edilir.

Ben Durumu Anlayamadım Galaksiler Arası Araştırmayı Mı Yükseltmek Daha Mantıklı Yoksa Sömürgelerde Ki Bilimsel Araştırmaları Mı?
  • benım galaksıler arası 2. kademede :)
    okadarda etkılı degıl..

bır cok kısı benım gıbı yanlıs bılıyor bunu sanırım..

arkadaslar galaksıler arası arastırma agı su ıse yarıyor.

mesela ana gezegende.

Galaksiler arasi arastirma agi (Kademe 2)
    Farkli gezegenlerin bilim adamlari bu iletisim agi sayesinde birbiriyle baglantida kaliyorlar.
    Gereken: Metal: 960.000 Kristal: 1.600.000 Deuterium: 640.000
    Yapim Süresi:4g 15h 18m 15s

+

Bilimsel Arastirma Labarotuvari (Kademe 12)
    Yeni teknolojileri kesfedebilmek için bilimsel arastirma istasyonu gerekli .
    Gereken: Metal: 819.200 Kristal: 1.638.400 Deuterium: 819.200
    Yapim Süresi:11h 10m 15s

boyle bır durumda :

ör:
    Silah Teknigi (Kademe 12)
    Silah teknigi silah sistemlerini daha verimli hale getirir.Yükseltilen her teknik kademe, birimlerin baslangiçtaki silah gücünü % 10 arttirir.
    Gereken: Metal: 3.276.800 Kristal: 819.200

Yapim Süresi:5g 12h 7m 44s gerekıyor.

şimdi gelelim bilimsel araştırmamın en yuksek oldugu somurgeye :

Bilimsel Arastirma Labarotuvari (Kademe 10)
    Gereken: Metal: 204.800 Kristal: 409.600 Deuterium: 204.800
    Yapim Süresi:5h 35m 7s

burada :

silah tekniğini kıyaslarsak :

Silah teknigi silah sistemlerini daha verimli hale getirir.Yükseltilen her teknik kademe, birimlerin baslangiçtaki silah gücünü % 10 arttirir.

Yapim Süresi:5g 12h 7m 44s gerekıyor.

GORDUGUNUZ GIBI BURDA YAPIM ZAMANLARI AYNI :)

PEKI EN DUSUK SOMURGEDEKI SILAH TEKNIGIYLE KIYASLARSAK ZAMAN NE OLACAK BIR BAKALIM :)

BURADA :

Bilimsel Arastirma Labarotuvari (Kademe 4)
    Gereken: Metal: 3.200 Kristal: 6.400 Deuterium: 3.200
    Yapim Süresi:25m 36s

BU IKEN / SILAH TEKNIGININ ZAMANINA BAKIYORUZ :

Yapim Süresi:6g 7h 42m 13s gerekıyor.

GORULDUGU UZERE; BURADA KI OLAY SADECE SOMURGELERDEKI ARASTIRMA ZAMANLARINI KISALTIYOR..

BU BIZE NE KAZANDIRIYOR : ELIMIZDE KI MADENLER ILE ARASTIRMA BASMAK ISTIYORSAK MADENLERI DOLASTIRMAK ZORUNDA KALMIYORUZ.

BEN DAHA FAZLA GALAKSILER ARASI YAPMIYACAGIM...
    EN FAZLA BIR KOTAMI DOLU TUTUP MALLARI TASIMAYI TERCIH EDECEGIM :)))

NOT : BIR COK KISI BU OLAYI BILIYORDUR AMA : BEN BUNUN TAM OLARAK BOYLE OLDUGUNU BILMIYORDUM ...

DAHA ONCEDEN GALAKSILER ARASI YAPINCA GEZEGENLERDEKI BILIMSEL ARASTIRMA SAYILARINI TOPLAYIP, GALAKSILER ARASI NEREYSE O GEZEGENDE ARASTIRMA SURELERI OKADAR AZALACAK SANIYORDUM :)))

TABI O HEVESLE BASTIM GALAKSILER ARASINI :=)))

AMA BANA GORE FOS XIKTI :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elder.F7 -- 5 Ağustos 2006; 23:32:50 >

• GAA'nın faydası şu:

Diyelim ki ana gezegende bilimsel araştırma lab 10, bir sömde 6, bir sömde 8, bir sömde 5 olsun.

GAA 1 i yaparsanız ana gezegendeki bilimsel araştırma lab 10+8=18 kademe olarak çalışır.
    GAA 2 yi yaparsanız ana gezegendeki bilimsel araştırma lab 18+6=24 kademe olarak çalışır.
    GAA 3 ü yaparsanız ana gezegendeki bilimsel araştırma lab 24+5=29 kademe olarak çalışır.

Yani çok yararlı bişey, araştırma sürelerini oldukça kısaltıyor. Ana gezegende bilimsel araştırma labaratuvarını 29. kademeye getirmek yerine (ki bu imkansız gibi bişey) bunu yapmak daha mantıklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidus17

GAA'nın faydası şu:

Diyelim ki ana gezegende bilimsel araştırma lab 10, bir sömde 6, bir sömde 8, bir sömde 5 olsun.

GAA 1 i yaparsanız ana gezegendeki bilimsel araştırma lab 10+8=18 kademe olarak çalışır.
    GAA 2 yi yaparsanız ana gezegendeki bilimsel araştırma lab 18+6=24 kademe olarak çalışır.
    GAA 3 ü yaparsanız ana gezegendeki bilimsel araştırma lab 24+5=29 kademe olarak çalışır.

Yani çok yararlı bişey, araştırma sürelerini oldukça kısaltıyor. Ana gezegende bilimsel araştırma labaratuvarını 29. kademeye getirmek yerine (ki bu imkansız gibi bişey) bunu yapmak daha mantıklı.

Çok Sağol Dostum..!

• quote:

Orjinalden alıntı: solidus17

GAA'nın faydası şu:

en açıklayıcı buydu sağol arkadaşım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.